2022 ikiz annesi olacaklar

Aynı bnde öyleyim canm çok yatarsam belim ağrıyo arada hareket etmek gerçekten iyi oluyor zaten az kaldı allahın izni ile sağlıkla gelsin bebişlerimiz

Aynen öyle kuzum yaa gerçekten dünya kadar ilaç vitamin alıyoruz önce düşük riski smdi erken doğum riski hamileligimi hiç ozlemiycem
Bende bende herkes bu iyi günün diyor.icimizde kopan firtinayi kimse bilmiyor.benimde öyle rahimde 1cm açılma var dediler adım atmaya korkuyorum.

Hay allah yaa ben de magnezyum kullanmıyorsunuz diye böyle zannettim. Başka bir durum o zaman bu.doktor nediyor bileklik mi tak diyor
Fızıl tedavıcı arkadsımla gorustımm, dogumdan en gec 1 hafta sonra gecer, hamıle oldugum ıcın tedavı uygulanmaz dedı, bileklik ve gunde 3 kere 10ar dk buz uygula dedı, agrın hafifler dedı.. Benım elimdeki tam uyusma gıbı deıl. Bas parmak ve bılegım in bırlestıgı yer agrıyor gercekten tünel gibi bı yer..

Bahsedin tabıkı, kanama veya leke olursa hemen ıgne yaparlar.. İhmal etmeyin onu..
Ama leke veya kanama gelmezse 28.haftada yapılıyor ıgne, yaklasık 12 hafta koruyuculugu oluyor, 28+12 doguma denk geliyor o da..
Bugün dr umlada görüştüm. Çok saolun bilgi verdiğiniz için

Cuma günü 31mm olcmustu pazartesi 29mm.hunilesmeyi bilmiyorum elle vajinal muayenede dedi 1cm açıklık diye.aynrn ben sadece tuvalete gidip geliyorum.rahim ağzı kisalmadan doğum baslamazmi?
Canim elle muaynede kine mi 1cm dedi yani sana disardan 1 cm aciklik var dedimi ben eger yanlis anlamadiysam rahim ic tarafindan 29mm olcmus distanda 1cm olmus kuzum yat surekli yani tuvaletten tuvalate kalk yemeginide yataginda kenarinda ye dus konusunda ne dedi dr bilmiyorum ama bana yasak sana degilsede ayakta cok kisa ve olabilgince arayi acarak yap haftan gene masallah iyi en riskli zamanlar geride kalmis bundan sonrasi nasip canim guzl zamanda dogum olsun ins

Kaç hram iyorlar şuan kaç kilolar benimkiler de on günde 150 gram almışlar az sanki
Valla internette uygulamalarda falan haftada 250 gram alması lazım diyor da benim de hiç öyle değil Geçen sefer 2 haftada oğlan 170 kız 250 almıştı üzülmüştüm ama bu sefer 1 haftada kız 200 oğlan 180 gram almış. Kız 1500 erkek 1250 gr civarı olmuş. Yine fena değil ama haftama göre kiloları zaten az. 31+1 haftalığız şuan. Bunun için bile çok fazla yemem gerekti ben de kilo aldım. Yine de kilodan çok kemik ölçümlerine takılıyorum açıkçası oğlan geri kaldı biraz. Kilo alınca da ille sağlıklı diye bir şey yok çünkü gebelik şekerim olsaydı muhtemelen daha kilolu olacaktı bebekler. Suları falan gayet iyiymiş en azından. Hayırlısı artık canım Senin şuan kaç kilolar sanki iyiydi diye hatırlıyorum sen değil miydin?

Stresler stresler herkeslerde.. 78 tokluk sekerinden 90 aclik sekerine geldim. Muhtemelen gestasyonel diyabetik bir durumun onsel isareti ama takilmiyorum, sonucta olacak sey diyet.. Haftaya 27.hafta, hala aldigim kilo 2.2, haftaya doktor boyuna-suyuna bakar normalse aynen devam ederiz, insallah rahim agzi da yolundadir. Duam bu yonde...
Bu hafta bilgisayar basindan kalkmadim öldum yorgunluktan...

Canım benim de şeker var diyet yapıyorum doktora sular normal mi dedim evet ama o şimdi belli olmaz dedi anlamadım bi şey

Aminn canim benim ins hayirlisiyla en az 34 - 35 haftalari gormeye

Canım benim de şeker var diyet yapıyorum doktora sular normal mi dedim evet ama o şimdi belli olmaz dedi anlamadım bi şey
Bebegin pozisyonuna gore en derin cep olcumu ya da 4 kadran olcumu ile suyun durumu her haftada bilinebilir. Ama NST ile kontrollu olarak soyluyorlar onun icin vakit var demek istemis olabilir mi?

Şekerin kaçtı ki canım? Diyet işe yaramadı mı? İnşallah
Son zamanlarda sabah tokluk şekerim 140_160 arasi cikiyordu
Bugün insülin ignesine basladim dahiliye doktorum cuma günü sekerini ölçmeye basla dedi iyice stres oldum bebeklerin suyu fazla nette okuduklarim iyice gerdi beni daha arastirmiycam

Bebegin pozisyonuna gore en derin cep olcumu ya da 4 kadran olcumu ile suyun durumu her haftada bilinebilir. Ama NST ile kontrollu olarak soyluyorlar onun icin vakit var demek istemis olabilir mi?
Bilmiyorum ki canım 30 dan sonra nst olacak

Canım stres de şekeri tetikler bunu unutma yediklerine dikkat et insülin iğnesi de etkili zaten hiç sıkmaa canını düzelir bencee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…