• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Valla canım benim hiç öyle 40 mm falan olmadı zaten hep 32 falandı şimdi de 20 mm. Sizin bana çok iyi geliyor zaten 25 mm üstünde problem yok diyor doktorlar. Benim boyum da kısa minyonum bebişlerin yeri yok napsınlar 😬 inşallah hepimiz hayırlısıyla sağlıkla kavuşuruz minnoşlarımıza 🤗🤲🏻💙
Benimde boyum kısa kilomda var
Kızım asagiya inmis rahim agzina dayamış kendini baskı yapıyor ondanda korkuyorum normale döner ins

Anladım canım aslında normal kadın doğumcunun da açıklaması lazım devlette bazen böyle tipler oluyor hatta özelde bile oluyor. O hastanede başka doktor varsa onu mu denesen acaba bilemedim haftan da ileri ama bana biraz boşuna seni korkutmuş gibi geldi 🤷🏼‍♀️ Elle muayene dediğini şimdi anladım da onu doğumda yapmıyorlar mı cidden hatta bazı doktorlar hiç yapmıyor artık. Haftamız aynı benim rahim ağzım da daha kısa ona rağmen elle bişi yapmadı sadece vajinal ultrasonla rahim ağzı ölçüyor 🤔
Ağrım var deyince birde ultrasyonda baktı ve eğin birinin başi daha aşağı duruyo dedi ondan bakmak istedi.inanki bilmiyorum herkeste elle muayene edecek korkusundan Dr bile gidesim gelmiyor artık.senin kasılma günde kaç defa oluyor

Ağrım var deyince birde ultrasyonda baktı ve eğin birinin başi daha aşağı duruyo dedi ondan bakmak istedi.inanki bilmiyorum herkeste elle muayene edecek korkusundan Dr bile gidesim gelmiyor artık.senin kasılma günde kaç defa oluyor
Bilmiyorum ki canım günden güne değişiyor saymadım ama bugün nst’de çıkmadı. Nidicard diye bir ilaç verdiler o kasılmaları azaltıyormuş işe yaradı bende baya azaldı.

@Darlandum canım kontrolden geldim. Kız 200 gr oğlan 180 gr almış bir haftada. Oğlan hala küçük. Kıza normal sınırlarda diyor. FL 1 haftada 5 günlük artmış yani gelişimi öyle çok hızlanmamış ama daha iyi en azından. Tabi ben çok fazla yedim bu arada kendim de kilo aldım almasam iyiydi ama ye iç yat alınıyor büyüsünler diye abartmış olabilirim. Protein ağırlıklı beslen diyor hep yumurtayı eti falan arttırıcam biraz. Gelişimi tamamen durmadığı için doğum planlamadı daha haftaya tekrar gidicem. Bir sürü tahlil istedi. Tokluk şekerim 100 çıkmış, idrarda protein kaçağı yok diye anladım negatif yazıyor daha hepsi çıkmadığı için daha konuşmadım doktorumla. Farklı bir şey olursa yazarım.

NasilYarDiyeyim NasilYarDiyeyim rahim ağzım hala aynı 20 mm civarı canım baskı var mı diye sordu yine yok çok şükür 🙏🏻 Sende de hunileşme vardı durumlarımız benzerdi inşallah senin de aynı kalmıştır ya da artmıştır 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Oğlanın gelişimi tamamen durmamış aynı devam ediyor biraz yavaş ama çok kötü değil heralde doğum planlamıyorum daha dedi ciğer geliştirici yapmadık rahim ağzı 10lara düşerse yaparız demişti zaten. Nst’de problem çıkmadı kasılma yokmuş nidicard işe yarıyor demek ki günde 4’e çıkarmıştık geçen hafta. Ecopirini de bıraktırmadı hemen doğuracağımı düşünmüyor demek ki buna da şükür 🙏🏻
oo masallah e daha planlamadiysa geriye ne kaldi ki 3 hafta sonra 34 oluyoruz zaten

Aslında genel olarak çok şükür iyiyim canm ikiz hamilelik daha zor diye bekliyordum bnm bacaklarimda ağrı yok ama sağ bacağım uyuşuyo arada alıştım onada sıkıntı olmuyo bnm için felaket derecede mide yanmam oluyo süt içiyorum bir müddet rahatlatiyo beni gece bir tarafıma çok yatarsam benmde kalçam agriyo o yüzden sürekli dönüyorum yatakta bu arada dönmekte zorlaştı baya😂ayakta fazla kalırsam belim agriyo genel olarak dinlenmeye özen gosteriyorum bu arada ev süpürüp silme hariç diğer işlerimi yapabiliyorum yemek çamaşır vs. Benm durum suanlik böyle kuzum😊
Bende de öyle canım. Gündelik işlerimi yapıyorum doğuma kadar böyle gidecek herhalde. Şükrediyorum bu duruma. Bacak ağrısı bacaklarım zor taşıyor galiba gün içinde gece ağırıyor çünkü. Ikiz olmasına rağmen bu halimize şükür. Benim belim sırt üstü yatarsam berbat oluyor kalkamıyorum ağrıdan. Hareket halindeysem daha iyiyim valla yatmaktansa :)

