- 14 Mayıs 2020
- 419
- 338
- 53
- 34
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #7.341
iyi gidiyorsun ama belli olmaz bir anda hastaneye koşmaya başladı çoğu kişi. Hafta ilerledikçe bebekler sağlıklı bile olsa doğum yapma riskimiz artıyor. Zaten vurduracagin o dozlar 34 e kadar acil bir durum olsa bebeklerinin ciğerlerini korur, vicdan yapmazsin. 34 e kadar baktın sapasaglamsin doğum da yapmadin, o ilacın başka bir zararı olmaz vücuduna ya da bebeklere zaten. Bana 4doz 2gun vurmuslardi, 4doz ağır gelmişti. Ama 1-2 doz hafif gelir, vücudun ters tepki vermez. Senin doktorun ciğer geliştirici iğne yapmaya çok hevesliydi zaten. Doktorun tavsiye etmemiş olsa böyle rahat bence yaptır diyemezdim.Evet işte entube riskini en aza indiriyor ama bnm kafam karıştı dr 34 de ciğer gelişimi tamamlanıyor da dedi 31. Haftadayim smdi çok kararsizim
Evet sorma seninle bir başladı arkandan hepimiz döküldük resmen son 1 haftadaEvet kuzum ya o videoları izleyip duruyorum deli oldumikisi de baş geliş olunca ağrı yapıyormuş NasilYarDiyeyim öyleydi diye hatırlıyorum. Az kalmış 28’e valla zaman nasıl geçiyor canım çok daha ilerileri göreceksin inşallah Şu gruba bir şeyler yapmamız lazım sadece göze mi geldik ne olduk
Ay dimi yaEvet sorma seninle bir başladı arkandan hepimiz döküldük resmen son 1 haftadavallahi nazara geldik heralde. NasilYarDiyeyim canım seninkilerde mi öyle duruyor ve ne zamandan beri öyleler ben belki dönerler diyorum ama artık zor sanirim
3.trimesterda kanama neden oluyormuş, tespit edilebildi mi. Yoksa nişan denilen sümüksü kanlı şeyden mi geldiKızlar sancı ve kanamayla uyanıp doktorumu arayıp acile geldim yatış verdi doktorum. Kontrol altında olmam gerekiyormuş açıklık yok ama rahim ağzı kısalmış. Aktif kanama yok dedi ama takip edecekler olursa diye. Birde her ihtimale karşı Ciğer geliştirici yaptılar. Nst ye bağladılar şuan sancım var biraz. Biraz tedirginim
canım çok geçmiş olsun, inşallah atlatacaksın. umarım hemen doğmazlar ama doğsalar bile haftan da iyi olduğundan Allah'ın izniyle sağlıkla kucağına alacaksın bebekleri. dualarımız seninle. şimdi son durumun nedir? açıklık var mı rahimde?Kızlar sancı ve kanamayla uyanıp doktorumu arayıp acile geldim yatış verdi doktorum. Kontrol altında olmam gerekiyormuş açıklık yok ama rahim ağzı kısalmış. Aktif kanama yok dedi ama takip edecekler olursa diye. Birde her ihtimale karşı Ciğer geliştirici yaptılar. Nst ye bağladılar şuan sancım var biraz. Biraz tedirginim
Kuzum benim öyle iki bebek baş asagı ve malasef benim 26 haftadan beri öyle dr haftam ilerledikçe dönmeleri zor dedi yerleri daraltır diye ama sende masallah cok agrı yok sanırım bu güzel birsey benim ikisi bas asagı dıye rahim boyu kısaldı hemde agrıda cokEvet sorma seninle bir başladı arkandan hepimiz döküldük resmen son 1 haftadavallahi nazara geldik heralde. NasilYarDiyeyim canım seninkilerde mi öyle duruyor ve ne zamandan beri öyleler ben belki dönerler diyorum ama artık zor sanirim
Ben diyodum ki aslaaa ozlemem cok zordu hamileligim ama ozleniyor inan kiTecrübeli anne dıyorsa o zaman doğrudursenın yaramazlar ne yapıyor annesi artık sürünmeye başladılar mı allahım bizedir nasıp etsin o günleri inş
Inşallah kuzum savaş veriyoruz resmenAy dimi yaHayattaki şansımız benim durumum bambaşka ama kimse panik yapmasın benim için çok bile durdular diyor hep doktorum çift rahim, ikiz gebelik, damarlarda direnç ne ararsan var rahim ağzını saymıyorum bile ben bu kadar tuttuysam herkes tutar yaparsınız kızlar dayanın
