2022 ikiz annesi olacaklar

Canım zaten fitil olarak kullanıyordum sonra akıyor falan kokusu artık nefret ettim ama haklısın valla bir şey olsa en çok ben üzüleceğim vuruyordum prulutonu da bazen gitti arada haftaya kontrol var bakalom doktor ne diyecek

Şu an ne desek anlamsız olacak… Rabbim gücünü artırsın, başka evlatlar versin sağlıkla inşallah.. Dualarımız hep seninleydi, gruba girip senden haber var mı diye bakıyordum sürekli inan, eşime bile söylemiştim böyle bir arkadaş var sen de dua et diye..

Fitili bırakma devam et. Böyle kokuyor ediyor deme şansımız yok bizim. Ben böyle düşünüyorum canım.

Kızlar bi şey soracağım arkadaşlara hediye alacağım da bebeklerine e bebekte beden kısmında 9 ay diyor mesela bu 6-9 aylık mı 9-12 aylık mı bulamadım..

Sohrab Allah dayanma gücü sabır versin inşallah canım çok iyi anlıyoruz bu yolda seni. Rabbim önce sabır sağlık versin mükafatını da verir inşallah dualarımdasın canım

Kesinlikle doktorunun tavsiyesi disina cikma canim progesteron hormonu gebeligin devami icin en onemli hormon. O ilaclarla bu hormonun dstegini sagliyosun

Jinekologum ve perinatologum ortak kararla kontrollu bir sekilde progesteron ilaclarini kestiler 4-5 hafta oldu. Ama size kullan dendiyse birakmasaydiniz keske, biz onlardan iyi bilemeyiz ki risk almasaydiniz derim nacizane...

Ahh canım ne desek boş hiç bir söz acını hafifletmecek Allah acını dindirsin biran önce sağlıkla kucağını doldursun inşallah

Kızlar iyi akşamlar herkese

Sizlere bir sorum olacaktı bebeklerin düşük kilo doğma ihtimaline karşı e bebekten böyle ikili prematüre seti aldım ama sizlerde nasıl oldu ikinci takımı alayımmı yada almasamıydım öneriniz varmı ( 42 cm lik prematüre )

Eklentiler

• 1D466F5B-26E9-4FA1-B326-CF795481B29D.jpeg
    79 KB · Görüntüleme: 55
lcwdan 2-2,5 kiloluk takim aldim ben de. hastanede hemsirelere onu vermeyi düşünüyorum. oglum 2500 dogmustu normal hastane cikisi koccaman olmustu icinde kayiyordu ve kötü görünüyordu. 2 kilodan çok daha düşük doğarsa da zaten kuvoze giriyorlar orda kiyafet giymiyorlar. 42 cm fazla küçük gibi geldi bana ama belli olmaz tabiki

Banada sonradan çok küçük gözüktü gözüme acaba değiştirsemmi düşüncesi oluştu açıkcası , çok teşekkür ederim bilgilendirmen için lcw den bende bakayım bir kiloya göre takımlara

Kızlar benim göbeğim artık paramparça oldu. Çatlak ne kelime. şuan böyleyse doğumdan sonra göbek sönünce daha da berbat olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…