Bilmiyorum ki canım günden güne değişiyor saymadım ama bugün nst’de çıkmadı. Nidicard diye bir ilaç verdiler o kasılmaları azaltıyormuş işe yaradı bende baya azaldı.
Anladim canım benimde 20.25 arası cikiyo ntsde kaç haftada bı kontrol

Ben yatarken taktım ıkı gun, takozla uyuyormusum gıbı oldu, gece cıkarıp attım elini düz ve yukarıda tutmaya calıs, tencere kaldıramıyorum ben, anı hareket yapamıyorum, kedim var kucagıma gelmek istiyor kaldıramıyorum onu, gercı bızım oğlan bıraz agır..bebekler saglıklı olsun da herseye razıyım valla, dogumdan sonra gecer diyorlar, o rahatlatıyor insanı 🙏🏻☺️
Canim siz magnezyum kullanıyor musunuz ? Benim aşırı kötüydü sabah sol elimi hiç hissetmeden uyanıyordum. Sinir sıkışmalı ödem sandım meslek hastalığı bizde ondandır dedim birsüre doktora söylemedim sonra söylediğimde magnezyum verdi hemen kesildi o sorun. Yani ben yanlış düşünmüşüm. Magnezyum kullanmıyorsanız boşuna eziyet çekmeyin. Doktorunuza sorun. Bende kesin çözüm oldu yani.

Canim siz magnezyum kullanıyor musunuz ? Benim aşırı kötüydü sabah sol elimi hiç hissetmeden uyanıyordum. Sinir sıkışmalı ödem sandım meslek hastalığı bizde ondandır dedim birsüre doktora söylemedim sonra söylediğimde magnezyum verdi hemen kesildi o sorun. Yani ben yanlış düşünmüşüm. Magnezyum kullanmıyorsanız boşuna eziyet çekmeyin. Doktorunuza sorun. Bende kesin çözüm oldu yani.
Kullanıyorum canım, magnesıum diasporal diye şase, bır de ayriyeten vitamin içinde de var, maden suyu da ıcıyorum hergun zerre iyileşme belirtisi yok.. Bazı gunler gun ıcınde daha rahat ama sabah uyandıgımda parmak eklemlerım bıle agrıyor, buz gibi suyun altında yıkıyorm ellrımı, o kadar rahatlıyorum ki

Kullanıyorum canım, magnesıum diasporal diye şase, bır de ayriyeten vitamin içinde de var, maden suyu da ıcıyorum hergun zerre iyileşme belirtisi yok.. Bazı gunler gun ıcınde daha rahat ama sabah uyandıgımda parmak eklemlerım bıle agrıyor, buz gibi suyun altında yıkıyorm ellrımı, o kadar rahatlıyorum ki
Hay allah yaa ben de magnezyum kullanmıyorsunuz diye böyle zannettim. Başka bir durum o zaman bu.doktor nediyor bileklik mi tak diyor

Bu gittiğimde soracam artık kuzum ya bir gidiyorum suyu çok diyor bir gidiyor şeker olabilir diyor bir gidiyorum cuger geliştirici yapalım diyor bu gittiğimde soracam neye dayanarak böyle panikletiyor
Rahim uzunluğunda kisalmami gördü acaba? Şeker yüklemesi yaptırmadinmi?demekki bı erken doğum şüphesi gördü kaç haftaliksin bebiş kaç gram

@Darlandum canım kontrolden geldim. Kız 200 gr oğlan 180 gr almış bir haftada. Oğlan hala küçük. Kıza normal sınırlarda diyor. FL 1 haftada 5 günlük artmış yani gelişimi öyle çok hızlanmamış ama daha iyi en azından. Tabi ben çok fazla yedim bu arada kendim de kilo aldım almasam iyiydi ama ye iç yat alınıyor büyüsünler diye abartmış olabilirim. Protein ağırlıklı beslen diyor hep yumurtayı eti falan arttırıcam biraz. Gelişimi tamamen durmadığı için doğum planlamadı daha haftaya tekrar gidicem. Bir sürü tahlil istedi. Tokluk şekerim 100 çıkmış, idrarda protein kaçağı yok diye anladım negatif yazıyor daha hepsi çıkmadığı için daha konuşmadım doktorumla. Farklı bir şey olursa yazarım.

