- 12 Nisan 2019
- 24.141
- 38.341
- 598
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #6.841
Canımmm cok gecmıs olsun, ınsallh en hafif sekılde atlatırsınız, belkı sana bulasmamıstr, karantina suresi dusuruldu, doktoru dert etme sakın 1 hafta cabucak gecerBende de durum güncellemesi eşim biraz grip gibiydı bende bugün halsiz hissedince tabi şüphelendik gitti eşim test verdi ve Corona testi pozitif eşimin banada eve saglik çalışanları gelecekmiş hamileyim çıkmayayım diye test alacaklarmış bir umut belki ben değilimdir valla hayırlısıyla bakalım ne çıkacak sonuç umarım birsey olmaz sorunsuzca atlatırım inş
HarıkasınızKızlar izne ayrıldığımdan beri hem boş durup sıkılmayayım hem de bebişlerime birşeyler yapayım diye kendime hobi edindimbi kaç birşey daha örebilirsem yeter sanırım. Akşama kadar oturup yapacam diye her tarafım ağrıyor bugün hastane çantası hazırlığına başladım eksiklerim çıktı onları da sipariş verdim bakalım
Bende baya araştırdım en sonunda internette buldum canım. Herkes parayla satıyor tarifi valla. Link bıraktım canımHarıkasınızbende ordum 3 4 tane youtube dan bakarak, en bastakı zurafayı hep gordum ama tarifini bulamadım, bana atabilir mısınız
Ya bunu pınterestte bulmustum, ama yazılı tariften bısey anlayamadım, youtube da da olmayınca kaldı oyleceBende baya araştırdım en sonunda internette buldum canım. Herkes parayla satıyor tarifi valla. Link bıraktım canım
Amigurumi Tatlı Zürafa Tarifi Ve Yapılışı - Örgüm Ile Zürafa Örüyoruz
Amigurumi tatlı zürafa tarifi ile sizde ücretsiz olarak zürafa örebilirsiniz. Çok sevilen ve beğenilen bir zürafa modeliorgum.net
Geçmiş olsunBende de durum güncellemesi eşim biraz grip gibiydı bende bugün halsiz hissedince tabi şüphelendik gitti eşim test verdi ve Corona testi pozitif eşimin banada eve saglik çalışanları gelecekmiş hamileyim çıkmayayım diye test alacaklarmış bir umut belki ben değilimdir valla hayırlısıyla bakalım ne çıkacak sonuç umarım birsey olmaz sorunsuzca atlatırım inş
Çok güzel olmuşlar bende geçen sene yapmıştım acemice benimkilerKızlar izne ayrıldığımdan beri hem boş durup sıkılmayayım hem de bebişlerime birşeyler yapayım diye kendime hobi edindimbi kaç birşey daha örebilirsem yeter sanırım. Akşama kadar oturup yapacam diye her tarafım ağrıyor bugün hastane çantası hazırlığına başladım eksiklerim çıktı onları da sipariş verdim bakalım
Temize geçirmedim ama yarın geçirmeye çalışayım canım inşallahYa bunu pınterestte bulmustum, ama yazılı tariften bısey anlayamadım, youtube da da olmayınca kaldı oylecebi degısık cevırmısler, temize gecırdınız mı pekı, cok sey ıstıyorum ama
Sizi yormıcaksam, cok mutlu olurumTemize geçirmedim ama yarın geçirmeye çalışayım canım inşallah
Yok canım.Sizi yormıcaksam, cok mutlu olurum
Mesela bu 3. Satır 2 sık ıgne bır artırma
4.satır 3 sık ıgne bır artırma mı demek? Aralara vırgul koymus orada kafam karısıyor
Hmm bu dıgerlerınden farklı, bı deneyim o zaman, yapamazsam sıze sorarımYok canım.
