2022 ikiz annesi olacaklar

Canımmm cok gecmıs olsun, ınsallh en hafif sekılde atlatırsınız, belkı sana bulasmamıstr, karantina suresi dusuruldu, doktoru dert etme sakın 1 hafta cabucak gecer

Harıkasınızbende ordum 3 4 tane youtube dan bakarak, en bastakı zurafayı hep gordum ama tarifini bulamadım, bana atabilir mısınız

Harıkasınızbende ordum 3 4 tane youtube dan bakarak, en bastakı zurafayı hep gordum ama tarifini bulamadım, bana atabilir mısınız
Bende baya araştırdım en sonunda internette buldum canım. Herkes parayla satıyor tarifi valla. Link bıraktım canım

Ya bunu pınterestte bulmustum, ama yazılı tariften bısey anlayamadım, youtube da da olmayınca kaldı oylece bi degısık cevırmısler, temize gecırdınız mı pekı, cok sey ıstıyorum ama

Geçmiş olsun
İnş size bulasmamistir
Bulastiysada en hafif şekilde atlatirsiniz esinizle beraber
Çok güzel olmuşlar bende geçen sene yapmıştım acemice benimkiler
Sizinkiler ustalik eseri masalllah

Ya bunu pınterestte bulmustum, ama yazılı tariften bısey anlayamadım, youtube da da olmayınca kaldı oylece bi degısık cevırmısler, temize gecırdınız mı pekı, cok sey ıstıyorum ama
Temize geçirmedim ama yarın geçirmeye çalışayım canım inşallah

Temize geçirmedim ama yarın geçirmeye çalışayım canım inşallah
Sizi yormıcaksam, cok mutlu olurum
Mesela bu 3. Satır 2 sık ıgne bır artırma
4.satır 3 sık ıgne bır artırma mı demek? Aralara vırgul koymus orada kafam karısıyor

Eklentiler

• Screenshot_20220109_204413_com.android.chrome.jpg
    59 KB · Görüntüleme: 40
Sizi yormıcaksam, cok mutlu olurum
Mesela bu 3. Satır 2 sık ıgne bır artırma
4.satır 3 sık ıgne bır artırma mı demek? Aralara vırgul koymus orada kafam karısıyor
Yok canım.
3. Sırada diyor ki 3 defa artırma yap 3 defa düz ör diyor ama bu 3 artır 3 ör olayını 2 defa yap diyor.
4. Sırada 3 defa 1 düz ör 1 artır , 3 düz ör , sonra yine 3 defa 1 düz ör 1 artır, 3 düz ör diyor.
-Yani (......)*3 demek parantezin içindekinden 3 defa yapacaksın demek

Hmm bu dıgerlerınden farklı, bı deneyim o zaman, yapamazsam sıze sorarım ben bu parantezlerı Hıc anlamamısım

Çok şükür canım benım 32+1 olduk bır ıki hafta daha dayan dedi dr sonra gün vereceğim dedı çok uzatmadan senide riske atmayalım dedi bakalım inş hayırlısıyla dayanırız
subatin ilk haftasi dedi bana doktor ama o zamana kadar dayanabilirsemmis kisalmadan dolayı

sularinin seviyesi mi önemli olan? ben de yarin dahiliyeye sira aldim hem ödemimi bi kontrol etsinler ne tahlil gerekiyorsa artik hem de belki seker olcum cihazi yazar doktor devletin bir katkisi olur işleyişi bilmiyorum.

Çok geçmiş olsun canım benim inşallah sende bir şey yoktur eşin de hemencik iyileşir

Çok sağ ol canım benim Salı ve cuma 14-15 arası görüş günleri. Her gün 14-15 arası telefonla bilgi alınıyormuş. Bir de foto ve video gönderiyorlarmış kuzum covid sebebiyle baya katı kurallar tabi bizim bebeklerimizi de korumuş oluyorlar böylece buna da şükür

Canımmm cok gecmıs olsun, ınsallh en hafif sekılde atlatırsınız, belkı sana bulasmamıstr, karantina suresi dusuruldu, doktoru dert etme sakın 1 hafta cabucak gecer
İnş canım benim bir ıki gün sonra gelıp alacaklar herhalde test ıns bulaşmamıştır ama kendimizde garip hissediyorum psikojikmidir nedir bilmiyorum Haftaya carsambay kadar dediler bana ama bakalım ıns bir sorun falanda çıkmazda hayırlısıyla geçer günler bu arada cook teşekkür ederim canım

Tabi canim uzaktan tanıdık bıle olsa insan kendinden suphe eder, senın en yakınında bı de.. Dıkkat edıyorsunuzdur eminim, ikiniz tek mıydınız evde, sana yardımcı olabilecek bırısı var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…