- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #8.181
tahminim kullandiracak varislerim cok büyük oldugu icin pihtidan korkuyor. degisik norolojik bir durum da yaşadığım icin...İyi bari doğuma kadar idare eder belki doktorun sonrası içinde kullanmana gerek duymaz
Canım maşallah gözün aydın Allahım analı babalı büyütsünAyyy kiloları yanlış yazmışım 2 olacak tabi ki 3 700 de nehepinize çok teşekkür ederim çok öpüyorum sizi
Canımmm gözün aydın Allah analı babalı büyütsünArkadaşlar tek tek etiketleyemedim k.b teşekkür ederim güzel dilekleriniz için dün 3 teamaliyata girmiştim bu sabah taburcu olduk sıkıntı yok çok şükür ama sütüm hiç gelmiyor bebeklerime sürekli Mama veriyoruzDoğum yapan arkadaşlar sütünüz kaç günde geldi neler yiyip içtiniz yardımcı olurmusunuz.
Verdim canm aldılar çok şükür açken şakır şakır emiyolarAlmiyorlar canim aliskanlik olmuyor bence ikiz bebekte emzik olmali ya vallahi yoksa ayni anda agladiklari zaman insan panik oluyor
Teşekkür ederim canm amin insallahCanımmm gözün aydın Allah analı babalı büyütsün
Doğumdan sonra 10 gün oksapar iğne kullandım canım bir kutu ama doğumdan önce sadece günde bir tane ecopirin kullanıyordum. Geçen gün konuşmuştuk hatta oksapar falan pıhtılaşma için önlüyor ve pıhtıyı açıyor sanırım ama ecopirin kan akışını arttırmak için kan sulandırıcı. İkisi farklı şeylermiş. Ben oğlan beslenemiyor kan akışı az diye içiyordum onu. Hatta ani olduğu için bırakamamıştım daha son gece içmedim bir tek ertesi gün doğum olacak diye kanım biraz fazla akmış. Eğer doğum olmasaydı doğum yaklaştı diye bırakacaktım zaten bir sonraki hafta öyle demişti.dogumdan sonra ne kadar kullandın? dogumdan once de kullaniyor muydun sezaryen esnasında problem yaşamadın galiba
dogru ya konusmustuk bunuDoğumdan sonra 10 gün oksapar iğne kullandım canım bir kutu ama doğumdan önce sadece günde bir tane ecopirin kullanıyordum. Geçen gün konuşmuştuk hatta oksapar falan pıhtılaşma için önlüyor ve pıhtıyı açıyor sanırım ama ecopirin kan akışını arttırmak için kan sulandırıcı. İkisi farklı şeylermiş. Ben oğlan beslenemiyor kan akışı az diye içiyordum onu. Hatta ani olduğu için bırakamamıştım daha son gece içmedim bir tek ertesi gün doğum olacak diye kanım biraz fazla akmış. Eğer doğum olmasaydı doğum yaklaştı diye bırakacaktım zaten bir sonraki hafta öyle demişti.
Teşekkür ederim canımCanım maşallah gözün aydın Allahım analı babalı büyütsün
Inşallah tutsunlar canım emziği emzik gerçekten rahatlıkmış. Sen kendin nasılsın canım ben bir gece daha hastanedeyim.Aynen canm iyi kiloları çokşükürGüçleri yok benmkilerin mememi veriyorum basıyorlar çığlığı oğlum sinirden damaklarinin arasına sıkıştıriyo hatta ucunu, dün akşam sağdım geldi biraz bugün sıcak uygulama yapıp vericem tekrar ikisinede mememi.Bugun bnde deneyeceğim emzik vermeyi bakalım inşllah kabul ederler Bu arada emzirmen çok güzel inşallah hemen çoğalır sütün
gecmis olsun yine de haftan oldukca iyi benim de haftalardır 25in altında ama durdular şükür doğum olmadi. ciger gelistirici vurulunca 5-6 gün bebeklerin hareketi epeyce azaldi doktorum da söylemişti zaten. simdi biraz düzeldi hareketler. sancı cikmadigi halde nidicard başlamasına sasirdim benim ki ise sanci ciktigi halde nidicard baslamamisti. görüş birligi yok herhaldeKızlar selam benim de bugün kontrolüm vardı rahim ağzı 25 mm altına düşmüş ciğer geliştirici iğnenin ilk dozunu vurdurdu ikinci dozu 12 saat sonra vurulacak dedi elle muayane etti nstye başladı sancı çıkmadı çok şükür nidicard da yazdı ama eğer kasılman olursa hemen 2 adet al 6 saat sonra 1er adet devam et beni ara dedi en azından 1 ay daha kalsalar diye dua ediyorumBeyaz_lale_ en iyi seni hatırlıyorum canım rahim ağzı 25 altına düştükten sonra kaç hafta daha kaldılar senin kuzular? bir de insilün olayım var ciğer geliştirici arttırdırdığı için daha dikkat etmem gerekecek yediklerime. ciğer geliştirici vurulduktan sonra hareketleri azalır çocukların korkma dedi varmı sizlerde böyle olan?
