- 12 Nisan 2019
- 24.141
- 38.341
- 598
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #7.141
Bence o yanlıs ölcüm deıl, tekrar yukselmıstır.. Benım de oyle oldu cunku..Bir de orada yanlış ölçüm olduğu düşünülüyor ancak sonradan uzama olmuştur. Burada çok arkadaş var nerelere düşüp yükseldi. Böyle durumlarda tecrübeli arkadaşların anlattıklarını yapmakta fayda var; bol bol dinlenme, sürekli yatma, iş yapıp kendini yormama, doktorun verdiği uygun ilaçları içme, stresten uzak durup pozitif düşünme .. inşallah senin de en kısa zamanda uzayacak
Aynen ben de canım doktorum alttan muayene dese hiç hayır demezdim ama başkası olunca insan bir stres oluyor. Benim doktorum da muayene ücreti fazla artık altından kalkamıyoruz dedim acile gideyim ona göre kendi doktoruma giderim ama olaylar öyle gelişti işte duruma göre yarın ya da öbür gün kendi doktorum gideceğim allah o acile muhtaç etmesinBu yüzden kendi doktorumdan baska Dr gitmek istemiyorum yazdiklarini okudum stres yapma kendine
Amin canım benim Dr öyle bi muayene bi kontrol aliyor bi hafta icinde 3kez gidersem yine muayene parası istiyorlar özel muayenesini bide sigorta fln geçmiyor bugün yarım kilo serum, kan,idrar muayene ücreti 1000tl tuttuAynen ben de canım doktorum alttan muayene dese hiç hayır demezdim ama başkası olunca insan bir stres oluyor. Benim doktorum da muayene ücreti fazla artık altından kalkamıyoruz dedim acile gideyim ona göre kendi doktoruma giderim ama olaylar öyle gelişti işte duruma göre yarın ya da öbür gün kendi doktorum gideceğim allah o acile muhtaç etmesin
Canim dun sancim olunca ultrasonla karinda bakmisti doktor. Rahim agzi acikligina. Sonra icine sinmedi demek. Isimizi riske atmayalim alttan bakalim dedi. Cok mutlu oldum. Cunku rahim agzi en dogru sonucu vajinal olcumle veriyor. Burdaki devlet hastanssini birak ozelde bile doktorlar karinda ultrason yapiyo. Alttan bakmasi zor geliyo galiba. Benimde icim alttan muayeneyle rahat ediyo. Rutin muayenede degil ama bi sıkıntı hissediyosam , vajinal muayene etsin istiyorumKuzum bana diyor ki doğum sancın var alttan bakılması lazım bebekleri yukarıda hissediyorum açıkçası dün de biraz fazla ayakta kaldım ultrasonla bir şeyleri anlayamaz mı sence. Ben de zaten sinirli biriyim anlaşamam insanlarla ama onların o hareketleri beni deli etti nasıl yapacağımı uzanacağımı bilmiyorum soruyorum suratsız suratsız doğru düzgün anlatmıyor bile..
Yine negatif cikar insallah, guzel haberler aliriz sendenCanım durumumdan benimde haberim yok karışıgım bayaSalı test verdim negatif çıktı ama dr beşinci gün illa ver yoksa muayene edemem dedi bugün gene test verdim ne gelecek yarın muayane olacak mıyım durumum ne bebişlerin hareketi azaldı bende bilmiyorum inş güzel haberler alırım da bilgi veririm canım benim
Canim dun sancim olunca ultrasonla karinda bakmisti doktor. Rahim agzi acikligina. Sonra icine sinmedi demek. Isimizi riske atmayalim alttan bakalim dedi. Cok mutlu oldum. Cunku rahim agzi en dogru sonucu vajinal olcumle veriyor. Burdaki devlet hastanssini birak ozelde bile doktorlar karinda ultrason yapiyo. Alttan bakmasi zor geliyo galiba. Benimde icim alttan muayeneyle rahat ediyo. Rutin muayenede degil ama bi sıkıntı hissediyosam , vajinal muayene etsin istiyorum
Evet olabilir, uslup cok onemli, o oraya takilmis bence. Ki cok hakli. Mhrs de muayeneni degerlendir diye bi bolum var, memnun kaldigim muayenelere hep 5 yildiz veriyorum. Geri bildirim şart bence
Bana da her seferinde hem devlette hem de özelde zorunlu alttan bakıyorlar, bir bebeğin kafası rahim ağzını kapattığı için. Önceden de karnımdan bakerken serviks uzunluğu daha kısa çıkıyordu, alttan bakilinca en doğru sonuç çıkıyor. Ama belki S Saripapatya22 nin rahim ağzını kapatan bebek yoksa ya da karnindan da serviks uzunluğu yeterince uzun çıkıyorsa o yüzden doktoru hiç vajinal bakmamış da olabilir diye düşündüm...
