2022 ikiz annesi olacaklar

Canlar doktor her ihtimale karşı ciğer geliştirici yaptırmamı istedi 31. Haftadayım. Yaptırdım da tansiyon yüksekliği şeker falan bşr sürü yan etkisi varmış herkeste oluyor mu acaba zaten gebelik şekeri de var korktum ya

Korkmayin, dr. tavsiye ettigine gore fayda ve risklerine bakmis ve karar vermistir. Seker durumunuzu biliyor zaten. Bir yan etki olur ise onun da bir caresi ya da etkisinin gececegi sure vardir. Guvenecegiz, bebisler icin. Insallah hissetmezsiniz bile
Hareket azalmasindan bahsetmisti buradaki arkadaslar sanki

Allah iyiliğinizi versin güldüm
Benim haftama göre bunları yaşamam anormal mi? Kendimi ilerdeki haftalarda düşünemiyorum artık hafif temizlik bile beni yoruyor bu gidişte temizlikçi tutmam gerekecek ayda bir
normal canim herkes bir degil. ben ilk çökenlerden oldum sanırım. yanlış hatırlamıyorsam 18-22. haftalar arasi ev isi yaptım biraz sonra yemek dahi yapamaz hale geldim bakici aldim eve. son yatışların olacak zaten iş yapmanın faydasi yok. bebekler dogunca yatmak yok bi daha o yuzden ay is yapamıyorum nolcak diye dertlenme keyfini çıkar

Merhaba süreciniz nasıl geçiyor benimde bugün ikiz dedi doktor %70 dedi şok oldum
Hayırlı olsun bende çok şaşırdım 11. Haftadayiz yolunda şimdilik inşallah bir sorun olmaz süreçte. Tam bu haftalarda kaybım var çünkü ikiz riskli gebelik yani perinatoloji alanına giriyormuş kadın doğum değil perinatolog takibp etmesi gerekiyormuş. Bilginiz olsun. Birde inşallah benim gibi bulantis kusma olmaz ben şuan hayatım durmuş durumda

tansiyon ve şeker yükselmesi olmadi bende. kaşıntı döküntü de olmadi. 3-4 gun ciddi uyku problemi yaşadım. aşırı bir su icme istegi oldu ayrıca. doktorum ilgisini kuramadi ama bence ignedendi gecti çünkü. ve evet bebeklerin hareketi azaldi 2-3 gun cok az hissettim sonra biraz normale döndü gibi. yine de artik buyudukleri icin yerleri dar oldugu icin eskisine nazaran daha az.

canım geçen hafta bana da yapıldı zaten insülin kullanıyorum o günden beri ölçüyorum herhangi bir artış yok aynı düzeyde ilerliyor. Sen insülin kullanmıyorsan yiyeceklerine dikkat et yapabilecek tek şeyin o. Hareketler azalıyor evet korkma demişti doktor bana insan bir kötü hissediyor kendini hareketleri azalınca ama onların doğduğunda daha gelişmiş ciğerleri olsun diye katlanacağız.

Her ikiz gebelik illa perinatolog tarafından takip edilecek diye genel bir kural yok. Sadece riskli gebeliklerin takibi perinatolog tarafından yapılıyor. Ben de dahil olmak üzere buradaki çoğu kişi normal kadın doğuma gidiyor. Her ikiz gebelik risklidir diye düşünmeyin lütfen. Tabi normale göre sıkıntıları, endişeleri, korkuları daha fazla ama evrene pozitif enerji göndermeye devam ediyoruz ki sonu güzel olsun. En yakın örneğimiz Beyaz_lale_

Stres yapma kendine belkide sende o yan etkiler olmayacak
Benim doktorumda zamanı gelince ciğer geliştirici igne yapılacak dedi gebelik şekeri olanlarda bebeklerin ciğeri biraz daha geç gelişiyor dedi
Ben ilk kizimdada oldum ciğer geliştirici igne hiç bir yan etkisi olmamisti sekerim fln normal duzeydeydi

Ben normalde de perinatolog a gidiyorum kan pıhtılaşmasi var çünkü bende zaten riskliydim tam riskli oldum şuan Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah en önemlisi o. Siz neden kaybettiniz araştırdiniz mi acaba bende 10 ve 11. Haftada kaybettim kan pıhtılaşmasi çıktı

Haklısın canım allah kolaylık versin, magnezyum hafifletir ağrmı diye düşündüm ama öyle olmadı sağ salim doğuralım da temizliğin çaresi var zaten

Bu arada tekme yemeye başlamadım karnımda hafif seyirmeler olmaya başladı hareket etmeye mi hazırlanıyorlar acaba?

Allah kolaylık versin inşallah, bebişler sağlıklı olsun da varsın biz halsiz olalım

Doktor bana bebeklerin hareketleri azalacak dedi zaten canım ondan korkmamm inşallah bi kaç gün idare edeceğiz.. 6 saat oldu vurulalı hala hareket var kuzuların bakalım canım herşeyin hayırlısı sen kaç doz vuruldun benim sabah 2 akşam da 2 vurulacakk

Haklısınız ben yaşı eklemeyi atlamışım 37 yaşında olduğum için bana öyle demişlerdi.

Bende de pihtilasma ve yaş faktörü var. Aslında pihtilasma yokmuş sonradan detaylı testlerde çıktı da ben öyle diye perinatolog a başlamıştım . 12+4 de kaybettim oncekini pihtilasma baktırdım ondan diye düşünüyorum heterozogot çıktı faktör v im pai lerim .ama şuan perinatolog um ve hematoloji heyeti sende pihtilasma yok dedi. sağlıksız gebelik imiş önceki dedi. Hematolojiye gitmek lazım eğer pihtilasma varsa çok ayrıntılı test yapıyor. Aslına bakarsanız ilk ogrendigim andan itibaren anormal bir ağrım vardı ne yürüyebiliyor ne de ayağımı uzatarak uzatabiliyordum. Şimdi öyle değil. İnşallah sorunsuz ilerleriz bu sefer. Size de geçmiş olsun

benim de 12 saat arayla 2 doz canım nette hep tek doz okudum ama sanırım bizim ikiz diye 2 doz :) ilk gün bende hissettim normal ertesi gün çok azaldı hala az.

benim de 12 saat arayla 2 doz canım nette hep tek doz okudum ama sanırım bizim ikiz diye 2 doz :) ilk gün bende hissettim normal ertesi gün çok azaldı hala az.
Canım aslında yerleri de daralıyor gittikçe o yüzden de hareketleri az yanii... senin bebişler kaç kilooo bugün nst de bir türlü kalp atışını düzgün alamadı hemşireler habire yer değiştirdiler.. hemşire çok küçükler daha ondan dedi

selam kizlar bugun ki kontrolumu yazayım. cikolata yiyip gittigim icin nst iyi çıktı. kasilma az. bebeklerin kan akışı iyi biri 2500 olmus öbürü 2090 cikti. zayıf olan cok garip duruyor gecen haftaki olcumde 2150 cikmisti. tam ölçü vermiyor yani hangisi hangisinin bacagi kolu anlasilmiyor birbirlerinin icine gecmisler. kan akışları iyi oldugu icin kilo farkini dert etmedi dr. kontrolu siklastirdi cumartesi yine gidicem. ayin 16si sabah ameliyat dedi. boyle net gun saat verince hic hazir olmadigimizi hissettik illa 37 mi olsun dedim 36 olsa? bu kadar bekledik bekleyecekmisiz bebekler de durursa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…