• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Ben de ilk baslarda hep fıtıl kullandım ama son zamanlarda akıntı degısık renklerde gelmeye basladı, sımdı bol bol uyuyorum☺️
Ben ilk 3 ay deli gibi uyudum
Uyumadigimda da sürekli uykulu gezdim
O zamanlar cok rahatsız oluyordum uyumak istemiyordum ama şimdi çok pişmanım keske doğurana kadar uyusaymışım 🤣
Uyuyabildigin yere kadar uyu
Bol bol uyku depola
Doğum sonrası uyuyamadığı günlere çok üzülüyor insan😊

Progestan gunde 3 kere 200luk alıyorum, Baska bısey yok, sız pekı?
Bende günde bir kere Progestan iğne yaptırıyorum ve magnezyum kullanıyorum . Bundan sonra da sadece haftada bir proluton yaptırın dedi doktor etkisi daha uzun diye. Birde ciğer geliştiri ci yapılacak iki gün sonra

Ben ilk 3 ay deli gibi uyudum
Uyumadigimda da sürekli uykulu gezdim
O zamanlar cok rahatsız oluyordum uyumak istemiyordum ama şimdi çok pişmanım keske doğurana kadar uyusaymışım 🤣
Uyuyabildigin yere kadar uyu
Bol bol uyku depola
Doğum sonrası uyuyamadığı günlere çok üzülüyor insan😊
Valla sabah 8 de içiyorum hemen kahvaltı hazırlığına gecıyorum 9 da tekrar uyumaya baslıyorum, bı kalkıyorum saat 12 olmus 😅 sonra 16.00da, 17.00-19.00arası yıne uyu ...24ten sonra sabaha kadar 🙈
2 3 saatten asagıda olmuyor..

Bende günde bir kere Progestan iğne yaptırıyorum ve magnezyum kullanıyorum . Bundan sonra da sadece haftada bir proluton yaptırın dedi doktor etkisi daha uzun diye. Birde ciğer geliştiri ci yapılacak iki gün sonra
Magnezyum ben de kullanıyorum, kasılma ıcın.. Pruluton bıraktık bız 1 ay kadar once, tekrar baslatmadı.. Ciğer geliştirici doguma yakın yapılıyor demıslerdi burada

Magnezyum ben de kullanıyorum, kasılma ıcın.. Pruluton bıraktık bız 1 ay kadar once, tekrar baslatmadı.. Ciğer geliştirici doguma yakın yapılıyor demıslerdi burada
Bana şimdi yapalım eğer doğum olmazsa 28. Haftaya kadar 32. Haftada tekrar yaparız dedi prolutonu bemde bırakmıştım ama Progestan yerine onu yapabilirsin dedi

Bana şimdi yapalım eğer doğum olmazsa 28. Haftaya kadar 32. Haftada tekrar yaparız dedi prolutonu bemde bırakmıştım ama Progestan yerine onu yapabilirsin dedi
Evet depot oldugu ıcın daha uzun süre etkısı oluyor, benım tüp bebek doktorum ıgneyı bıraktırıp Pruluton yaptırtmıstı, perinatolog da bır sure devam etti, kanama leke gelmedidı donemde bıraktırdı.. Progestan yeterli sımdı dedı.

Evet depot oldugu ıcın daha uzun süre etkısı oluyor, benım tüp bebek doktorum ıgneyı bıraktırıp Pruluton yaptırtmıstı, perinatolog da bır sure devam etti, kanama leke gelmedidı donemde bıraktırdı.. Progestan yeterli sımdı dedı.
Hayırlısı artık inşallah 28. Haftaya geliriz benşm de tüp bebek . Çok zor bir durum

Evet bende vajinal kullanamadım ağızdan da alamadım midem çok bulandı iğne yaptık onun yerine ama benim iki kere aşırı kanamam oldu
Canım benım toplamda 7 kere kanama/leke oldu, 2 keresinde hastanede yattım.. Valla boyle boyle bu haftaya geldık🤷‍♀️ ve her gıttıgımizde de rahım ıcınde bısey gorulmuyor, vajina ıcınde bi cmaurlasma var gibi dedı, polip mı acaba dedı, spekulumla da baktı bısey yok dedı, zaten tüp oncesı histerekopı de olmustum, kan uyusmazlıgı var benım, o yuzden riske atmıyor, her lekede cagırıyor

Valla sabah 8 de içiyorum hemen kahvaltı hazırlığına gecıyorum 9 da tekrar uyumaya baslıyorum, bı kalkıyorum saat 12 olmus 😅 sonra 16.00da, 17.00-19.00arası yıne uyu ...24ten sonra sabaha kadar 🙈
34. Haftadayım hala uyuyorum 😂😂 umarım benim gibi olursun doğurana kadar uyumaya devam 👍😄

Oh iyi iyi
Hepimizin yerine uyu dibine vur😍
Ay bi de tatlı ki sorma
Uykudan hayatımın hiçbir döneminde o kadar zevk almamıştım
Şimdi dahil🤣

Canım benım toplamda 7 kere kanama/leke oldu, 2 keresinde hastanede yattım.. Valla boyle boyle bu haftaya geldık🤷‍♀️ ve her gıttıgımizde de rahım ıcınde bısey gorulmuyor, vajina ıcınde bi cmaurlasma var gibi dedı, polip mı acaba dedı, spekulumla da baktı bısey yok dedı, zaten tüp oncesı histerekopı de olmustum, kan uyusmazlıgı var benım, o yuzden riske atmıyor, her lekede cagırıyor
Bende de kanama alanı vardı aynen histerokopi bende oldum bence zaten kullanılacak ilaçlar belli onun haricinde birşey yapılamıyor malesef ben tüp benek doktoruyla devam etmiyorum başka bir doktora geçtim çünkü tüp benek doktorumu acil durumlarda çağırma şansımız yoktu

Back