Aynı bizim de öyle valla kuzum amin canım bebişlerimiz sağlıkla gelsin de onlar yerine gelir ne yapalımAmin canım benim Dr öyle bi muayene bi kontrol aliyor bi hafta icinde 3kez gidersem yine muayene parası istiyorlar özel muayenesini bide sigorta fln geçmiyor bugün yarım kilo serum, kan,idrar muayene ücreti 1000tl tuttuoda indirimli fiyatı Allah yardımcımız olsun
Canımm tabii ki öyle ama benim doktorum değildi falan içim rahat etmedi iştee.Canim dun sancim olunca ultrasonla karinda bakmisti doktor. Rahim agzi acikligina. Sonra icine sinmedi demek. Isimizi riske atmayalim alttan bakalim dedi. Cok mutlu oldum. Cunku rahim agzi en dogru sonucu vajinal olcumle veriyor. Burdaki devlet hastanssini birak ozelde bile doktorlar karinda ultrason yapiyo. Alttan bakmasi zor geliyo galiba. Benimde icim alttan muayeneyle rahat ediyo. Rutin muayenede degil ama bi sıkıntı hissediyosam , vajinal muayene etsin istiyorum
Canım şöyle ki en son 41 di uzunluk ama arkadaşların aniden düşmüş korktum benn de.. benim doktorum her şeyi görüyordu normal ultrasonda gerekli olsa elbet bakardı 10 gündür hastaneye gitmemişim inan bebekleri aşağıda da hissetmiyorum kafamda deli sorular daha acile de gidemem kavga ettim ordakilerle
Bana da her seferinde hem devlette hem de özelde zorunlu alttan bakıyorlar, bir bebeğin kafası rahim ağzını kapattığı için. Önceden de karnımdan bakerken serviks uzunluğu daha kısa çıkıyordu, alttan bakilinca en doğru sonuç çıkıyor. Ama belki S Saripapatya22 nin rahim ağzını kapatan bebek yoksa ya da karnindan da serviks uzunluğu yeterince uzun çıkıyorsa o yüzden doktoru hiç vajinal bakmamış da olabilir diye düşündüm...
Keske doktor gelip sana duzgunce anlatsaymis hersey hallolurmus. Devlet hatanesinde seninle konusan birini bulmak cok zor zaten.Bisey olmaz sen icini ferah tut stres yapma. Bi de bence grupta herkese bu ara bisey oldu ya sen psikolojik olarak da bence hızlı panikledin bizi gorunceCanım daha önce de gittim ultrasonla bakıldı cihazları gayet iyi benim doktorum nasıl ölçüm yaptıysa onların da ultrason cihazı aynısı ve hemşire bu son model demişti... aynen işte senin doktorun gibi benim de ultrasonla her şeye bakıyor.. sonuçta ben alttan muayeneden korkan biri değilim kendi doktorum zaten yapıyordu tedavi ile hamile kaldım sonuçta.. ama 7 aydır yapmıyorsa vardır bir bildiği ve büyük sorun görünce yapar da ama bunlar pat diye alttan muayene diyor zaten plesantam aşağıda ilişki yasak ne alaka alttan hemen.. ay kuzum o kadar doldum uzun uzun yazdımmm
Aminnn Ins canim benim ya 10 gundur muayane olmadim haliyle insan bebisleri merak ediyor rabbim hepimize kolay versin insYine negatif cikar insallah, guzel haberler aliriz senden
Cok tsk ederm sizin bilginiz var sanırım sağlıkçı gibi bilgilendirmissiniz sagolun dr umda agri sizi yoksa problem yapma dogumdan sonra geçebilir baskidan oluyir dediBahsettigin sıkıntı hemeroid (basur) gibi duruyor. Tekrar düzelmesi pek mümkün değil diye biliyorum. Özellikle vazelinle ittirmek gibi şeylere giç girişmeyin derim. Vazelin zaten petrol kaynaklı bür ürün, şu dönemde kesinlikle kullanmamız gereken bir ürün. Diğer arkadaşların dediği gibi kabız olmamaya dikkat etmek lazım. Eğer kanama, ağrı durumları olursa (ileri seviye) ameliyat bile olunabiliyor ama o da muhakkak hamilelik sonrasına planlanır.
