- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #6.821
insallah sende bir sey cikmaz oyle isen de hic anlamadan atlatırsınBende de durum güncellemesi eşim biraz grip gibiydı bende bugün halsiz hissedince tabi şüphelendik gitti eşim test verdi ve Corona testi pozitif eşimin banada eve saglik çalışanları gelecekmiş hamileyim çıkmayayım diye test alacaklarmış bir umut belki ben değilimdir valla hayırlısıyla bakalım ne çıkacak sonuç umarım birsey olmaz sorunsuzca atlatırım inş
Benim kuzenim tam senin haftalarda hamileyken atlatti kuzum hic korkma bebegin acisindan endise etmeBende de durum güncellemesi eşim biraz grip gibiydı bende bugün halsiz hissedince tabi şüphelendik gitti eşim test verdi ve Corona testi pozitif eşimin banada eve saglik çalışanları gelecekmiş hamileyim çıkmayayım diye test alacaklarmış bir umut belki ben değilimdir valla hayırlısıyla bakalım ne çıkacak sonuç umarım birsey olmaz sorunsuzca atlatırım inş
Sağol canım benim evet olmustum ama ne bileyim insan bir tedirgin oluyor inş pozitif degilimdrGeçmiş olsun canm inşallah pozitif değilsindir aşı olmusmuydun
Amin canim benim inş degilimdir valla hangi varyand pek bilmiyoruz nerde yazar o bulamadım bakalım inş atlatırız güzelceneinsallah sende bir sey cikmaz oyle isen de hic anlamadan atlatırsınomicron hafif geciyor diyorlar
Ayyy canım bende inş onun gibi atlatırım sorun çıkmadan yani tam idare edıp hafta tamamlıyoruz derken bu çıktı insan ister istemez bir korkuyor umarım bende bebişlerde sorunsuzca atlatırızBenim kuzenim tam senin haftalarda hamileyken atlatti kuzum hic korkma bebegin acisindan endise etme
Belki de sana hic bulasmadi bile guzel dusunelimAyyy canım bende inş onun gibi atlatırım sorun çıkmadan yani tam idare edıp hafta tamamlıyoruz derken bu çıktı insan ister istemez bir korkuyor umarım bende bebişlerde sorunsuzca atlatırız
Ben test vermedim can ama versemde karantina gibiyim zaten 1 hqfta da anca geçti halsizlik burunda tıkanma ateş hafif hiriltili öksürük öksürük ilerlemeden önünü almak için sicak suya limon sık iç bol narenciye can mide yanmasını falan takıl onlara ye bolca yapacak bise yok suan çünkü çok üzüldüm inan ki grubumuza neler oluyor bu dönem herkez hastaBende de durum güncellemesi eşim biraz grip gibiydı bende bugün halsiz hissedince tabi şüphelendik gitti eşim test verdi ve Corona testi pozitif eşimin banada eve saglik çalışanları gelecekmiş hamileyim çıkmayayım diye test alacaklarmış bir umut belki ben değilimdir valla hayırlısıyla bakalım ne çıkacak sonuç umarım birsey olmaz sorunsuzca atlatırım inş
Dogru diyorsun kuzum ins bende oyle dusunuyorum belki bana bulasmamistir hayirlisiyla guzel haberler alirimBelki de sana hic bulasmadi bile guzel dusunelim
Suan bende karantinaya aldilar test yapmasamda dr falan gidemem dr telefonla idare edecegiz dedi bu dediklerini hep yapiyordum ama suan sayilarimi artik artiracagim mecbur baska yapacak birseyok dedigin gibi rabbim yeterkin sorunsuzca atlatmamamizi nasip etsin insBen test vermedim can ama versemde karantina gibiyim zaten 1 hqfta da anca geçti halsizlik burunda tıkanma ateş hafif hiriltili öksürük öksürük ilerlemeden önünü almak için sicak suya limon sık iç bol narenciye can mide yanmasını falan takıl onlara ye bolca yapacak bise yok suan çünkü çok üzüldüm inan ki grubumuza neler oluyor bu dönem herkez hastaRabbim esirgesin hiç üzülme haftan da güzel inşallah geçer eşinin de senin de negatif olsan da dikkat et bol su ic sarımsaklı et suyu kaynat
Buarada 32yi devirmissinizDogru diyorsun kuzum ins bende oyle dusunuyorum belki bana bulasmamistir hayirlisiyla guzel haberler alirim
