2022 ikiz annesi olacaklar

Duyarım enjektör biberon ne gelirse elime insallah gelir hemen sutumuz kür yapacam ben 20 ocaktan snra Allah nasip ederse süt için o çok işe yarıyor

Aaa canım benim de 30. Hafta tam sömestr tatiline denk geliyor çalışabilir raporu alayım değil mi 2 hafta sonra başlatırım doğum iznini olur mu öyle?

Benim niyetim o, arada donup vesileyle tez danismanliklarimdaki ogrencileri mezun edecegim.
Peki canım okula haber vermeye gerek var mı? 24-30 arası zaten idari izin sonra başlıyor çalışma.. ben direkt 33 ten başlatamaz mıyım izni? O iki hafta için çalışabilir raporu mu almalıyım

Peki canım okula haber vermeye gerek var mı? 24-30 arası zaten idari izin sonra başlıyor çalışma.. ben direkt 33 ten başlatamaz mıyım izni? O iki hafta için çalışabilir raporu mu almalıyım
Durumunuza gore calisir/calisamaz raporunuzu 30+0'da almak zorundasiniz. eger tarihinde dogum oncesi raporu kurumunuza verilmezse, idareye bildirimde bulunulmadigindan raporun verilmedigi/gec verildigi sure kadar izniniz yanar.
Gecikmelerde ya da çok ekstrem hallerde doktorlar SAT ayarlamasi yapiyor raporda ama yasal degil, sıkıntı cikar sonra.

Korona idari izni 24 ile 32. Hafta da. 32 den sonra calisamaz raporu vericem. Riske atmaya gerek yok diye dusunuyorum. Dogum sonrasi da yaz tatili oluyo zaten.

Korona idari izni 24 ile 32. Hafta da. 32 den sonra calisamaz raporu vericem. Riske atmaya gerek yok diye dusunuyorum. Dogum sonrasi da yaz tatili oluyo zaten.
En mantıklısı böyle sanırım. Sonra ben ücretsiz izine ayrılacağım bir aksilik olmazsa

bizim hastaneden hic böyle performans beklemiyorum daha tek kisilik odada mi olcam ondan da emin degilim. bir daha kontrolum de sorayim artık. ben bir de tüp bağlama olayini konuşcam doktorla.

Tamam canım teşekkürler ben 30. Haftada çalışır alırım o zaman çünkü 2 hafta sömestir tatili. En azından tam 1 temmuza kadar izinli olacağım

Canım hesaplamama göre 15 haziranda izin bitiyor bizim tatil 1 temmuzda başlıyor 2 hafta kalıyor anlayacağın ben 30 ve 32 arasını çalışır göstereceğim çünkü sömestir tatiline denk geliyor benim o haftalar öyle yaparsam tam 1 temmuzda iznim bitiyor

Kür dediğin ne canım benim yapsak öyle süt için doğumu falan tetiklermi peki ?
Tetikler mi sanmiyorum zaten son zamanlar yapicam düdüklü tencereye çok az arpa incir ve kuru siyah üzüm koyup kaynatcaksin iyice suyunu süzüp içeceksin bu yani ben oyle ot çöp de karıştırmam hele şu dönem hayatta yapamam ama bu bana yapılır gibi geldi dogumdan 1 hafta önce falan başlarım belki diyorum sut getiren kür

Canm söyler misin nasıl yapılıyo kür bide erken doğumu tetiklemez dimi
Doğumdan 1 hafta önce denemeyi düşünüyorum kuzum hani nolur nolmaz diye ikiz ve sezeryan olunca korkuyorum açıkçası
1 dudukluye çok az arpa kuru siyah üzüm ve incir koyup kaynatıp süzüp suyunu içmek
2 bunu doğum hemen snrasi akşamına mesela yaparim diye düşünüyorum pekmez elde yapma üzüm pekmezi elde yapma teyagiyla kaynatip sicak içmek bu bana çok iyi geliyor rahmi toparlayici

Tesekkür ederim canm doguma 1 hafta kala bnde yapayım yapıp memnun olan varmı bu tarifi

Tesekkür ederim canm doguma 1 hafta kala bnde yapayım yapıp memnun olan varmı bu tarifi
Saracoglu tarifi bu kuzum oyle geçiyor ama benm iste büyükler yapiyor bu tarifleri ben kuretaj olunca pekmeziyi yaptim şükür rahmim toplandı hemen adet oldum 1 ay snra yani ama öbürünü denemedim inşallah ilk bebekler bunlar denerim ama 2023 anneleri de bizde bakar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…