2022 ikiz annesi olacaklar

Anladım canım çok geçmiş olsun bilmiyordum hiç

NasilYarDiyeyim bugün hiç yazmadınız sanki iyimisiniz herşey yolunda mı?
şükür ne diyelim ölmedim yaşıyorum :) benim vucuda ağır geldi güzel gecmiyor günler. her yerim şiş ama idrarda protein yoktu en son. tansiyonum da normal. nefes alip verirken ıslık sesi geliyor artik. 4 litreden fazla su iciyorum durduramıyorum harareti. gece defalarca kalkiyorum su-tuvalet için. gittiği yere kadar bakalim. ciğer gelistirici vurulduğu iyi oldu bana yoksa bir de onun tedirginligini yaşayacaktim. onun dışında odaları ve cantalar hazır. bekliyoruz hayirlisiyla

Hay Allah bunu da ilk kez duydum. neyse cok guzel haftalara geldin şükür elinden geleni yaptın gerisi tevekkül. hayırlı haberlerini bekliyoruz. gerci sirayla gitmiyoruz bakalım ben dogurdum diye kim yazacak

kuzum ağrıların gececek 1-2 hafta icerisinde cokk daha iyi olacaksin. 1 aya hicbir seyin kalmayacak. bebişlerin de azicik daha toparlamis olur sen ayaga kalkana kadar. masallah subhanallah kilolari cok iyi kuvozden kısa sürede çıkacaklar insallah. sütün de gelir az vrya cok illaki biraz cikacak. sonrası Allah Kerim az gelse de mamalarla büyüyor bebeler üretenlerden Allah razi olsun

Hay Allah bunu da ilk kez duydum. neyse cok guzel haftalara geldin şükür elinden geleni yaptın gerisi tevekkül. hayırlı haberlerini bekliyoruz. gerci sirayla gitmiyoruz bakalım ben dogurdum diye kim yazacak
Keşke sıralı gitsek ama işte... Değişik şeyler de oluyor başımıza ne geleceği belli değil. Sen nasılsın canım nasıl gidiyor. Senin haftanda iyi hayırlısı bakalım hepimiz için.

Keşke sıralı gitsek ama işte... Değişik şeyler de oluyor başımıza ne geleceği belli değil. Sen nasılsın canım nasıl gidiyor. Senin haftanda iyi hayırlısı bakalım hepimiz için.
beni hastaneye yatırsalar yeridir diyorum gerçekten hareket kabiliyetim yok boğulmaya başladım sanirim cigerlerim su topladi. yatiyorum nefes yok islik sesi çıkıyo. 36ya gelsem yalvaricam doktora alin artik diye daha cok var 33+5 oldum

Ciğerlerin ile ilgili ne diyor doktor. O da nesi?

Canım çok sevindim iyi olmanıza en kısa sürede evlatlarını alıp evine gitmen için dualarım sizinle

Ciğerlerin ile ilgili ne diyor doktor. O da nesi?
bugun cok artti sabrediyorum belki ben fazla su iciyorumdur da oyle oluyordur diye. ama simdi baktim ciger gelistiricinin anneye olan yan etkilerinde akciger odemi yaziyor o da geldi beni buldu. sali günü kontrolum var dayanabilirsem ses etmicem.

Tahliller bugün olmasını gerektirecek kadar düşük çıkmadı. Çarşamba günü olacak kısmetse
Canım değerlerin iyi çıkmasına sevindim. Çarşamba günü evlatlarını sağlıkla kucağına aldığın haberlerini alırız inşallah Yan odamda 35 haftalık üçüzleri olan kadın çocuklarını aldı gitti evine seninde haftan çok hiç sıkıntı yaşamazsın umarım

Ayyy sende nefes problemi mi yaşıyorsun. Bende iki gündür ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum deliksiz uyku haram zaten hastane stresine bağlamıştım. Benimde mi ciğer geliştiriciden acaba

Ayyy sende nefes problemi mi yaşıyorsun. Bende iki gündür ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum deliksiz uyku haram zaten hastane stresine bağlamıştım. Benimde mi ciğer geliştiriciden acaba
olabilir aslinda zaten vardi nefes problemim ama ciger gelistirici vurulduğunun ertesi gunu ben çok su icmeye basladim durduramıyorum kendimi. suanda belki de 5 litreyi gectim bugun. nefes alirken sanki bogazimdan su çıkıyor. senin tam ne zaman basladi? hala hastanede isen onlar oksijen durumunu kontrol ediyorlardir

İlk ve ikinci kan sonuçlarını nelerdi nasıl öğrendiniz ikiz olduğunu lütfen bilgi verirmisiniz bende iki tane embriyo transfer edildi ikisi de tutmuşmudur

Ben de bugün birkaç gündür kaşıntım da var salı gününü bekliyordum söylemek için dedim doktorum neden söylendin dedi . Annem yanımda olmasaydı burnumun en son kanamasını da söylemiycektim. Hastaneye giderken boşuna gidiyoruz diye hayıflanıyordum. Nerdeyse doğuma alınacaktım ama. Bence sabretmek doktoruna bir msj at. Söyle sonuçta biz riskli gebeleriz. Rahatsiz etmeyelim derken kendimize zarar vermeyelim.

Neden söylemedin* dedi. Yanlış yazmışım:)

İlk ve ikinci kan sonuçlarını nelerdi nasıl öğrendiniz ikiz olduğunu lütfen bilgi verirmisiniz bende iki tane embriyo transfer edildi ikisi de tutmuşmudur
Kese gorunene kadar bunu soylemenin bir yolu yok ne yazik ki , bHcG artisi ve degeri bir kriter degil cunku her birimiz farkli degerle ogrendik. Ilk testte 30 ile ikiz olan da var, 1300 ile olan da....
Hakkinizda hayirlisini diliyorum

Ya benimde vardı ama standart hamile nefes darlığı şeklindeydi. Ama hastaneye yattığım günden beri bir farklı iğneden olabileceği hiç aklıma gelmemişti. Ben hatta hastane odasının camı penceresi açılmıyor klimanın havası ile nefes alamıyorum diye kızıyorum kaç gündür Su içme isteği bende bugün bir tık daha azaldı. Yatma mevzusuna da yarım oturur vaziyette gibi yatarak çözüm buldum. Hala hastanedeyim sabah akşam bakıyorlar oksijen durumuna ama bir sıkıntı yok şimdilik. Dediğin gibi bende şu 36 yı tamamlar tamamlamaz doktora dicem yeter alalım yoksa hastanenin kapısından ayrılmam

36+3 olacak inşallah bakalım. Umarım iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…