- 25 Şubat 2019
- 3.164
- 9.842
- 108
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #7.421
Canım seni okadar iyi anlıyorum ki 2 sene önce aynı acıyı bende yaşamıştım Allahım sana sabırların en büyüğünü versin en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlarla kucağını doldursun inşallahGunaydın kızlar
Gece 2 bucukta normal dogum yaptım, 9 saat kadar dogum sancısı cektım, su gelmedi, keseyi doktor deldı mecburen..
İki bebeğim de MELEK oldu.. Dualarınızı esırgemedınız, hepinizden Rabbım razı olsun, saglıcakla kucagınıza alın benım yerime de öpün kolayın olur mu, nasıl toparlanırım nasıl dayanırım bılmıyorum
Allahım sana güç kuvvet versinGunaydın kızlar
Gece 2 bucukta normal dogum yaptım, 9 saat kadar dogum sancısı cektım, su gelmedi, keseyi doktor deldı mecburen..
İki bebeğim de MELEK oldu.. Dualarınızı esırgemedınız, hepinizden Rabbım razı olsun, saglıcakla kucagınıza alın benım yerime de öpün kolayın olur mu, nasıl toparlanırım nasıl dayanırım bılmıyorum
Canım iyi misiniz peki? Sen ve bebişler nasıl? Kuvözde biraz büyüyüp yanına gelecekler inşallah annesiKızlar sancılarım arttığı için acil doğuma alındım beni odaya aldılar ama bebişlerim kuvozde
Ne desek ne söylesek acını hafifletmez biliyorum. Allah sabır versin em kısa sürede acını dindirip yerini doldursun. Dualarım seninleGunaydın kızlar
Canım gözün Aydın olsun. Nasılsınız iyi misiniz ?Kızlar sancılarım arttığı için acil doğuma alındım beni odaya aldılar ama bebişlerim kuvozde
Çok üzgünüm canım, sözün bittiği yer ne desek ne söylesek boş Allah sana dayanma gücü versin, sabır versin inşallahGunaydın kızlar
Ne desek boş Allah sabır versin. Benimde bir cennette bekleyenim var. Sizinde tez zamanda sağlıklıca kucağınızı Rabbim tekrar doldursun inşallah.Gunaydın kızlar
Amin canım inşallahKuzum benim gecmis olsun ayni zamanda gozun aydin olsun ins hayirlisiyla hepiniz iyi olup o hastaneden saglikla cikin ins canim
Teşekkürler canım. Çok şükür iyiler kuvözdeler çok minikler günde bir defa görme hakkım var sadeceCanım benim gelmiş geçmiş olsun, hayırlısı olsun inşallah . Nasıl bebeklerin durumu ?
Çok sağol canım inşallah hemencecik büyüsünler. Amin inşallah. Oğlum 1650 kızım 1360 gelmiş. Çok minikler. Sendeki durum gibi kızımda strese girmiş kaka yapmış. Doktor bu iyi bişey ciğeri çabuk gelişir dediCanım çok geçmiş olsun bebişlerden ayrı kalmak zor biliyorum ama çok güzel bakıyorlarlar hemen büyürler kavuşursunuz inşallahhallah sağlıklı uzun mutlu analı babalı ömürler versin kiloları nasılmış?
Çok teşekkür ederim canım sağolasın amin inşallah. Sizler tam vaktinde sağlıklı doğumlar yapın inşallahÇok geçmiş olsun inşallah saglıkla ve en kısa zamanda bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Hayırlı olsun aynı zamanda.
Amin canım inşallahGeçmiş olsun canm rabbim tez zmnda kavuştursun inşallah
Amin canım inşallahallah hayirlisi ile kavusmanizi nasip etsin, tum sıkntilari unuttursun
İyiyiz canım çok şükür. Bebişler kuvozde az önce gördüm minicikler. Amin inşallah canımCanım iyi misiniz peki? Sen ve bebişler nasıl? Kuvözde biraz büyüyüp yanına gelecekler inşallah annesi
Teşekkür ederim canım. İyiyiz çok şükür canım minicikler kuvözdeler. Az önce gördüm çok şükür.Canım gözün Aydın olsun. Nasılsınız iyi misiniz ?
Canım gözün aydın en kısa zamanda kavuş miniklerine inşallahTeşekkür ederim canım. İyiyiz çok şükür canım minicikler kuvözdeler. Az önce gördüm çok şükür.
Oyyy kuzucuklar sağlıkları iyi olsunda o kadar hızlı büyüyecekler ki inanamazsın. En kısa sürede kucağına alıp evinize gittiğiniz günleride göreceğiz inşallahTeşekkür ederim canım. İyiyiz çok şükür canım minicikler kuvözdeler. Az önce gördüm çok şükür.
Rabbim uzun, güzel ömürler versin inşallah. Merak etme annesi o kadar çabuk büyüyorlar ki sen bile inanamayacaksın.Teşekkürler canım. Çok şükür iyiler kuvözdeler çok minikler günde bir defa görme hakkım var sadece
Maşşallah canım kiloları falan iyi inşallah hemencik toparlarlarÇok sağol canım inşallah hemencecik büyüsünler. Amin inşallah. Oğlum 1650 kızım 1360 gelmiş. Çok minikler. Sendeki durum gibi kızımda strese girmiş kaka yapmış. Doktor bu iyi bişey ciğeri çabuk gelişir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?