2022 ikiz annesi olacaklar

Doktorum geldı, bugun gece kasılma olmadıgını soyledım, karnımı da kontrol etti, normal sertlıkte dedı, haftasonunu rahat gecırırsem pazartesi gonderırım eve, evde yatarsın dedı, zaten kontrollerim artık haftalık olcak, ınsallah sıkıntısızca gecırjrız bu sureci de 🤲🏻❤️

Doktorum geldı, bugun gece kasılma olmadıgını soyledım, karnımı da kontrol etti, normal sertlıkte dedı, haftasonunu rahat gecırırsem pazartesi gonderırım eve, evde yatarsın dedı, zaten kontrollerim artık haftalık olcak, ınsallah sıkıntısızca gecırjrız bu sureci de 🤲🏻❤️
canım söylemesi kolay ama ne olur kendini ve evlatlarını üzme. bak ne güzel yeni güne güzel haberlerle başlamışsın. neler okuduk buralarda hiç olmaz denen şeyler oldu. inşallah sen ve kuzuların da dayanacaksınız. Dualarım sizinle :dua: :dua:

Çok şükür canım. Hadi inşallah 🤲

Seni anlıyorum kuzum benim ıns gerek kalmaz ama bazen durumundan dolayı olabilir o zamanlar korkma senin ve bebişlerin sağlığı için hep de kendine öyle bir durum olursa ama inş olmaz gerek kalmaz canım benım 🤲🏻🥰
Insallah kuzum bugünlerde içtiğim kalsiyum kabizlik yapti bugun galiba dra gidicem

canım söylemesi kolay ama ne olur kendini ve evlatlarını üzme. bak ne güzel yeni güne güzel haberlerle başlamışsın. neler okuduk buralarda hiç olmaz denen şeyler oldu. inşallah sen ve kuzuların da dayanacaksınız. Dualarım sizinle :dua: :dua:
İnsallh, ıyı dusunup ıyı olucaz 🤲🏻❤️

28 haftayı bile geçersiniz inşallah. Siz ve bebekleriniz için herşey çok güzel olsun Sağlıkla rabbim size bağışlasın çocuklarınızı. En önemli şey moral moralinizi yüksek tutun inşallah herşey güzel olacak.

Çok çok geçmiş olsun 💐 sağsağlim kucağına alacaksın bebişleri annesi onlar çoook güçlüler 🥰🧿🧿

28 haftayı bile geçersiniz inşallah. Siz ve bebekleriniz için herşey çok güzel olsun Sağlıkla rabbim size bağışlasın çocuklarınızı. En önemli şey moral moralinizi yüksek tutun inşallah herşey güzel olacak.

Çok çok geçmiş olsun 💐 sağsağlim kucağına alacaksın bebişleri annesi onlar çoook güçlüler 🥰🧿🧿
Allah razı olsun kızlar, destegınız gercekten guc verıyor, kimseye anlatamadığını anlatıyor insan burada

Kızlar sancı ve kanamayla uyanıp doktorumu arayıp acile geldim yatış verdi doktorum. Kontrol altında olmam gerekiyormuş açıklık yok ama rahim ağzı kısalmış. Aktif kanama yok dedi ama takip edecekler olursa diye. Birde her ihtimale karşı Ciğer geliştirici yaptılar. Nst ye bağladılar şuan sancım var biraz. Biraz tedirginim 😭
Canım seni çok iyi anlıyorum cidden hepimize birşeyler oldu bir anda nazar mıdır nedir ama sakin kalman lazım 🙏🏻 haftan iyi merak etme bence kontrol altında olman iyi zaten açıklık yoksa sadece rahim ağzı kısalığıyla doğum olacak diye bir şey yok benim 4 hafta 20 mm’de kaldı Beyaz_lale_ Beyaz_lale_ de çok uzun süredir idare ediyor bence pozitifliği sayesinde aşırı etkili pozitif olmak 💙 Bende direnç kaynaklı gelişim geriliği ve 100 üzeri kasılmalar çıktı da anca doğuma aldılar. Sadece rahim ağzı kısalığı olsaydı daha duracaktı bebişlerim. Biraz ayrı kaldık ama sağlıklılar hem o da çok önemli haftan iyi çok şükür 🙏🏻

İyiyim canım kontrolüm vardı dikişin üstündeki su geçirmez bandı çıkardı iyileşmeye başlamış çok şükür 🙏🏻 Dikişin üstündeki bölgede baya bi hissizlik var ama normalmiş zamanla geçiyormuş galiba o biraz ilginç geldi. Bir de dikişim simetrik ama uzun sanki eve gelince gördüm bir sonraki gidişimde sorucam ikiz diye mi böyle oldu diye. Bebişler de iyi çok şükür hastaneye gitmişken süt götürdük yine ama göremeden döndük bir garip oldum 😬 sen nasılsın nasıl gidiyor? Tam takip edemedim bu ara anesteziden baş boyun ağrılarım oldu sadece yatarken geçiyordu kalkınca da hep süt sağıyordum ya da yemek yiyordum
Evet bende daha önce ikiz bebeklerde kesi izinin daha büyük olduğunu okumuştum kuzum muhtemelen o yüzdendir 🤗 olsun annesi sabret yakında kavuşacaksınız. Onlar orada büyüyüp gelecekler, yeter ki iyi olsunlar 😊 foto video atacaklardı zaten bol bol onlara bak 😊 benimde rahmimde baski var ama degisik bisey dün kontrole gittik ikiside baş aşağıya doktor ondan olabilir diyor elle tutulur büyük bir sorun yok çok şükür. Önce Bi hayırlısıyla bizde 28.haftayı görsek biraz daha rahatlayacağım 😊

