- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
- 83
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #7.381
Ah kuzum belki düşünemiyor seni üzeceğini benim çevrem de öyle yoksa keşke ikiz olmasaymış falanannemle tartıştım bana sürekli Allah alir Allah verir her sey yaşanabilir diyor tek bebek de ölebilir ikisi de demeye getiriyor. sen bunu normal bir hamileye soyluyor musun ki bana sürekli bundan bahsedip moralimi bozuyosun dedim. elbette Allah alir verir ama simdi bunu bana soylemenin manası ne yani. sadece mod düşürüyor cok sevinme kendini tut diyor. boyle düşüncesizlik olur mu. Allah korusun başıma gelse haa zaten kendimi hazirlamistim deyip daha mi az uzulcem sanki
Malesef benim annemde aynı şekilde. Bide gurbetteyim diye eşime getirttim annemi o kadar pişmanım ki. Alışverişe başlayacağım da hemen alma bi doğsunlar bakalım belli mi olur ne olacağı boşuna alışveriş yapma diyordu. Yemek yapmak dışında Temizlik ve hicbiseye yardım etmedi ben kendi başıma ağrıyla sancıyla yaparken televizyon izledi. Temizlediğim yeri arkamdan pisletip üstüne bir daha temizle ne olacak dedi. Evde sürekli hayırsız konuşmalar yapıyor. Yarın çocuklar biyere tutunmaya başladıklarında televizyon ikisininde üstüne düşer de dedi daha saçma sapan şeyler de söyledi. Biz düşüncesiziz ya çocuklarımız için evde güvenlik önlemi almayacak kadar. Doktorla 22 Şubat tarihini belirledik doğum için dedim. sen o zamana kadar dayanamazsın dedi. Şimdi mutlu mu diyorum içimden. Ama öyle bir anne olmaktan da korkuyorum. Malum insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş. Kınamak değil aslında ama insan annesinden daha farklı şeyler bekliyor ya...annemle tartıştım bana sürekli Allah alir Allah verir her sey yaşanabilir diyor tek bebek de ölebilir ikisi de demeye getiriyor. sen bunu normal bir hamileye soyluyor musun ki bana sürekli bundan bahsedip moralimi bozuyosun dedim. elbette Allah alir verir ama simdi bunu bana soylemenin manası ne yani. sadece mod düşürüyor cok sevinme kendini tut diyor. boyle düşüncesizlik olur mu. Allah korusun başıma gelse haa zaten kendimi hazirlamistim deyip daha mi az uzulcem sanki
Amin canım benim en hayırlı zamanda doğumlar olsun inşsagol canim saglikla hayirli vakitte dogururuz insallah. anneme üzülmüyorum onunla sorunlarim derin ve büyük. bende sinir yapıyor daha cok
keşke böyle yapmasa destek olsa bu hassas süreçte sana ama napalım sen yine de moralini yüksek tut, biz yanındayızsagol canim saglikla hayirli vakitte dogururuz insallah. anneme üzülmüyorum onunla sorunlarim derin ve büyük. bende sinir yapıyor daha cok
Tedirgin olma canm bnm Allahin izniyle 36 36 yi göreceğiz buna hep inan inanman seni motive eder evrene enerjini kötü verme bebeklerimiz çöl güçlüler insallah haftalarini doldururlar ve öyle gelirlerKızlar sancı ve kanamayla uyanıp doktorumu arayıp acile geldim yatış verdi doktorum. Kontrol altında olmam gerekiyormuş açıklık yok ama rahim ağzı kısalmış. Aktif kanama yok dedi ama takip edecekler olursa diye. Birde her ihtimale karşı Ciğer geliştirici yaptılar. Nst ye bağladılar şuan sancım var biraz. Biraz tedirginim
Haklisin insan bu günlerde bilhassa moral ve destek istiyor esim geldiğinden beri adamla yapışık ikiz oldum resmen tuvalete giderken bile nereye diyorum annem gelince kesin bizim de bir kavgamız olacak ama umarım şiddeti büyük olmazannemle tartıştım bana sürekli Allah alir Allah verir her sey yaşanabilir diyor tek bebek de ölebilir ikisi de demeye getiriyor. sen bunu normal bir hamileye soyluyor musun ki bana sürekli bundan bahsedip moralimi bozuyosun dedim. elbette Allah alir verir ama simdi bunu bana soylemenin manası ne yani. sadece mod düşürüyor cok sevinme kendini tut diyor. boyle düşüncesizlik olur mu. Allah korusun başıma gelse haa zaten kendimi hazirlamistim deyip daha mi az uzulcem sanki
Belki pessarsız düzelir ya Allah'tan umut kesilmezKızlar, pessar cıkarıldı, cok asırı sancım ve kanamam oldu, nasip deılmıs, dogumu beklıcez..hazırlık yapılıyor sımdı
Rabbim yardımcın olsun canım benim dualarımız seninle allahtan ümit kesilmezKızlar, pessar cıkarıldı, cok asırı sancım ve kanamam oldu, nasip deılmıs, dogumu beklıcez..hazırlık yapılıyor sımdı
Rabbim yardımcın olsun inşallah. Rabbimin dediği olur. Sizin ve bebekler için bütün dualarımız.Kızlar, pessar cıkarıldı, cok asırı sancım ve kanamam oldu, nasip deılmıs, dogumu beklıcez..hazırlık yapılıyor sımdı
31 haftada 34 e kadar gelme ihtimali için yapılıyor zaten. Neden ciğer geliştiriciden bu kadar endişe ediyorsun? Doğarlarsa işe yarar doğmazlarsa da yaptırmış olursun bir işe yaramaz geçer gider. Her şeyimiz sorunsuz olsa bile yarın doğum olmayacağının bir garantisi yok. Bu yüzden önlem almak iyidir.Evet işte entube riskini en aza indiriyor ama bnm kafam karıştı dr 34 de ciğer gelişimi tamamlanıyor da dedi 31. Haftadayim smdi çok kararsizim
Rabbim seni de evlatlarını da korusun inşallah canımKızlar, pessar cıkarıldı, cok asırı sancım ve kanamam oldu, nasip deılmıs, dogumu beklıcez..hazırlık yapılıyor sımdı
Haklisin kuzum benm endişem doktorun kararsız kalması yüzünden oluyor ben yoksa yaptiracaktim hatta yapalım diye gittik gecen hafta kendi dedi suan gerek duymuyorum ben dedi31 haftada 34 e kadar gelme ihtimali için yapılıyor zaten. Neden ciğer geliştiriciden bu kadar endişe ediyorsun? Doğarlarsa işe yarar doğmazlarsa da yaptırmış olursun bir işe yaramaz geçer gider. Her şeyimiz sorunsuz olsa bile yarın doğum olmayacağının bir garantisi yok. Bu yüzden önlem almak iyidir.
Şimdi haftan çok uygun canım yapıyorsa yaptırHaklisin kuzum benm endişem doktorun kararsız kalması yüzünden oluyor ben yoksa yaptiracaktim hatta yapalım diye gittik gecen hafta kendi dedi suan gerek duymuyorum ben dedi
Şimdi gördüm bu yazdığını bütün duam seninle kalbim seninleKızlar, pessar cıkarıldı, cok asırı sancım ve kanamam oldu, nasip deılmıs, dogumu beklıcez..hazırlık yapılıyor sımdı
Canım sohrab, kalbim duam sizinle ❣Kızlar, pessar cıkarıldı, cok asırı sancım ve kanamam oldu, nasip deılmıs, dogumu beklıcez..hazırlık yapılıyor sımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?