Canım kendin dikkat etmeni isteyecektir benim 200 üstü çıktı kendim dikkat ettim düştü iğneye gerek duymadıkizlar gebelik şekerim cikti benim de. yukleme yapılmamıştı o zamanlar açlığım toklugum iyiydi. simdi bugün baktim tekrar
aclik 85
tokluk 1. saat 160
tokluk 2. saat 137 cikti. bu degerler diyetlik degil mi insulinlik kadar yuksek degil
Çok şükür artık evinde güzelce yemeğini yiyip gücünü topla bebekler için annesiAmiiin canım inşallahsizlerin kuvözsüz mutlu doğumlar olsun inşallah bebişlerinize hemen kavuşun
Çoook sağ ol fıstığım31+4 te doğmuş oldular canım 7buçuk ay gibi oluyor sanırım. Ben de kalkmıyordum ama gelişim geriliğinden dayanamadık rahim ağzım aynı kalmıştı dıştan açıklık da yoktu elle muayene oldum ilk defa hatta geçen gün konuşmuştuk burada tam üstüne yani 350-400 gram farkla doğdular bakalım kapanır inşallah canım
Çok teşekkürler canım. Emziren anne çayı falan almıştım kuzum bir de su içiyorum bol bol iç dediler. Gazım yavaş yavaş çıkıyor dünden beri o çok önemli bir şeymiş çok şükürkatı gıdaya geçirmiyorlar yoksa 2-3 gündür bir şey yemiyordum resmen bugün kahvaltı geldi tatsız tuzsuz şeyler bile güzel geliyor Medicalle ilgili de bilgi veririm sana gerekirse bakalım bugün çıkışı yapalım da zamlar gelmiş sanırım gerçi her sigortaya göre değişiyor limitsizdi galiba senin Ebeler hemşirelerden anestezi uzmanına doktoruna yenidoğan hemşiresine doktoruna temizlik görevlisine kadar memnun kaldım ben çok ilgilendiler sağ olsunlar benim şansım mı bilemiyorum ama iyilerdi
Amiiin canım inşallah sağlıklı olurlar kuvözden çıkarlar da götürüz evimizesizlerin inşallah kuvözsüz bebişlerinize hemen kavuşmalı olur doğumlarınız
Amin canim en kurtarıcı sarımsaklı corba ve limonlu sicak su olur bende öyle oldu burun tıkanması varsa tuzlu su yap cek burnuna açıyorSuan bende karantinaya aldilar test yapmasamda dr falan gidemem dr telefonla idare edecegiz dedi bu dediklerini hep yapiyordum ama suan sayilarimi artik artiracagim mecbur baska yapacak birseyok dedigin gibi rabbim yeterkin sorunsuzca atlatmamamizi nasip etsin insvalla herkesde bir sorun bir dert hepimizi su hamimelgimizi guzelcen tamamlamak nasip etsin ins
Sizde dinlenme hali oldugu icin de yukseliyor seker. Mecbur diyet, aksi takdirde her ogun sonrasi yuruyus veriyorlar epey toparlaniyor ama bu simdilik ihtimal disi...kizlar gebelik şekerim cikti benim de. yukleme yapılmamıştı o zamanlar açlığım toklugum iyiydi. simdi bugün baktim tekrar
aclik 85
tokluk 1. saat 160
tokluk 2. saat 137 cikti. bu degerler diyetlik degil mi insulinlik kadar yuksek degil
Masallah sana can ben tuvalete zor kalkıyorumKızlar izne ayrıldığımdan beri hem boş durup sıkılmayayım hem de bebişlerime birşeyler yapayım diye kendime hobi edindimbi kaç birşey daha örebilirsem yeter sanırım. Akşama kadar oturup yapacam diye her tarafım ağrıyor bugün hastane çantası hazırlığına başladım eksiklerim çıktı onları da sipariş verdim bakalım
Inşallah değilsindir canım. Çıksa da aşı sayesinde hafif atlatırsın umarımSağol canım benim evet olmustum ama ne bileyim insan bir tedirgin oluyor inş pozitif degilimdr
Çok şükür canım benım 32+1 oldukBuarada 32yi devirmissiniz
İnş canım benim ekip bir iki gün sonra geleceğiz demiş belki eşin yeni aldı çıkmaz diye bakalım artık bende aşı sayesinde hafif atlatırım diye umut ediyorum canım benimInşallah değilsindir canım. Çıksa da aşı sayesinde hafif atlatırsın umarım
Suan burnum tıkalı degıl Allah’tan olursa öyle yaparım canım teşekkür ederim bilgi içinAmin canim en kurtarıcı sarımsaklı corba ve limonlu sicak su olur bende öyle oldu burun tıkanması varsa tuzlu su yap cek burnuna açıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?