@Darlandum canım kontrolden geldim. Kız 200 gr oğlan 180 gr almış bir haftada. Oğlan hala küçük. Kıza normal sınırlarda diyor. FL 1 haftada 5 günlük artmış yani gelişimi öyle çok hızlanmamış ama daha iyi en azından. Tabi ben çok fazla yedim bu arada kendim de kilo aldım almasam iyiydi ama ye iç yat alınıyor büyüsünler diye abartmış olabilirim. Protein ağırlıklı beslen diyor hep yumurtayı eti falan arttırıcam biraz. Gelişimi tamamen durmadığı için doğum planlamadı daha haftaya tekrar gidicem. Bir sürü tahlil istedi. Tokluk şekerim 100 çıkmış, idrarda protein kaçağı yok diye anladım negatif yazıyor daha hepsi çıkmadığı için daha konuşmadım doktorumla. Farklı bir şey olursa yazarım.
NasilYarDiyeyim
rahim ağzım hala aynı 20 mm civarı canım baskı var mı diye sordu yine yok çok şükür
Sende de hunileşme vardı durumlarımız benzerdi inşallah senin de aynı kalmıştır ya da artmıştır
Oğlanın gelişimi tamamen durmamış aynı devam ediyor biraz yavaş ama çok kötü değil heralde doğum planlamıyorum daha dedi ciğer geliştirici yapmadık rahim ağzı 10lara düşerse yaparız demişti zaten. Nst’de problem çıkmadı kasılma yokmuş nidicard işe yarıyor demek ki günde 4’e çıkarmıştık geçen hafta. Ecopirini de bıraktırmadı hemen doğuracağımı düşünmüyor demek ki buna da şükür