Saol canım evet sende bayağıdır 25 mm altındasın çok şükür kaldılar seninkiler de daha da kalsınlar inşallahgecmis olsun yine de haftan oldukca iyi benim de haftalardır 25in altında ama durdular şükür doğum olmadi. ciger gelistirici vurulunca 5-6 gün bebeklerin hareketi epeyce azaldi doktorum da söylemişti zaten. simdi biraz düzeldi hareketler. sancı cikmadigi halde nidicard başlamasına sasirdim benim ki ise sanci ciktigi halde nidicard baslamamisti. görüş birligi yok herhalde
Ben gebeliğin basından beri kullanıyorumCovid döneminden kaynaklı birçok kişi aynı problemi yaşıyor. Sanırım doğumdan sonra bir süre daha devam ediliyor.
Neden canm inşallah bi sıkıntı yoktur. Ben sadece 1 gece yattım doktorum kendini iyi hissediyorsan taburcu edeyim dedi bnde kabul ettim. Genel olarak iyiyim ama yaram yürüdüğümde falan aciyo bazen nefesimi kesiyo doğrulurken falan ben daha zor bekliyordum ama çok şükür öyle olmadı bebeklerimle ilgileniyorum altlarini alma mama yedirme bunları yapabiliyorum. Emzik şuan pek işimize yaramiyo ama ilerde çok yarayacak. Ben veriyorum arada tuttular. Bu arada bebeklerin nasıl sakinleri canmInşallah tutsunlar canım emziği emzik gerçekten rahatlıkmış. Sen kendin nasılsın canım ben bir gece daha hastanedeyim.
Sen nasılsın ağrın oluyormu çokInşallah tutsunlar canım emziği emzik gerçekten rahatlıkmış. Sen kendin nasılsın canım ben bir gece daha hastanedeyim.
senin genlerinde mi problem vardi da başladılar kan sulandiriciyi? ben izmirde degilim hayir. muhtemelen benim de varisler kuculene kadar kullandirir
Canım benim fark edildiğinde 15 mm di. Bir haftaya yakın hastanede yattım 25 mm e çıkınca taburcu oldum. Şuan evde istirahat ediyorum. Doktorum 25 mm de 4-5 haftadan fazla götürür diye yorum yaptı. Haftan iyi çok şükür dikkat edersen 37. Haftaları görürsünüz. Ciğer geliştirici şekeri çok etkiliyor yediklerine çok dikkat etmeni öneririmKızlar selam benim de bugün kontrolüm vardı rahim ağzı 25 mm altına düşmüş ciğer geliştirici iğnenin ilk dozunu vurdurdu ikinci dozu 12 saat sonra vurulacak dedi elle muayane etti nstye başladı sancı çıkmadı çok şükür nidicard da yazdı ama eğer kasılman olursa hemen 2 adet al 6 saat sonra 1er adet devam et beni ara dedi en azından 1 ay daha kalsalar diye dua ediyorumBeyaz_lale_ en iyi seni hatırlıyorum canım rahim ağzı 25 altına düştükten sonra kaç hafta daha kaldılar senin kuzular? bir de insilün olayım var ciğer geliştirici arttırdırdığı için daha dikkat etmem gerekecek yediklerime. ciğer geliştirici vurulduktan sonra hareketleri azalır çocukların korkma dedi varmı sizlerde böyle olan?
Evet kuzu benim pıhtılaşma vardı genlerimde. Izmır de olsan bazı bölgelerde daha çok var da onu söyleyecektim. Evet en az bi 20 gün kullandirir. O varisler doğumdan sonra kendi geçer mıymış yoksa operasyon falan gerekecek mi bisey dedi mi hiç doktorsenin genlerinde mi problem vardi da başladılar kan sulandiriciyi? ben izmirde degilim hayir. muhtemelen benim de varisler kuculene kadar kullandirir
Oyy kıyamam canım ya çok zor gerçekten son hafta ben de mahvolmuştum nefes alamıyordum senin haftan da ilerledi hayal edemiyorumdogru ya konusmustuk bunuson zamanlar cok eziyetli geçiyor midemin yanmasi kulaklarıma vurdu artik yemek de yiyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?