NasilYarDiyeyim NasilYarDiyeyim rahim ağzım hala aynı 20 mm civarı canım baskı var mı diye sordu yine yok çok şükür 🙏🏻 Sende de hunileşme vardı durumlarımız benzerdi inşallah senin de aynı kalmıştır ya da artmıştır 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Oğlanın gelişimi tamamen durmamış aynı devam ediyor biraz yavaş ama çok kötü değil heralde doğum planlamıyorum daha dedi ciğer geliştirici yapmadık rahim ağzı 10lara düşerse yaparız demişti zaten. Nst’de problem çıkmadı kasılma yokmuş nidicard işe yarıyor demek ki günde 4’e çıkarmıştık geçen hafta. Ecopirini de bıraktırmadı hemen doğuracağımı düşünmüyor demek ki buna da şükür 🙏🏻
Canim benim sevindim haberlerin masallaj cok guzel en azindan kilo almislar boyle boyle haftalari guzelikle tamamlayacagiz 🤲🏻🥰💚

Günaydın 🌸 benim oluyor. Ben bahsettim doktoruma karpal tünel sendromu deniyormus. Çoğul gebelikte sık görülen biseymis. Atel takabilirsin ama çoğu zaman pek faydalı olmuyor dedi. Kalsiyum ve magnezyum dozumu biraz yükseltti. Her gün mutlaka bir tane maden suyu iç dedi. Doğum ile genelde geçiyormuş 😊
Tsk ederim canm

Beyaz_lale_ Beyaz_lale_ canım dün konuşmuştuk kontrolüm vardı sonuç 02.02.2022 için hala umudumuz var 😂 rahim ağzı aynı kalmış doğum planlamadı oğlanın gelişim tamamen durmamış geriden ve yavaş da olsa devam ediyor. Ciğer hareketlerini gösterdi çok şükür nefes alma hareketi yapıyor minnoş bu da iyi bir şeymiş. Zaten çok hareketli. Nst’de de sancı çıkmadı nidicard işe yarıyor galiba ya da denk gelmedik 😅 Her hafta gitmeye devam edicem bundan sonra da.
Hadi ins hedefimiz belli o zaman kadar direnmeye devam 💪🤣 kuzum yavasta ilerlese sonucta hem ilerliyor hemde anne karninda kalarak gelisimini tamamliyor ins boyle giderek hafta tamamlayacagiz biz hayirlisiyla canim benim 😁😇

oo masallah e daha planlamadiysa geriye ne kaldi ki 3 hafta sonra 34 oluyoruz zaten
Evet canım benim inşallah en az 34 oluruz ben de biraz umutlandım 🤗 her hafta gidicem böyle bakalım ne kadar dayanıcaz ☺️
Anladim canım benimde 20.25 arası cikiyo ntsde kaç haftada bı kontrol
Ben her hafta gidiyorum artık canım kız normal ama oğlumun gelişimi yavaşladı o yüzden daha sıkı takip ediyoruz
Canim benim sevindim haberlerin masallaj cok guzel en azindan kilo almislar boyle boyle haftalari guzelikle tamamlayacagiz 🤲🏻🥰💚
Amiiiin inşallah canım benim hepimiz şöyle en az 34-35 görsek çok iyi olacak 🙏🏻🥰
Hadi ins hedefimiz belli o zaman kadar direnmeye devam 💪🤣 kuzum yavasta ilerlese sonucta hem ilerliyor hemde anne karninda kalarak gelisimini tamamliyor ins boyle giderek hafta tamamlayacagiz biz hayirlisiyla canim benim 😁😇
Direniyoruz valla 💪🏻😂 hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🤲🏻🤲🏻🤲🏻💙

Rahim uzunluğunda kisalmami gördü acaba? Şeker yüklemesi yaptırmadinmi?demekki bı erken doğum şüphesi gördü kaç haftaliksin bebiş kaç gram
Smdi geldik canm dr dan rahim boyu ölcmedi igneye bu hafta gerek yok haftaya bakarız dedi şeker yüklemesi yapmadım

Smdi geldik canm dr dan rahim boyu ölcmedi igneye bu hafta gerek yok haftaya bakarız dedi şeker yüklemesi yapmadım
Oh çok şükür o zaman risk görmedi bı hafta daha uzadı o zaman sevindim canım yüreğimiz ağzımızda geziyoruz

Back