Merhaba kızlar
Canım baya sıkkın dün gece şiddetli bir üşüme ateş çıktı tabi biz süt sandık sağdım ilaç aldım ılık duş aldım ne ateşim nede titremem geçmedi acile gittik tabi ora yeni sezeryan olduğum için sadece idrar şüphelenip test aldırlar idrar enfeksiyonu çıktı bugün dr bilgilendireyim dedim dr gel dikişlerinide bakalım dedi onla sorun çıkmadı ama dr idrar bu kadar ateş yapmaz dedi corona testi verelim dedi ve tabikide pozitif çıktı şimdi hayır kimse gelmedi kimseyi görmedim hastaneden geçti Onuda geçtim dün bebislerimi gördüm onlara dokundum moralim bozuk ıns onlara geçmedi
![Pensive face :pensive: 😔](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f614.png)
Bide yetmezmiş gibi hemşire aradı azarlar gibi niye geldiniz görmeye der gibi ya ben kötü hissetsem gelirmıydım onları görmeye gidince birseyim yoktu ne olduysa gece oldu hersey şimdi bebişlerin göremeyeceğim sütümüde istemediler üstelik çıkma durumları vardı ama şimdi benim test negatif olana kadar vermeyeceklermiş herhalde bendeki şans kimsede yok neyse uzun oldu kozlar ama moralim çok bozuk ınş bebişlerde birsey yoktur dualarınızı eksik etmeyin olurmu