2022 ikiz annesi olacaklar

Gözun aydin cnm, cok tebrik ederim. Allah anali babali buyutsun

Maşallah gözün aydın sağlıkla büyüsünler inşallah darısı bizlere

Geçmiş olsun canım bebişlerine kavuştun çok şükür allah sağlıklı mutlu uzun ömürler versin analı babalı büyüsünler inşallah

Gozunuz aydin olsun canim cok sukur atlattim simdi memeydi kakaydi derdine rabbim anali babali buyutsun ins hayirlisiyla bizlerede guzel haftalarda dogum nasip etsin ins
Hepinize teşekkürler beybiler darısı bütün hamilelerimize olsun inşallah zamanında hayırlı sağlıklı küvözsüz doğumlar

Konuştum canm 37 artılarda alırız dedi bnde çok heyecanliyim şu haftalar gecsede hemen kavuşsak bebelere

Günaydın cnm. Bnmde ilk gebeliğim olacak inşallah. Dün 11. Günümdü kan verdim 218 çıktı. Bana çift embriyo verildi. Kafama şimdi bişey takıldı. bizde de kan uyuşmazlığı var. Hiç dr a bahsetmedim die hatırlıyorum. İlk başta söylenmelimiydi

Konuştum canm 37 artılarda alırız dedi bnde çok heyecanliyim şu haftalar gecsede hemen kavuşsak bebelere
Benim de öyle olur muhtemelen:) Nasılsın genel durumun nasıl? Benim bacaklarım çok ağırıyor Bu gece kalçalarim da ağırdı. Bütün gece uykumda uyandım inledim kalktım yattım

hayırlı olsun sağlıkla büyüt insallah

Günaydın kizceler sizlerinde ellerinde kollarında uyusma var mi? Özellikle geceleri cok oluyor sabah kalktıgımda kas kati olmus oluyr . Olduysa dr a söylememize gerek var mi? Birde tetanoz aşısı oldunuz mu ben de bugün olucam. Cok ağrılı mi

Bahsedin tabıkı, kanama veya leke olursa hemen ıgne yaparlar.. İhmal etmeyin onu..
Ama leke veya kanama gelmezse 28.haftada yapılıyor ıgne, yaklasık 12 hafta koruyuculugu oluyor, 28+12 doguma denk geliyor o da..

Tebrık ederim, hayırlı saglıklı ömürleri olsun insallah darısı bizlere ınsallah, sız boyle anlatınca heyecanınıza ortak oluyoruz hepimiz sabırsızlıkla beklıyoruz

Bende uyuşma karincalanma ara ara oluyor, gece özellikle. Hiç doktora bahsetmedim sanırım ama sen sor. Tetenoz ilk doz beni etkilemedi, kol ağrısı da olmamıştı ta ki kolumun uzerine yatana kadar, o da hafifti 2gun içinde gecti. Mesela eşim de tetenoz olmuştu onun kolu vurulduğu andan itibaren bikac gün ağrıdı. Ben de ikinci dozumu bu haftaici olacağım.

Kan uyuşmazlığı için tam kan hemogrom verdiğin zaman kan grubuna bakiyorlar zaten. İlk muayenede kan idrar orneklerini alırlar diye düşünüyorum. Uyuşmazlik Önemli bir konu, kan uyuşmazlığı ignelerine filan başlatiyorlar ona göre.

Günaydın benim oluyor. Ben bahsettim doktoruma karpal tünel sendromu deniyormus. Çoğul gebelikte sık görülen biseymis. Atel takabilirsin ama çoğu zaman pek faydalı olmuyor dedi. Kalsiyum ve magnezyum dozumu biraz yükseltti. Her gün mutlaka bir tane maden suyu iç dedi. Doğum ile genelde geçiyormuş

Günaydın canım o haftalarda başlıyor ben doktora söylememiştim hata ettim. Söylediğim zaman magnezyum verdi. Tamammen yok oldu :) çaresi magnezyum yani.Tetenoz da hafif kol ağrısı dışında birşey olmadı bende.

