2022 ikiz annesi olacaklar

Evet canım ne yazık ki özel sektördeyim. bugün 30. hafta çalışabilir raporumu açtırdım. zorluyor beni de artık ama dayanabildiğim kadar dayanmaya çalışacağım en azından 2-3 hafta kadar daha doktorum nerede pes edersen hemen açarız raporunu dedi. bakalım nerede pes edeceğim. seninde az kalmış rapor zamanına ama o zamana kadar kendi doktorun normal hastalık raporu yazamıyor mu ?
Canım 1 aylık başka bölümden heyet raporu alırsam annelik izninden düşmüyormuş ama kadın doğum bölümünden alırsam annelik iznini hakettiğimiz için annelik izninden düşüyor maalesef.

Yerleri daraldi hareket azligi ondan kuzum daha keskin ve daha az hareket edecekler artik 🤗
Galiba canım benim ondan ama 10 gün oldu dr gıtmeyeli insan haliyle merak ediyor ama inş yarın gidebilirsek göreceğim inş teşekkür ederim sorduğun için senin sayende hep içim rahatladı hayırlısıyla bugünlere geldik sagolsın allah razı olsun kuzum 🥰💚

Galiba canım benim ondan ama 10 gün oldu dr gıtmeyeli insan haliyle merak ediyor ama inş yarın gidebilirsek göreceğim inş teşekkür ederim sorduğun için senin sayende hep içim rahatladı hayırlısıyla bugünlere geldik sagolsın allah razı olsun kuzum 🥰💚
Cok sukur bak ben demistim sana derim demistim demi ne kadar kucuklerdi kocaman oldular 33 bitecek oldu nerdeyse cok degil 35 olursaniz kuvoz gormeden eve cikarsiniz insallah
Amin allah senden de razi olsun kuzum 🤗

Keske doktor gelip sana duzgunce anlatsaymis hersey hallolurmus. Devlet hatanesinde seninle konusan birini bulmak cok zor zaten.Bisey olmaz sen icini ferah tut stres yapma. Bi de bence grupta herkese bu ara bisey oldu ya sen psikolojik olarak da bence hızlı panikledin bizi gorunce 😂
Hastaneden geliyorum 🙈 canım ikiz gebelik ya o kadar emek verdik insanın içi hiçbir şekilde rahat etmiyor şükür bir sorun görmedi doktor alttan bakmaya da ihtiyaç duymadı anlattım durumu dedi vajinal de bakılır sıkıntılı bir durum değil ama o bakmadı demek gerek görmedi nst falan bağladılar enfeksiyon baktılar ultrason falan

Canlar hastaneden geliyorum özele gittim nöbette olan doktor varmış.. çok şükür bi sıkıntı görmedi alttan muayene de yapmadı nst ye bağladılar orda baktım küvezde olan minicik bebekler vardı nasıl güçlüler yaaa elleri ayakları minicik ama oynatıyolardı öyle rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah

Hastaneden geliyorum 🙈 canım ikiz gebelik ya o kadar emek verdik insanın içi hiçbir şekilde rahat etmiyor şükür bir sorun görmedi doktor alttan bakmaya da ihtiyaç duymadı anlattım durumu dedi vajinal de bakılır sıkıntılı bir durum değil ama o bakmadı demek gerek görmedi nst falan bağladılar enfeksiyon baktılar ultrason falan
Ben sana diyorum kendim çok farklı değilim ki kuzum 🙈 ay çok şükür çok sevindim. Demek bakmadan da olabiliyormuş. Iyi bari için rahat etti en azından gece rahat uyuyacaksın 🤗 neden olabilirmiş ağrı bisey dediler mi

Ben sana diyorum kendim çok farklı değilim ki kuzum 🙈 ay çok şükür çok sevindim. Demek bakmadan da olabiliyormuş. Iyi bari için rahat etti en azından gece rahat uyuyacaksın 🤗 neden olabilirmiş ağrı bisey dediler mi
Çok sağ ol canım benim zaten asla rahat etmezdim ki bugün olmasa yarın giderdimm... kuzum önce enfeksiyon kaynaklı olabilir dedi o normal çıkınca cinsel ilişki falan dedi o asla yok :) en son yorulma dedi bende jeton düştü dün çok yordum kendimi alışverişe çıkmıştımmm yani bir sürü sebebi olabilirmiş biri de tabii ki doğum sancısı o yüzden bu ağrılarda mutlaka insan doktora görünmeli

