- 9 Mayıs 2021
- 2.248
- 2.725
- 83
- 32
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #6.521
Gözun aydin cnm, cok tebrik ederim. Allah anali babali buyutsun
Maşallah gözün aydın sağlıkla büyüsünler inşallah darısı bizlere
Geçmiş olsun canım bebişlerine kavuştun çok şükürallah sağlıklı mutlu uzun ömürler versin analı babalı büyüsünler inşallah
Hepinize teşekkürler beybiler darısı bütün hamilelerimize olsun inşallah zamanında hayırlı sağlıklı küvözsüz doğumlarGozunuz aydin olsun canim cok sukur atlattim simdi memeydi kakaydi derdinerabbim anali babali buyutsun ins hayirlisiyla bizlerede guzel haftalarda dogum nasip etsin ins
Konuştum canm 37 artılarda alırız dedi bnde çok heyecanliyim şu haftalar gecsede hemen kavuşsak bebelereAa öyle mi canım ne güzel beraber ilerliycez bakalım neler olacak. Benim geçen kontrolde birşey demedi. Önümüzdeki kontrolde pazartesi günü bu sefer konuşuruz bence. Senin konuştu mu? Ben de çok heyecanlı ve meraktayım. Gerçekten az kaldı artık
Günaydın cnm. Bnmde ilk gebeliğim olacak inşallah. Dün 11. Günümdü kan verdim 218 çıktı. Bana çift embriyo verildi. Kafama şimdi bişey takıldı. bizde de kan uyuşmazlığı var. Hiç dr a bahsetmedim die hatırlıyorum. İlk başta söylenmelimiydiEvet canım, diğer heryere göre cok daha uygun.. Hem de perinatolog takıbındeyım,diğer doktorla muayene ucreti arasında 250lira fark var.. Dogumu da kendı doktorum yaptırcak, cok sevdik doktoru da.. Zaten tüp bebek doktorum direk onu soyledı, düşük var, kan uyusmazlıgı var, ikiz gebelik..
Benim de öyle olur muhtemelen:) Nasılsın genel durumun nasıl? Benim bacaklarım çok ağırıyor Bu gece kalçalarim da ağırdı. Bütün gece uykumda uyandım inledim kalktım yattımKonuştum canm 37 artılarda alırız dedi bnde çok heyecanliyim şu haftalar gecsede hemen kavuşsak bebelere
hayırlı olsun sağlıkla büyüt insallahHızlıca anlatıyorum
6da hastaneye giriş,7de ameliyathaneye gidiş,8de ameliyat çıkışı ve odaya geçiş. Doğum kısmını anlatmıyorum etkilenirsiniz gayet pozitif ama ben çok korktum psikolojik olarak. Yoksa ağrı sızı olmadı ben panik atak geçirdim resmen ama bebeleri görene kadarbebeler 2700-2470 erkek-kız çok güzeller sütüm gelmedi mama veriyoruz yine inatla meme de veriyorum 2 saatte bir kanadı artık ama süt gelmiyor. Aldığım biberon da akıtıyor sinir oldum yarın avent aldırcam şırıngayla besliyoruz şimdilik, hastanede sistem buymuş. Yarın sabah 9 gibi taburcuyjm, ağrım sızım vardı ilaçlarla ayaktayım hala gazım çıkmadı o da çıkar inşallah kafam bi dünya en son pazar gecesi uyumuştum.
Bahsedin tabıkı, kanama veya leke olursa hemen ıgne yaparlar.. İhmal etmeyin onu..Günaydın cnm. Bnmde ilk gebeliğim olacak inşallah. Dün 11. Günümdü kan verdim 218 çıktı. Bana çift embriyo verildi. Kafama şimdi bişey takıldı. bizde de kan uyuşmazlığı var. Hiç dr a bahsetmedim die hatırlıyorum. İlk başta söylenmelimiydi
Tebrık ederim, hayırlı saglıklı ömürleri olsun insallahHızlıca anlatıyorum
6da hastaneye giriş,7de ameliyathaneye gidiş,8de ameliyat çıkışı ve odaya geçiş. Doğum kısmını anlatmıyorum etkilenirsiniz gayet pozitif ama ben çok korktum psikolojik olarak. Yoksa ağrı sızı olmadı ben panik atak geçirdim resmen ama bebeleri görene kadarbebeler 2700-2470 erkek-kız çok güzeller sütüm gelmedi mama veriyoruz yine inatla meme de veriyorum 2 saatte bir kanadı artık ama süt gelmiyor. Aldığım biberon da akıtıyor sinir oldum yarın avent aldırcam şırıngayla besliyoruz şimdilik, hastanede sistem buymuş. Yarın sabah 9 gibi taburcuyjm, ağrım sızım vardı ilaçlarla ayaktayım hala gazım çıkmadı o da çıkar inşallah kafam bi dünya en son pazar gecesi uyumuştum.
