2022 ikiz annesi olacaklar

Simdi hayirlisi ile dogum icin sirada sali gunu Azmet5255 Azmet5255 sonraki hafta 02 02'de de Maatt Maatt var yanlis hatirlamiyorum degil mi??
Saglikla gelsinler, geride kalan herkesin bebesi de uslu uslu vaktini beklesin insallah 🤲
Tablomuza dogum sutunu actim, bebeklerin kac haftalik ve kac kilo dogduklarini da yaziyorum bir sonraki ikiz gebe gruba bilgi olsun diye..
Doğru hatırlıyorsun canm inşallah salı günüde benm doğumum olacak🤗🤗

Arkadaşlar merhaba öncelikle allah Hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah benim bir dış gebelik iki düşüğum vardı t rahim ameliyatı oldum şimdi ikizlere hamileyim 10 haftalıklar henüz ama doktorum rahim ağzının bu haftaya göre bile kısa olduğunu iki hafta sonra tekrar kontrol edip dikiş uygulayacagini söyledi ben çok korkuyorum benimle aynı durumda olanlar var mi

Bildigim bir bu var https://ty.gl/t3rvoio43q
ama aldin mi dersen hayir, tekli emzirme yastigi aldim. Linkteki Ikiz olan gozume kazulet gibi geldi bak bu da yurtdisindaki orjinal versiyonu, onun gibi minyonu gelmedi karsima hic...
Çok iyi diyenler de var kötüleyen de ama geçen ikiz annelerinin en çok ihtiyacı olan şeyler nelerdir diye soru sorulmuştu ikiz annelerinin en çok söylediği şey emzirme yastığıydı

Arkadaşlar merhaba öncelikle allah Hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah benim bir dış gebelik iki düşüğum vardı t rahim ameliyatı oldum şimdi ikizlere hamileyim 10 haftalıklar henüz ama doktorum rahim ağzının bu haftaya göre bile kısa olduğunu iki hafta sonra tekrar kontrol edip dikiş uygulayacagini söyledi ben çok korkuyorum benimle aynı durumda olanlar var mi
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım hayırlı olsun... servikal yetmezlik sanırım hep uzanman lazımm

Çok iyi diyenler de var kötüleyen de ama geçen ikiz annelerinin en çok ihtiyacı olan şeyler nelerdir diye soru sorulmuştu ikiz annelerinin en çok söylediği şey emzirme yastığıydı
Trendyol yorumlari pek iyi degildi...
Emzirme yastigi boyun fitigi onleyici, basarili bir nesne.
Bakalim, ikizleri birlikte emzirebilmeyi becerirsem, eger ikiz yastigi da lazim birseyse alirim tabi. Batti balik... 🤣

Kızlar dünden beri şiddetli burun kanamam oldu iki üç gündür de kaşıntı var vücudumda. Doktorum hastaneye çağırdı. Nst tansiyon ultrason bakıldı şimdi kan tahlili alındı karaciğere de bakılacak . Eğer kandaki pıhtılaşma düzeyim çok düşük çıkarsa bugün sezeyana alıcam dedi. Hepimiz kan değerlerinin çıkmasını bekliyoruz. Ya bugün ya da en geç çarşamba doğum olacak dedi. Umarım her şey yolunda gider 🙏🙏🙏

Kızlar dünden beri şiddetli burun kanamam oldu iki üç gündür de kaşıntı var vücudumda. Doktorum hastaneye çağırdı. Nst tansiyon ultrason bakıldı şimdi kan tahlili alındı karaciğere de bakılacak . Eğer kandaki pıhtılaşma düzeyim çok düşük çıkarsa bugün sezeyana alıcam dedi. Hepimiz kan değerlerinin çıkmasını bekliyoruz. Ya bugün ya da en geç çarşamba doğum olacak dedi. Umarım her şey yolunda gider 🙏🙏🙏
Herşey yolunda gider canım hiç sıkıntı yapma doğuma alsa bile haftan çok iyi. Miniklerine erken kavuşmuş olursun. Allah'ın izniyle bişey olmaz. Sakin kalmaya çalış dua et. Bizde ediyoruz sizler için sürekli dua

Herşey yolunda gider canım hiç sıkıntı yapma doğuma alsa bile haftan çok iyi. Miniklerine erken kavuşmuş olursun. Allah'ın izniyle bişey olmaz. Sakin kalmaya çalış dua et. Bizde ediyoruz sizler için sürekli dua
Inşallah canım çok teşekkür ederim. Insan korkuyor tabi güzel yanlarına bakarak sakin kalmaya çalışıyorum. Umarım her şey yolunda gider 🙏🙏

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım hayırlı olsun... servikal yetmezlik sanırım hep uzanman lazımm
Uzanirim gerekirse hiç kalkmam ama o kadar aksilik üstüne t rahim ameliyatı oldum tam her şey düzeldi dedim şimdi de Rabbim bununla sınıyor derdi veren dermanı da verir ne yapayım 😔

Canım içini ferah tut, haftan da çok iyi inşallah sağlıkla kucaklayacaksın bebişleri 🙏🏻 Dualarımız seninle bizi habersiz bırakma 🤲🏻

Uzanirim gerekirse hiç kalkmam ama o kadar aksilik üstüne t rahim ameliyatı oldum tam her şey düzeldi dedim şimdi de Rabbim bununla sınıyor derdi veren dermanı da verir ne yapayım 😔
Çok var öyle canım benimm kendine dikkat edersen allahın izniyle bir şey olmazzz her birimiz ayrı şeylerle sınanıyoruz burdaki hemen hemen bütün arkadaşların sıkıntıları oldu sonu güzel olacak inşallah hepimiz içinn

Hayırlısı kuzum benim güzel haberlerini bekliyoruz

Erken fark edilmesi bile cok iyi. Dikis atilacak, dikisten oturu enfeksiyona dikkat edeceksiniz, dus az ve cok kisa alinacak. Bol yatmali bir gebelik olacak.
Allah omur vermisse sag salim gelecekler sabredin.

Erken fark edilmesi bile cok iyi. Dikis atilacak, dikisten oturu enfeksiyona dikkat edeceksiniz, dus az ve cok kisa alinacak. Bol yatmali bir gebelik olacak.
Allah omur vermisse sag salim gelecekler sabredin.
Dua edin benim için İnşallah yeter ki sağ salim dogsunlar yatarım 🤍 çok sağ olun

Bunda da bir hayir vardir, vucudunuz artik yeter dedi demekki. Kilolari iyiydi, haftalari da iyi masallah, sapasaglam dogacaklar. Siz kendinize mukayyet olun, kolaylikla hallolsun insallah.

Geçmiş olsun canm inşallah sıkıntı çıkmaz sağlıkla alırsın bebeklerini kucağına 🤲🏻

Geçmiş olsun 🤲inş saglicakla kucaginiza alırsınız bebislerinizi

Back