Canım kontrolüm guzeldi aslinda Bebisler iyi oglum 530 gr kizimda 523 gr olmus boylari da 28 cm gelişimleri iyi dedi drum sadece oglumun suyu fazlalasmis gibi 26 sında 2hafta sonra seker yuklemesi yapılacak ins o zamana normale doner diyetine dikkat et dedi. Birde yürüyüş u de yasakladi. Bol bol yat uzan dedi rahim uzunlugum iyiymis 41 dedi ama hersey bir anda olabilir dikkat etmek lazim yorma kendini istirahat et dedi. Hemeroid icinde agrin sizin yoksa idare et zaten doğum sonrasi geçer ins dedi. Masallah kuzularimi gördüm cok iyi geldi.pankekk ne yaptın canım kontrol nasıldı. Dr ne dedi
Maşallah canım. Çok şükür çok sevindim iyi olmalarına. İnşallah bidahaki gidişinde suyuda normal olur Allah'ın izniyleCanım kontrolüm guzeldi aslinda Bebisler iyi oglum 530 gr kizimda 523 gr olmus boylari da 28 cm gelişimleri iyi dedi drum sadece oglumun suyu fazlalasmis gibi 26 sında 2hafta sonra seker yuklemesi yapılacak ins o zamana normale doner diyetine dikkat et dedi. Birde yürüyüş u de yasakladi. Bol bol yat uzan dedi rahim uzunlugum iyiymis 41 dedi ama hersey bir anda olabilir dikkat etmek lazim yorma kendini istirahat et dedi. Hemeroid icinde agrin sizin yoksa idare et zaten doğum sonrasi geçer ins dedi. Masallah kuzularimi gördüm cok iyi geldi.
Canım bu fiyatlar ilaçlar içinde mi acabaKizlar istanbuldan bildiriyorum. Florance, memorial, liv hospital ile gorustum. Verilen fiyatlar 18 bin, 27 bin, 24 bin arasında değişiyor.
Onereceginiz uygun bütçeli duzgun bir hastane var mi?
Ins canm rabbim hepimize vaktin de saglilla kucagimiza almayi nasip etsin insMaşallah canım. Çok şükür çok sevindim iyi olmalarına. İnşallah bidahaki gidişinde suyuda normal olur Allah'ın izniyle
Yerleri daraldi hareket azligi ondan kuzum daha keskin ve daha az hareket edecekler artikCanım durumumdan benimde haberim yok karışıgım bayaSalı test verdim negatif çıktı ama dr beşinci gün illa ver yoksa muayene edemem dedi bugün gene test verdim ne gelecek yarın muayane olacak mıyım durumum ne bebişlerin hareketi azaldı bende bilmiyorum inş güzel haberler alırım da bilgi veririm canım benim
Yok yok mühendisim, ama ailed hemoroid ile ugrasan cok varCok tsk ederm sizin bilginiz var sanırım sağlıkçı gibi bilgilendirmissiniz sagolun dr umda agri sizi yoksa problem yapma dogumdan sonra geçebilir baskidan oluyir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?