Bende uyuşma karincalanma ara ara oluyor, gece özellikle. Hiç doktora bahsetmedim sanırım ama sen sor. Tetenoz ilk doz beni etkilemedi, kol ağrısı da olmamıştı ta ki kolumun uzerine yatana kadar, o da hafifti 2gun içinde gecti. Mesela eşim de tetenoz olmuştu onun kolu vurulduğu andan itibaren bikac gün ağrıdı. Ben de ikinci dozumu bu haftaici olacağım.Günaydın kizceler sizlerinde ellerinde kollarında uyusma var mi? Özellikle geceleri cok oluyor sabah kalktıgımda kas kati olmus oluyr . Olduysa dr a söylememize gerek var mi? Birde tetanoz aşısı oldunuz mu ben de bugün olucam. Cok ağrılı mi
Günaydın cnm. Bnmde ilk gebeliğim olacak inşallah. Dün 11. Günümdü kan verdim 218 çıktı. Bana çift embriyo verildi. Kafama şimdi bişey takıldı. bizde de kan uyuşmazlığı var. Hiç dr a bahsetmedim die hatırlıyorum. İlk başta söylenmelimiydi
GünaydınGünaydın kizceler sizlerinde ellerinde kollarında uyusma var mi? Özellikle geceleri cok oluyor sabah kalktıgımda kas kati olmus oluyr . Olduysa dr a söylememize gerek var mi? Birde tetanoz aşısı oldunuz mu ben de bugün olucam. Cok ağrılı mi
Günaydın canım o haftalarda başlıyor ben doktora söylememiştim hata ettim. Söylediğim zaman magnezyum verdi. Tamammen yok oldu :) çaresi magnezyum yani.Tetenoz da hafif kol ağrısı dışında birşey olmadı bende.Günaydın kizceler sizlerinde ellerinde kollarında uyusma var mi? Özellikle geceleri cok oluyor sabah kalktıgımda kas kati olmus oluyr . Olduysa dr a söylememize gerek var mi? Birde tetanoz aşısı oldunuz mu ben de bugün olucam. Cok ağrılı mi
Bende var suan da o sendromdan fızık tedavıcı teshısımı de koydu, ilk once sol bılegım de basladı, ödeme baglı sinir sıkısması dıye gecıyor, bileklik aldık bileklik takınca rahatsın, ama hıcbır ıs yapamıyorsun onunla da, telefon tutamıyorum, gunde 3 kere 10ar dakika buz uygula dedı, o rahatlatıyor, sıcak su asla iyi gelmiyor.. Dogumdan en gec 1 hafta sonra gecer dedı. Cekecez yanıGünaydınbenim oluyor. Ben bahsettim doktoruma karpal tünel sendromu deniyormus. Çoğul gebelikte sık görülen biseymis. Atel takabilirsin ama çoğu zaman pek faydalı olmuyor dedi. Kalsiyum ve magnezyum dozumu biraz yükseltti. Her gün mutlaka bir tane maden suyu iç dedi. Doğum ile genelde geçiyormuş
Ben iki doz oldum canım hiç ağrı olmadı ama bazılarında oluyormuşGünaydın kizceler sizlerinde ellerinde kollarında uyusma var mi? Özellikle geceleri cok oluyor sabah kalktıgımda kas kati olmus oluyr . Olduysa dr a söylememize gerek var mi? Birde tetanoz aşısı oldunuz mu ben de bugün olucam. Cok ağrılı mi
Aslında genel olarak çok şükür iyiyim canm ikiz hamilelik daha zor diye bekliyordum bnm bacaklarimda ağrı yok ama sağ bacağım uyuşuyo arada alıştım onada sıkıntı olmuyo bnm için felaket derecede mide yanmam oluyo süt içiyorum bir müddet rahatlatiyo beni gece bir tarafıma çok yatarsam benmde kalçam agriyo o yüzden sürekli dönüyorum yatakta bu arada dönmekte zorlaştı bayaBenim de öyle olur muhtemelen:) Nasılsın genel durumun nasıl? Benim bacaklarım çok ağırıyor Bu gece kalçalarim da ağırdı. Bütün gece uykumda uyandım inledim kalktım yattım
Benim de tam senin haftalarında başlamıştı galiba canım sadece gece oluyordu magnezyum verince azaldı geçti yani kesin söyle doktoruna. Tetanoz benim kolumu çok ağrıtmıştı boynuma göğsüme kadar malesef ama herkeste farklı oluyor mecburen yaptırıyoruzGünaydın kizceler sizlerinde ellerinde kollarında uyusma var mi? Özellikle geceleri cok oluyor sabah kalktıgımda kas kati olmus oluyr . Olduysa dr a söylememize gerek var mi? Birde tetanoz aşısı oldunuz mu ben de bugün olucam. Cok ağrılı mi
Gözün aydın canm sağlıkla büyüt bebelerini tez zmnda toparlanin inşallahHızlıca anlatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?