Bende var suan da o sendromdan fızık tedavıcı teshısımı de koydu, ilk once sol bılegım de basladı, ödeme baglı sinir sıkısması dıye gecıyor, bileklik aldık bileklik takınca rahatsın, ama hıcbır ıs yapamıyorsun onunla da, telefon tutamıyorum, gunde 3 kere 10ar dakika buz uygula dedı, o rahatlatıyor, sıcak su asla iyi gelmiyor.. Dogumdan en gec 1 hafta sonra gecer dedı. Cekecez yanı

Ben iki doz oldum canım hiç ağrı olmadı ama bazılarında oluyormuş

Kızlar hepsı burada da baby turco ıslak mendil ve bebek bezlerınde 2.sı 1 TL kampanyası var. Ben ıslak mendil aldım, almak isteyen olursa bakabilir

Darlandum canım kontrolden geldim. Kız 200 gr oğlan 180 gr almış bir haftada. Oğlan hala küçük. Kıza normal sınırlarda diyor. FL 1 haftada 5 günlük artmış yani gelişimi öyle çok hızlanmamış ama daha iyi en azından. Tabi ben çok fazla yedim bu arada kendim de kilo aldım almasam iyiydi ama ye iç yat alınıyor büyüsünler diye abartmış olabilirim. Protein ağırlıklı beslen diyor hep yumurtayı eti falan arttırıcam biraz. Gelişimi tamamen durmadığı için doğum planlamadı daha haftaya tekrar gidicem. Bir sürü tahlil istedi. Tokluk şekerim 100 çıkmış, idrarda protein kaçağı yok diye anladım negatif yazıyor daha hepsi çıkmadığı için daha konuşmadım doktorumla. Farklı bir şey olursa yazarım.

NasilYarDiyeyim rahim ağzım hala aynı 20 mm civarı canım baskı var mı diye sordu yine yok çok şükür Sende de hunileşme vardı durumlarımız benzerdi inşallah senin de aynı kalmıştır ya da artmıştır Oğlanın gelişimi tamamen durmamış aynı devam ediyor biraz yavaş ama çok kötü değil heralde doğum planlamıyorum daha dedi ciğer geliştirici yapmadık rahim ağzı 10lara düşerse yaparız demişti zaten. Nst’de problem çıkmadı kasılma yokmuş nidicard işe yarıyor demek ki günde 4’e çıkarmıştık geçen hafta. Ecopirini de bıraktırmadı hemen doğuracağımı düşünmüyor demek ki buna da şükür

Benim de öyle olur muhtemelen:) Nasılsın genel durumun nasıl? Benim bacaklarım çok ağırıyor Bu gece kalçalarim da ağırdı. Bütün gece uykumda uyandım inledim kalktım yattım
Aslında genel olarak çok şükür iyiyim canm ikiz hamilelik daha zor diye bekliyordum bnm bacaklarimda ağrı yok ama sağ bacağım uyuşuyo arada alıştım onada sıkıntı olmuyo bnm için felaket derecede mide yanmam oluyo süt içiyorum bir müddet rahatlatiyo beni gece bir tarafıma çok yatarsam benmde kalçam agriyo o yüzden sürekli dönüyorum yatakta bu arada dönmekte zorlaştı bayaayakta fazla kalırsam belim agriyo genel olarak dinlenmeye özen gosteriyorum bu arada ev süpürüp silme hariç diğer işlerimi yapabiliyorum yemek çamaşır vs. Benm durum suanlik böyle kuzum

Benim de tam senin haftalarında başlamıştı galiba canım sadece gece oluyordu magnezyum verince azaldı geçti yani kesin söyle doktoruna. Tetanoz benim kolumu çok ağrıtmıştı boynuma göğsüme kadar malesef ama herkeste farklı oluyor mecburen yaptırıyoruz

Gözün aydın canm sağlıkla büyüt bebelerini tez zmnda toparlanin inşallah

Arkadaşlar rahimde adet ağrısı hissi varmı sizdede.cumaya kadar biri baş biri makat gisti şimdi bebeklerin ikiside baş geliş olmuş ağrım artmıştı pazartesi Dr gittim.rahim uzunluğu 29 mm ama 1cm açıklık var dedi erken doğumdan korkuyordum daha 31+0iz sizlerde durumlar nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…