2022 ikiz annesi olacaklar

Yaaaa ne güzel bir haber bu çok şükür çok çok sevindim. Allahın izniyle çok iyi olacaklar anneleri sen merak etme. Prematüre bebekler çok güçlü oluyor ağlamışlar bile baksana maşallah süt içinde zaten sen biseyler yiyip iciyorsundur stres yapma bebeklerini düşün gelecektir daha çok erken normal haftasında doğum yapanlarda bile iki üç günü çok rahat buluyor. Sıcak su da çok yardımcı oluyor diyorlar doktorun izin verince kendini rahat bir dusa at gelecektir merak etme. Tekrar gelmiş geçmiş olsun canım benim arada bizi haberdar et dualarımız bebislerle

Gözünüz aydın rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin inşallah hersey yoluna girer dualarimiz sizinle masallah size

Çok şükür canım benim sağlıkla kuvözden çıkıp kucağına alacaksın o arada sütün de gelir bol bol emzirirsin Allah'ım güzel günler göstersin
Amiiin canım inşallah sizlerin kuvözsüz mutlu doğumlar olsun inşallah bebişlerinize hemen kavuşun
Çoook sağ ol fıstığım 31+4 te doğmuş oldular canım 7buçuk ay gibi oluyor sanırım. Ben de kalkmıyordum ama gelişim geriliğinden dayanamadık rahim ağzım aynı kalmıştı dıştan açıklık da yoktu elle muayene oldum ilk defa hatta geçen gün konuşmuştuk burada tam üstüne yani 350-400 gram farkla doğdular bakalım kapanır inşallah canım
Çok teşekkürler canım. Emziren anne çayı falan almıştım kuzum bir de su içiyorum bol bol iç dediler. Gazım yavaş yavaş çıkıyor dünden beri o çok önemli bir şeymiş çok şükür katı gıdaya geçirmiyorlar yoksa 2-3 gündür bir şey yemiyordum resmen bugün kahvaltı geldi tatsız tuzsuz şeyler bile güzel geliyor Medicalle ilgili de bilgi veririm sana gerekirse bakalım bugün çıkışı yapalım da zamlar gelmiş sanırım gerçi her sigortaya göre değişiyor limitsizdi galiba senin Ebeler hemşirelerden anestezi uzmanına doktoruna yenidoğan hemşiresine doktoruna temizlik görevlisine kadar memnun kaldım ben çok ilgilendiler sağ olsunlar benim şansım mı bilemiyorum ama iyilerdi
Gözünüz aydın rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin inşallah hersey yoluna girer dualarimiz sizinle masallah size
Amiiin canım inşallah sağlıklı olurlar kuvözden çıkarlar da götürüz evimize sizlerin inşallah kuvözsüz bebişlerinize hemen kavuşmalı olur doğumlarınız

Kapanır canım Allahin izniyle hiç merak etme içini ferah tut stres yapma ki sütün gelsin arpa siyah kuru üzüm incir hasla duduklude süz suyunu üç mükemmel sut yapar

Gozun aydin cnm, hayirli ugurlu olsun. Minnoşlarina tez zamanda kavusmani diliyorum. Süt içinde kaynar yapabilirsin, insallah tez zamanda hersey yoluna girecek,dualarimiz sizinle

Kapanır canım Allahin izniyle hiç merak etme içini ferah tut stres yapma ki sütün gelsin arpa siyah kuru üzüm incir hasla duduklude süz suyunu üç mükemmel sut yapar
Evet kuzum sen demiştin denicem eve gideyim bugün bir temiz duşumu alayım sizin bu kürleri falan hepsini denicem
Gozun aydin cnm, hayirli ugurlu olsun. Minnoşlarina tez zamanda kavusmani diliyorum. Süt içinde kaynar yapabilirsin, insallah tez zamanda hersey yoluna girecek,dualarimiz sizinle
Çoook sağ ol kuzum inşallah

Ayyyy balım ya bakalım bizimkiler ne zaman gelmek isteyecekler gönül ister ama bende o zamana kadar dayanabilirmiyim bilmiyorum İyi olmaniza çok sevindim kuzum inş bebişler hemencecik toparlanıp yanına gelirler bu arada taze anne tecrübelerini bekliyoruz

Olur olur inşallah evet annelik kısmına geçeyim hemen tecrübelerimi aktarıcam

Dualarımız seninle

kizlar gebelik şekerim cikti benim de. yukleme yapılmamıştı o zamanlar açlığım toklugum iyiydi. simdi bugün baktim tekrar
aclik 85
tokluk 1. saat 160
tokluk 2. saat 137 cikti. bu degerler diyetlik degil mi insulinlik kadar yuksek degil

Geçmiş olsun
Doktorun dahiliye ve diyetisyene gitmeni isteyebilir benimde diyet yaptigim halde yemekten 1saat sonraki tokluklarim 140 ile 160 arasi cikmaya başladı bebeklerinde suyu fazlalasinca dahiliye doktorum insülin ignesine başlattı
1.saat tokluk 140 altı olmasi lazım
2.saatte 120 altı

Hayirlisiyla bebeklerinizide alıp eve gidersiniz inş
Rabbim uzun ömürler versin sutunuzde gelir banyo yapinca

sağol bilgi icin ben bugünden diyete başlayayım bari cumartesiye kadar olceyim oyle gideyim doktora. 4 haftam kaldi zaten bebeklere bisey olmasin da

Canım ne kadarlık yükleme yaptılar o önemli 75 gramlıksa bu değerlerde problem yok diye hatırlıyorum

Canım ne kadarlık yükleme yaptılar o önemli 75 gramlıksa bu değerlerde problem yok diye hatırlıyorum
yukleme degil kuzum kahvalti öncesi sonrasi ölçümü bu. zayıf olduğum, ilk gebelikte yuklemede problem yasamadigim ve aclik tokluk sekerim normal oldugu icin bu gebelikte yükleme yapmadı dr. son zamanlarda gece cok su icmeye başladım agzim kuruyordu ondan suphelendim de bu sabah olceyim dedim. aslinda kahvaltıda epey hamurisi reçel yedim sekerli cay ictim belki de normal ogunlerimde problem yoktur takip edicem artik.

Aynen kuzum insülinlik kadar değil ufak diyetle rahatlıkla düşer canım benim hemen hepimizde bu sorun oldu galiba ikizlikten diyeceğim artık

Bende de durum güncellemesi eşim biraz grip gibiydı bende bugün halsiz hissedince tabi şüphelendik gitti eşim test verdi ve Corona testi pozitif eşimin banada eve saglik çalışanları gelecekmiş hamileyim çıkmayayım diye test alacaklarmış bir umut belki ben değilimdir valla hayırlısıyla bakalım ne çıkacak sonuç umarım birsey olmaz sorunsuzca atlatırım inş

Geçmiş olsun canm inşallah pozitif değilsindir aşı olmusmuydun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…