Çok sağ ol canım benim zaten asla rahat etmezdim ki bugün olmasa yarın giderdimm... kuzum önce enfeksiyon kaynaklı olabilir dedi o normal çıkınca cinsel ilişki falan dedi o asla yok :) en son yorulma dedi bende jeton düştü dün çok yordum kendimi alışverişe çıkmıştımmm yani bir sürü sebebi olabilirmiş biri de tabii ki doğum sancısı o yüzden bu ağrılarda mutlaka insan doktora görünmeli
Iyi bari ciddi bisey çıkmamış çok sevindim insan herşeyden korkuyor artık. Cinsel iliski bizde de yok doktor bisey demedi ama serbest dese bile cesaret edemezdim galiba. Bende iki üç gün önceye kadar rahattım. Kendimi aşırı yormuyordum ama alışverişe falan gidiyordum. Sürekli yatış halinde değildim yani. Galiba artık yavaştan almak lazım. Sende bir kaç gün dinlenmeye uzanmaya calis. Yarın doktorumla da görüşeceğim bakalım o ne diyecek.

Iyi bari ciddi bisey çıkmamış çok sevindim insan herşeyden korkuyor artık. Cinsel iliski bizde de yok doktor bisey demedi ama serbest dese bile cesaret edemezdim galiba. Bende iki üç gün önceye kadar rahattım. Kendimi aşırı yormuyordum ama alışverişe falan gidiyordum. Sürekli yatış halinde değildim yani. Galiba artık yavaştan almak lazım. Sende bir kaç gün dinlenmeye uzanmaya calis. Yarın doktorumla da görüşeceğim bakalım o ne diyecek.
Canım benim sağ ol aynen ben de cesaret edemem valla.. bizim 27 28 haftamız nerdeyse tekil gebelikte 9. Ay o yüzden bence artık yatış olsa daha iyi güzel haberlerini bekliyorum kuzum 🥰

Canım daha önce de gittim ultrasonla bakıldı cihazları gayet iyi benim doktorum nasıl ölçüm yaptıysa onların da ultrason cihazı aynısı ve hemşire bu son model demişti... aynen işte senin doktorun gibi benim de ultrasonla her şeye bakıyor.. sonuçta ben alttan muayeneden korkan biri değilim kendi doktorum zaten yapıyordu tedavi ile hamile kaldım sonuçta.. ama 7 aydır yapmıyorsa vardır bir bildiği ve büyük sorun görünce yapar da ama bunlar pat diye alttan muayene diyor zaten plesantam aşağıda ilişki yasak ne alaka alttan hemen.. ay kuzum o kadar doldum uzun uzun yazdımmm
Rahim boyu karninizdan biraz bastirmayla bakılır kuzum onun dışında nst de sanci yoksa açılmaya neden bakıyorlar anlamadim zaten rahim boyuda bakıyorlar bnm dr enfeksiyon için bakmisti alttan ama tabi tedavisi suan yapılmadı mantar var cnku ve geçmiyor kronik oldu resmen onun dışında 1 kere ölçümü eliyle yaptı biraz eski bir dr o da bnm kasilmam olduğu için

Canım

Canım şöyle ki en son 41 di uzunluk ama arkadaşların aniden düşmüş korktum benn de.. benim doktorum her şeyi görüyordu normal ultrasonda gerekli olsa elbet bakardı 10 gündür hastaneye gitmemişim inan bebekleri aşağıda da hissetmiyorum kafamda deli sorular daha acile de gidemem kavga ettim ordakilerle :(
Yogurt ye kuzum baya hareketlenirler

