2022 ikiz annesi olacaklar

Evet canım sabah doğdular bebekler iyi yanımdalar çok şükür ben de iyiyim. Sütüm Bence az ama sürekli emziriyorum. Aldılar memeyi hemen hiç reddetmediler. Biri emzik de aldı:) sende durumlar nasıl?
Masallh seninkilerin kiloları falan çok güzel doğmuş bnm kızım 2400 oğlum 3080 doğdu oğlum memeyi aliyo ama sütüm yoktu sağıyorum geliyo az az veriyorum arada şırınga ile genel olarak mama yediriyoruz kızım hiç tutamiyo ağzı çok küçük mememin ucuda yok.Sagiyorum surekli çıkıyor Yavaştan. Daha küçük oldukları için emzik vermedim vermelimiyim sence.

Ben ilk kizimda emzik vermedim idealistlikten sonra pisman oldum bu sefer deno alamdi benim meme ona emzik oldu ben perişan oldum. O yüzden ikizlere verdim ama oglum kabul etmedi, kizim aldi. Ikisi ayni anda krize girdiği zaman en azindan kizimi sakin tutabiliyorum emzikle

Allah analı babalı büyütsün canım hayırlı olsun zamanla sütün de gelir inşallah. En önemlisi bol su iç canım. Darısı bizlere sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Teşekkür ederim canm yavaştan gelmeye basladi çok şükür.Amin canm sağlıklı bir şekilde güzel haftalarda sizlerde kavuşun bebeklerinize

Bu konuda bnm pek bilgim yok versem olurmuki hanı 1 aydan sonra veririm diyordum almazlar diye korku sardı suan

Azmet5255
Seninkilerinde kilosu çok iyi canım.Oğlan 3 kilo masallah kız da kız olduğu için narin :) Emiyor benimkiler bütün gün aralıksız emzirdim. Sütüm bana göre az ama yeter falan diyorlar.Bilmiyorum. Emzik de hemen verdim ikiside aldı emiyorlar. Biri daha çok emiyor diğeri atıyor bazen. Benim oğlum emzik emmemişti çok zor oluyor. Bunların emmesini istedim emdiler de çok şükür.

Aynen canm iyi kiloları çokşükür Güçleri yok benmkilerin mememi veriyorum basıyorlar çığlığı oğlum sinirden damaklarinin arasına sıkıştıriyo hatta ucunu, dün akşam sağdım geldi biraz bugün sıcak uygulama yapıp vericem tekrar ikisinede mememi.Bugun bnde deneyeceğim emzik vermeyi bakalım inşllah kabul ederlerBu arada emzirmen çok güzel inşallah hemen çoğalır sütün

kan sulandirici igneyi bulmak ne kadar zor her yeri aradık taradik yok ecza depolarindan rica minnet getirtiyoruz. dogumdan sonra kullanacak miyim onu da bilmiyorum dana kadar varislerim var genitalde

Merhaba kızlar
Doktora gittik geldik
Bebekler iyi çok şükür biri 980gr digeri 1.100gr olmuş alttaki bebek rahime baskı yapmaya devam ediyormuş rahim uzunluğu 31mm çok şükür Dr her hafta kontrole devam dedi 2hafta önden gidiyor gelişimleri sularında artış yok ama bi tik fazla kaç aydır
Sebze protein agirlikli besleniyorum haftada bir gün de mutlaka bakliyat
Bizden haberler böylee

Gözünüz aydın, sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşallah

kan sulandirici igneyi bulmak ne kadar zor her yeri aradık taradik yok ecza depolarindan rica minnet getirtiyoruz. dogumdan sonra kullanacak miyim onu da bilmiyorum dana kadar varislerim var genitalde
Evet ya öyle dediler ben de doğumdan sonra kullandım şansıma bulduk

Covid döneminden kaynaklı birçok kişi aynı problemi yaşıyor. Sanırım doğumdan sonra bir süre daha devam ediliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…