Benimde şu an 26+4 ve 2 haftadır asla dönmediler. Inşallah kısaltmalar rahim ağzını. Ağrı ve baskı çok fazla. Doktor hala sürekli yat falan demiyor ama ben korktum biraz daha dikkatli olacağım. Yatmaya başladım. Inşallah bende senin haftalarını görürümKuzum benim öyle iki bebek baş asagı ve malasef benim 26 haftadan beri öyle dr haftam ilerledikçe dönmeleri zor dedi yerleri daraltır diye ama sende masallah cok agrı yok sanırım bu güzel birsey benim ikisi bas asagı dıye rahim boyu kısaldı hemde agrıda cokNasilYarDiyeyim öyle biliyorum ama tabi herkes öyle olacak dıye durum yok umarım sende olmaz zaten canım benim
Rahim ağzında polip oluşmuş o sebep olmuş olabilir dedi. Önce normal kanama oldu hatta evde kan boşaldı resmen. Az önce kanlı sümüksü birşeyler geldi. Silerken peçete ile tutup çektikçe geldi o şey. Akıntıdan kaynaklanmış o dedi ama bilmiyorum görünce korktum resmen. Sancım çok sıktı sabah. 17 mm rahim ağzı uzunluğu. 28. Haftada 30 mm ölçmüştü3.trimesterda kanama neden oluyormuş, tespit edilebildi mi. Yoksa nişan denilen sümüksü kanlı şeyden mi geldi
Açıklık yok ama rahim ağzı 30 dan 17 ye düşmüş. Sancı biraz sık geliyor nst ye bağlıyorlar. Geceye göre kanamam azaldıcanım çok geçmiş olsun, inşallah atlatacaksın. umarım hemen doğmazlar ama doğsalar bile haftan da iyi olduğundan Allah'ın izniyle sağlıkla kucağına alacaksın bebekleri. dualarımız seninle. şimdi son durumun nedir? açıklık var mı rahimde?
benimkilerden sagdakinin kafasi aylardır asagida kanalda. öbürü dönüp duruyor 2 hafta once yukardaydi simdi yine asagida. vallahi agrilara anlam veremiyorum kaslarim mi zayif 4. aydan beri kasik agrisi cekiyorum kemikler ve kaslar yıkılıyor suan hareket edemeyecek durumdayim yine. hapşırmak oksurmek eziyet ağlayacak gibi oluyorum. magnezyum azaltiyo iste duzenli kullaniyorum. isteseler dönerler dahaEvet sorma seninle bir başladı arkandan hepimiz döküldük resmen son 1 haftadavallahi nazara geldik heralde. NasilYarDiyeyim canım seninkilerde mi öyle duruyor ve ne zamandan beri öyleler ben belki dönerler diyorum ama artık zor sanirim
güzel haberler bekliyoruz kuzum senden, bol bol da dua ediyoruz. inşallah biraz daha duracaklar. zor biliyorum ama moralini lütfen yüksek tutmaya, ağlamamaya çalış, bebişler de üzülmesin annesiHepinize teşekkür ederim kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için. Geceye göre bir miktar azaldı kanamam.
kıyamam sana canım ne kadar zor bir süreç yaşıyorsun, yaşıyoruz... inşallah yavrularımızı kucağımıza aldığımızda yaşadığımız tüm bu sıkıntılar geride kalacak.benimkilerden sagdakinin kafasi aylardır asagida kanalda. öbürü dönüp duruyor 2 hafta once yukardaydi simdi yine asagida. vallahi agrilara anlam veremiyorum kaslarim mi zayif 4. aydan beri kasik agrisi cekiyorum kemikler ve kaslar yıkılıyor suan hareket edemeyecek durumdayim yine. hapşırmak oksurmek eziyet ağlayacak gibi oluyorum. magnezyum azaltiyo iste duzenli kullaniyorum. isteseler dönerler daha
sancıni kesmek icin takviye yapıyorlar mi sana gecmis olsun cok şükür haftan iyi yine deAçıklık yok ama rahim ağzı 30 dan 17 ye düşmüş. Sancı biraz sık geliyor nst ye bağlıyorlar. Geceye göre kanamam azaldı
hepsi çekilir sorun degil napalim. beni geren bu sıkıntıların bebeklerle ilgisi var mi kısmı veya engellenebilecek bir durum ama farketmiyor muyum acaba hissi. eminim hepinizin öyledir. insallah saglikli sihhatli kucagimiza aliriz soyledigin gibi sonra yeni bir maraton başlayacak.kıyamam sana canım ne kadar zor bir süreç yaşıyorsun, yaşıyoruz... inşallah yavrularımızı kucağımıza aldığımızda yaşadığımız tüm bu sıkıntılar geride kalacak.
aynen öyle kuzum, ama iyiler mi? acaba öyle mi böyle mi? diye endişelerimiz hiç bitmeyecek bence :) inşallah gazdan, kakadan, uykusuzluktan konuşacağımız günler yakın.hepsi çekilir sorun degil napalim. beni geren bu sıkıntıların bebeklerle ilgisi var mi kısmı veya engellenebilecek bir durum ama farketmiyor muyum acaba hissi. eminim hepinizin öyledir. insallah saglikli sihhatli kucagimiza aliriz soyledigin gibi sonra yeni bir maraton başlayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?