Cok sukur bak ben demistim sana derim demistim demi ne kadar kucuklerdi kocaman oldular 33 bitecek oldu nerdeyse cok degil 35 olursaniz kuvoz gormeden eve cikarsiniz insallah
Amin allah senden de razi olsun kuzum 🤗
Aynen canım benim cok şükür baya destek oldun yardımcı oldun o hastenede senin söylediklerin çok rahatlatıyordu sağolasın 🥰 ıns ya hayırlısıyla Ocak çıksa 35 olacağız ıns daha da gözüm yok dr pek gıdemezsın ıns olursam belki alırım bebişlerimi eve geliriz teyzesi o zamanda memeydi gaz dı derdıyle senın basını şişirirm gene 😂🤭

Rahim boyu karninizdan biraz bastirmayla bakılır kuzum onun dışında nst de sanci yoksa açılmaya neden bakıyorlar anlamadim zaten rahim boyuda bakıyorlar bnm dr enfeksiyon için bakmisti alttan ama tabi tedavisi suan yapılmadı mantar var cnku ve geçmiyor kronik oldu resmen onun dışında 1 kere ölçümü eliyle yaptı biraz eski bir dr o da bnm kasilmam olduğu için
Canım bazen karından ne kadar bakılırsa bakılsın gözükmeyen oluyor ki bende onlardanım altta bebek var göstermiyor ama tabikide önce açıklama lazım ki biz zaten hersey de evhamlıyız bence hamilelik çok başka birsey ve bunu anlayan dr da cidden az yani 🤷🏻‍♀️ Bide karından bakılan ölçüm iç rahim boyutu ama dıştan açılma karından anlasılmaz en iyisi el muayenesinde bide bazılarında sancı olmaz ama açılma olur ondan bakmak isterler dr ama bunu anlatan açıklayan dr cok önemli işte öyle olmayınca bizde paniklik üstüne panıklık oluyor malasef

Canım bazen karından ne kadar bakılırsa bakılsın gözükmeyen oluyor ki bende onlardanım altta bebek var göstermiyor ama tabikide önce açıklama lazım ki biz zaten hersey de evhamlıyız bence hamilelik çok başka birsey ve bunu anlayan dr da cidden az yani 🤷🏻‍♀️ Bide karından bakılan ölçüm iç rahim boyutu ama dıştan açılma karından anlasılmaz en iyisi el muayenesinde bide bazılarında sancı olmaz ama açılma olur ondan bakmak isterler dr ama bunu anlatan açıklayan dr cok önemli işte öyle olmayınca bizde paniklik üstüne panıklık oluyor malasef
Ben yaptiramam heralde artık vajinal kuzum yaa inan zaten muayene masasına zor yatiyorum doktor gecen beni kaldırırken zorlandı düşün yani çatala otursam heralde doğururm😀

Aynen canım benim cok şükür baya destek oldun yardımcı oldun o hastenede senin söylediklerin çok rahatlatıyordu sağolasın 🥰 ıns ya hayırlısıyla Ocak çıksa 35 olacağız ıns daha da gözüm yok dr pek gıdemezsın ıns olursam belki alırım bebişlerimi eve geliriz teyzesi o zamanda memeydi gaz dı derdıyle senın basını şişirirm gene 😂🤭
Ne guzel kafa sisirmeler onlar saglikla gelsin o gunler 😍

Ayyy kaç kişiye dediler alttan muayene bazıları hiç yaşamamış normal bakamaz mısınız diyolar yok diyolar falan. İmkanı olmayanlar geliyor napsınlar bir şey de diyemiyorlar ben çıktım gittim kuzum rabbim muhtaç etmesin tamam ben de sinirli biriyim ama o tavırları falan çileden çıkardı... akşam özele gittim hiç de alttan bakmadı gerek görsem bakarım dedi ama görmedi.. rabbim sana da şifa versin canım benim daha önce konuşmuştuk bu mantar da senin başına bela olmuş hepimiz bi şey yaşıyoruz inan rabbim yardımcımız olsun

Öyle valla canımm ama onlarla tartışırken ben söyledim bugün zaten zar zor gebe kalıyoruz buraya geliyorsak acile büyük bi sıkıntımız var bir de sizin bu tavırlar insanı çileden çıkarıyor dedim şikayet edeceğim dedim oh olsun :)

Back