2022 ikiz annesi olacaklar

Bence o yanlıs ölcüm deıl, tekrar yukselmıstır.. Benım de oyle oldu cunku..
stres cok etkılı gercekten, dıkkat etmeye devam edıcem ınsallah

Bu yüzden kendi doktorumdan baska Dr gitmek istemiyorum yazdiklarini okudum stres yapma kendine
Aynen ben de canım doktorum alttan muayene dese hiç hayır demezdim ama başkası olunca insan bir stres oluyor. Benim doktorum da muayene ücreti fazla artık altından kalkamıyoruz dedim acile gideyim ona göre kendi doktoruma giderim ama olaylar öyle gelişti işte duruma göre yarın ya da öbür gün kendi doktorum gideceğim allah o acile muhtaç etmesin

Amin canım benim Dr öyle bi muayene bi kontrol aliyor bi hafta icinde 3kez gidersem yine muayene parası istiyorlar özel muayenesini bide sigorta fln geçmiyor bugün yarım kilo serum, kan,idrar muayene ücreti 1000tl tuttuoda indirimli fiyatı Allah yardımcımız olsun

Canim dun sancim olunca ultrasonla karinda bakmisti doktor. Rahim agzi acikligina. Sonra icine sinmedi demek. Isimizi riske atmayalim alttan bakalim dedi. Cok mutlu oldum. Cunku rahim agzi en dogru sonucu vajinal olcumle veriyor. Burdaki devlet hastanssini birak ozelde bile doktorlar karinda ultrason yapiyo. Alttan bakmasi zor geliyo galiba. Benimde icim alttan muayeneyle rahat ediyo. Rutin muayenede degil ama bi sıkıntı hissediyosam , vajinal muayene etsin istiyorum

Yine negatif cikar insallah, guzel haberler aliriz senden

Bana da her seferinde hem devlette hem de özelde zorunlu alttan bakıyorlar, bir bebeğin kafası rahim ağzını kapattığı için. Önceden de karnımdan bakerken serviks uzunluğu daha kısa çıkıyordu, alttan bakilinca en doğru sonuç çıkıyor. Ama belki S Saripapatya22 nin rahim ağzını kapatan bebek yoksa ya da karnindan da serviks uzunluğu yeterince uzun çıkıyorsa o yüzden doktoru hiç vajinal bakmamış da olabilir diye düşündüm...

Evet olabilir, uslup cok onemli, o oraya takilmis bence. Ki cok hakli. Mhrs de muayeneni degerlendir diye bi bolum var, memnun kaldigim muayenelere hep 5 yildiz veriyorum. Geri bildirim şart bence

Aynı bizim de öyle valla kuzum amin canım bebişlerimiz sağlıkla gelsin de onlar yerine gelir ne yapalım

Canımm tabii ki öyle ama benim doktorum değildi falan içim rahat etmedi iştee.

Canım
Canım şöyle ki en son 41 di uzunluk ama arkadaşların aniden düşmüş korktum benn de.. benim doktorum her şeyi görüyordu normal ultrasonda gerekli olsa elbet bakardı 10 gündür hastaneye gitmemişim inan bebekleri aşağıda da hissetmiyorum kafamda deli sorular daha acile de gidemem kavga ettim ordakilerle

Keske doktor gelip sana duzgunce anlatsaymis hersey hallolurmus. Devlet hatanesinde seninle konusan birini bulmak cok zor zaten.Bisey olmaz sen icini ferah tut stres yapma. Bi de bence grupta herkese bu ara bisey oldu ya sen psikolojik olarak da bence hızlı panikledin bizi gorunce

Cok tsk ederm sizin bilginiz var sanırım sağlıkçı gibi bilgilendirmissiniz sagolun dr umda agri sizi yoksa problem yapma dogumdan sonra geçebilir baskidan oluyir dedi

pankekk ne yaptın canım kontrol nasıldı. Dr ne dedi
Canım kontrolüm guzeldi aslinda Bebisler iyi oglum 530 gr kizimda 523 gr olmus boylari da 28 cm gelişimleri iyi dedi drum sadece oglumun suyu fazlalasmis gibi 26 sında 2hafta sonra seker yuklemesi yapılacak ins o zamana normale doner diyetine dikkat et dedi. Birde yürüyüş u de yasakladi. Bol bol yat uzan dedi rahim uzunlugum iyiymis 41 dedi ama hersey bir anda olabilir dikkat etmek lazim yorma kendini istirahat et dedi. Hemeroid icinde agrin sizin yoksa idare et zaten doğum sonrasi geçer ins dedi. Masallah kuzularimi gördüm cok iyi geldi.

Maşallah canım. Çok şükür çok sevindim iyi olmalarına. İnşallah bidahaki gidişinde suyuda normal olur Allah'ın izniyle

Yerleri daraldi hareket azligi ondan kuzum daha keskin ve daha az hareket edecekler artik

Cok tsk ederm sizin bilginiz var sanırım sağlıkçı gibi bilgilendirmissiniz sagolun dr umda agri sizi yoksa problem yapma dogumdan sonra geçebilir baskidan oluyir dedi
Yok yok mühendisim, ama ailed hemoroid ile ugrasan cok var herseyin yolunda olmasina cok sevindim, umarim sıkıntısız geçer gider. Bununla geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…