Kızlar sancı ve kanamayla uyanıp doktorumu arayıp acile geldim yatış verdi doktorum. Kontrol altında olmam gerekiyormuş açıklık yok ama rahim ağzı kısalmış. Aktif kanama yok dedi ama takip edecekler olursa diye. Birde her ihtimale karşı Ciğer geliştirici yaptılar. Nst ye bağladılar şuan sancım var biraz. Biraz tedirginim 😭
Geçmiş olsun kuzucum ama üzülme bak bütün tedbirler alınmış üstelik sen hafta olarak artık güzel yerdesin. Kanamanın bir sürü sebebi olabilir. Enfeksiyon kaynaklı da olmuş olabilir.

Evet bende daha önce ikiz bebeklerde kesi izinin daha büyük olduğunu okumuştum kuzum muhtemelen o yüzdendir 🤗 olsun annesi sabret yakında kavuşacaksınız. Onlar orada büyüyüp gelecekler, yeter ki iyi olsunlar 😊 foto video atacaklardı zaten bol bol onlara bak 😊 benimde rahmimde baski var ama degisik bisey dün kontrole gittik ikiside baş aşağıya doktor ondan olabilir diyor elle tutulur büyük bir sorun yok çok şükür. Önce Bi hayırlısıyla bizde 28.haftayı görsek biraz daha rahatlayacağım 😊
Evet kuzum ya o videoları izleyip duruyorum deli oldum 🤗💙 ikisi de baş geliş olunca ağrı yapıyormuş NasilYarDiyeyim NasilYarDiyeyim öyleydi diye hatırlıyorum. Az kalmış 28’e valla zaman nasıl geçiyor canım çok daha ilerileri göreceksin inşallah 🥰🤲🏻🤲🏻 Şu gruba bir şeyler yapmamız lazım sadece göze mi geldik ne olduk 🤦🏼‍♀️

Allah razı olsun canım 🤲🏻

8.haftadan berı aynı canım

Insallah canım 7 ye de razıyım, hatta 7 hafta hastanede de yatayım yeterki saglıkla dogsunlar

Rahim agzı 10mm ve kasılmalar durmuyor

Yatıcam artık wc dısında kalkmıyorum artık cnm, dua ediyorum bol bol ınsallah saglıcakla dogarlar

Ben de sızın gıbı cok kanamalı gecırdım gunlerımı 2 kere daha kaldım oncesınde hastanede, kanamalar erken dogumu tetikler dıyordu hep, bugun bu kadar erken olcagını dusunmemıstım dedı, Rabbime emanet yavrularım, hayırlısını versin rabbim. Ne mucizeler oluyor yasamaz dedikleri yaşıyor, benim yavrularıma da can verir ınsallah dogunca 🤲🏻

Allah razı olsun canım benım

Allah razı olsun canım benımm, ben de okucam bu gece 🤲🏻

Allah razı olsun canım benım, biraz daha iyiyim, ınsallah yavrularım sımsıkı tutunacak bana

Insallah oyle olur canımm, bıraz olumsuz konustu cok zor ama olmaz deıl dedı, Rabbime sıgınıyorum elimden gelen bu, agladıkca daha cok kasılıypr karnım, hayırlısı olsun ınsallah, omur bıçtiyse zaten gelir yavrularım ❤️

Insallah canımm, bana da yapıcak 24 haftaya gelınce, gelebilirsek tabıkı

Rahım uzunlugu tasımayabılır dedı, cok kısa, ıncecik bir zar tutuyor 🥺

Bılıyorum canım sizlerin hikaeyeelerı bana destek oluyor, en ıyı sizler anlıyorsunuz benı, o kadar zormus kı evlat kaybetme korkusu, 1 deil 2 evlat 🥺
Canım benim dr öyle konuşuryor genelde olurda Ümit verip olmazsa suçlu ben olmayayım diye ama emin ol 28. Haftayı tamamlayıp üstüne gene hafta ekleyeceksin kuzum benden de hiç umut yoktu ben ilk 25 de yattım 13 mm pessar takmayı deneyeceğiz dediler ve açık açık suan doğum yapsan yasama şansları az dediler cok şükür 17mm oldu çıkardılar bir haftan sonra tekrar 13mm oldu yattım 2 hafta hemde ve sancılarım o kadar çok fazlaydık 12 saat bir yemek yedirdiler her an sezeryan olabilir dıye cok sukur bak çıktık suan rahım ağzım kaç bilmiyorum dr ölçmüyor stres olmayayım dıye bence rabbim yeterki nasıp etsin istesin neler oluyor bende ağladım o zamanlar ama sonra bol bol dua ettim sende Allah’a sığın ve korkma güzel güzel dünyaya gelecekler annesi sen bunların hepsini unutacaksın geride kalacak onları büyütme telasına gireceğiz inş ben inanıyorum kuzum benim 🤲🏻🥰💚

Canım cok geçmiş olsun ıns şifa olup çıkarsın sende hastaneden sırayla hepimiz geçtik bu yollardan sende inş atlatıp çıkacaksın korkma hiç rahim ağzı bazen uzuyor uzamasada dınlerek idare ediliyor sancı ilaçlarla kontrol altına alınıyor kuzum benim seninde inş öyle olacak 🤲🏻🥰

Son düzenleme:
Back