2022 ikiz annesi olacaklar

insallah sende bir sey cikmaz oyle isen de hic anlamadan atlatırsın omicron hafif geciyor diyorlar

Benim kuzenim tam senin haftalarda hamileyken atlatti kuzum hic korkma bebegin acisindan endise etme

Benim kuzenim tam senin haftalarda hamileyken atlatti kuzum hic korkma bebegin acisindan endise etme
Ayyy canım bende inş onun gibi atlatırım sorun çıkmadan yani tam idare edıp hafta tamamlıyoruz derken bu çıktı insan ister istemez bir korkuyor umarım bende bebişlerde sorunsuzca atlatırız

Ben test vermedim can ama versemde karantina gibiyim zaten 1 hqfta da anca geçti halsizlik burunda tıkanma ateş hafif hiriltili öksürük öksürük ilerlemeden önünü almak için sicak suya limon sık iç bol narenciye can mide yanmasını falan takıl onlara ye bolca yapacak bise yok suan çünkü çok üzüldüm inan ki grubumuza neler oluyor bu dönem herkez hasta Rabbim esirgesin hiç üzülme haftan da güzel inşallah geçer eşinin de senin de negatif olsan da dikkat et bol su ic sarımsaklı et suyu kaynat

Suan bende karantinaya aldilar test yapmasamda dr falan gidemem dr telefonla idare edecegiz dedi bu dediklerini hep yapiyordum ama suan sayilarimi artik artiracagim mecbur baska yapacak birseyok dedigin gibi rabbim yeterkin sorunsuzca atlatmamamizi nasip etsin ins valla herkesde bir sorun bir dert hepimizi su hamimelgimizi guzelcen tamamlamak nasip etsin ins

Canım kendin dikkat etmeni isteyecektir benim 200 üstü çıktı kendim dikkat ettim düştü iğneye gerek duymadı

Çok şükür artık evinde güzelce yemeğini yiyip gücünü topla bebekler için annesi medicalin evet yeni doğanını çok övüyorlar. Tecrübeli bir ekibi olduğunu düşünüyorum ben kesinlikle. Bende son kararımı orada kılacak gibiyim. Bebekleri görme imkanınız olacak miymiş kuzum o konuda bilgi verdiler mi?

Amin canim en kurtarıcı sarımsaklı corba ve limonlu sicak su olur bende öyle oldu burun tıkanması varsa tuzlu su yap cek burnuna açıyor

Kızlar izne ayrıldığımdan beri hem boş durup sıkılmayayım hem de bebişlerime birşeyler yapayım diye kendime hobi edindim bi kaç birşey daha örebilirsem yeter sanırım. Akşama kadar oturup yapacam diye her tarafım ağrıyor bugün hastane çantası hazırlığına başladım eksiklerim çıktı onları da sipariş verdim bakalım

Eklentiler

• IMG_20220107_192909.jpg
    100,6 KB · Görüntüleme: 65
Sizde dinlenme hali oldugu icin de yukseliyor seker. Mecbur diyet, aksi takdirde her ogun sonrasi yuruyus veriyorlar epey toparlaniyor ama bu simdilik ihtimal disi...
Ben de seker yuklemiyorum, Mevcut durumda benim aclik yuksek, 1 ve 2. saat iyi. Seker olcum cihazimin da kafasi bozuk, biraz garip olcuyor gibi geliyor. Makineyi degisecegim, kilo alimim yok 2,35 kg aldim 27 haftada, cuma kontrol var sulari iyiyse manuel kontrole devam...

Masallah sana can ben tuvalete zor kalkıyorum

Inşallah değilsindir canım. Çıksa da aşı sayesinde hafif atlatırsın umarım
İnş canım benim ekip bir iki gün sonra geleceğiz demiş belki eşin yeni aldı çıkmaz diye bakalım artık bende aşı sayesinde hafif atlatırım diye umut ediyorum canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…