3. Sırada diyor ki 3 defa artırma yap 3 defa düz ör diyor ama bu 3 artır 3 ör olayını 2 defa yap diyor.
4. Sırada 3 defa 1 düz ör 1 artır , 3 düz ör , sonra yine 3 defa 1 düz ör 1 artır, 3 düz ör diyor.
-Yani (......)*3 demek parantezin içindekinden 3 defa yapacaksın demek
subatin ilk haftasi dedi bana doktor ama o zamana kadar dayanabilirsemmis kisalmadan dolayıÇok şükür canım benım 32+1 oldukbır ıki hafta daha dayan dedi dr sonra gün vereceğim dedı çok uzatmadan senide riske atmayalım dedi bakalım inş hayırlısıyla dayanırız
sularinin seviyesi mi önemli olan? ben de yarin dahiliyeye sira aldim hem ödemimi bi kontrol etsinler ne tahlil gerekiyorsa artik hem de belki seker olcum cihazi yazar doktor devletin bir katkisi olur işleyişi bilmiyorum.Sizde dinlenme hali oldugu icin de yukseliyor seker. Mecbur diyet, aksi takdirde her ogun sonrasi yuruyus veriyorlar epey toparlaniyor ama bu simdilik ihtimal disi...
Ben de seker yuklemiyorum, Mevcut durumda benim aclik yuksek, 1 ve 2. saat iyi. Seker olcum cihazimin da kafasi bozuk, biraz garip olcuyor gibi geliyor. Makineyi degisecegim, kilo alimim yok 2,35 kg aldim 27 haftada, cuma kontrol var sulari iyiyse manuel kontrole devam...
Çok geçmiş olsun canım benim inşallah sende bir şey yoktur eşin de hemencik iyileşirBende de durum güncellemesi eşim biraz grip gibiydı bende bugün halsiz hissedince tabi şüphelendik gitti eşim test verdi ve Corona testi pozitif eşimin banada eve saglik çalışanları gelecekmiş hamileyim çıkmayayım diye test alacaklarmış bir umut belki ben değilimdir valla hayırlısıyla bakalım ne çıkacak sonuç umarım birsey olmaz sorunsuzca atlatırım inş
Canım kabuklu elmayı kaynat suyunu iç bana çok iyi geldiSuan burnum tıkalı degıl Allah’tan olursa öyle yaparım canım teşekkür ederim bilgi için
Çok sağ ol canım benimÇok şükür artık evinde güzelce yemeğini yiyip gücünü topla bebekler için annesimedicalin evet yeni doğanını çok övüyorlar. Tecrübeli bir ekibi olduğunu düşünüyorum ben kesinlikle. Bende son kararımı orada kılacak gibiyim. Bebekleri görme imkanınız olacak miymiş kuzum o konuda bilgi verdiler mi?
İnş canım benim bir ıki gün sonra gelıp alacaklar herhalde test ıns bulaşmamıştır ama kendimizde garip hissediyorum psikojikmidir nedir bilmiyorumCanımmm cok gecmıs olsun, ınsallh en hafif sekılde atlatırsınız, belkı sana bulasmamıstr, karantina suresi dusuruldu, doktoru dert etme sakın 1 hafta cabucak gecer
Sağol canım ıns geçmemiştir gectıysede ıns hemencecik kolayca atlatırız sağolasınGeçmiş olsun
İnş size bulasmamistir
Bulastiysada en hafif şekilde atlatirsiniz esinizle beraber
Çok güzel olmuşlar bende geçen sene yapmıştım acemice benimkiler
Sizinkiler ustalik eseri masalllah
Aslında benimde öyle kuzum dr bekletmek istemiyor ama aynen dayanabilecekmiyiz belli değil ıns diyelim bakalım o hafta bebisler için güzel hafta sayılır sonuçta güzel olur ınssubatin ilk haftasi dedi bana doktor ama o zamana kadar dayanabilirsemmis kisalmadan dolayı
Coook sağol canım aminnn inş hayırlısıyla sorunsuz atlatalımÇok geçmiş olsun canım benim inşallah sende bir şey yoktur eşin de hemencik iyileşir
Sağol kuzum bilgi için bende yapıp İçeyim inş bizde iyi gelirCanım kabuklu elmayı kaynat suyunu iç bana çok iyi geldi
Tabi canim uzaktan tanıdık bıle olsa insan kendinden suphe eder, senın en yakınında bı de.. Dıkkat edıyorsunuzdur eminim, ikiniz tek mıydınız evde, sana yardımcı olabilecek bırısı var mıİnş canım benim bir ıki gün sonra gelıp alacaklar herhalde test ıns bulaşmamıştır ama kendimizde garip hissediyorum psikojikmidir nedir bilmiyorumHaftaya carsambay kadar dediler bana ama bakalım ıns bir sorun falanda çıkmazda hayırlısıyla geçer günler bu arada cook teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?