2022 ikiz annesi olacaklar

Kuzum ne bileyim biri agladi sizlandi agrisindan sabaha kadar biri ameliyathanede hersey hissettim girc girc duydum bir suru sey diyen olunca biraz tedirginlik var ama hayirlisiyla atlatalim ins Ayyyy ne guzel bir duygu demi canim ya ins allahim saglikla sana bebislerini buyutmeyi nasip etsin bizde o gunleri gorelim hayirlisiyla ins

Son düzenleme:
Hele ki gazli bebek sallanmadan asla uyumuyor benimkiler dana kadar halen salliyorum bebek kendi belirliyor zaten duzeni hic kasma kendini birak sallansin agliyosa napacaksin ki baska
Bakalim bizimkiler ne isteyecek simdiden pek hizlilarda umarim garip seyler yasamadan hayirlisiyla buyuturux bizde

Dogru diyorsun kuzum ben aslinda sunu yapmam bunu yapmam demiyorum iki bebek susmalari icin herseyi yapacagima eminim ama malum bilirsin bilmis insanlari bir suru sunu yapma siralamasi yapiyorlar gerci onlara kalsa benim hamileligim bile onlara gore kolay acikcasi pek dinlemyecegim insanlar ama soylenmeleri insanlari sinir ediyor insani ne yapacaksin

senin hamileligin kolay miymis :) neyse bu tür kişileri dinlemeye vaktin olmayacak zaten takma da demiyorum o yüzden

Ben ameliyattan cikinca 3 serum taktilar hemen. Sonuncusu arvelezdi, onu taktilar ve agrilarim direkt kesildi. Sonra ara ara gelip igne şeklinde ağrı kesici yaptilar. Cok firsat olmadi agriyi derinden hissetmeye. Hissermiyorsun aslinda sadece vucudun kipir kipir ettiginin farkindasin ama hissetmiyorsun.

Kizlar günaydın canlarım.dislerimin sızısı ve dis ellerim.komple yara oldu acıyla uyandım bugün kalsiyum eksikliği olabilirmiş o yüzden calcimaxd3 al dedi doktorum 2 doktora sordum kullan dediler sizden kullanan var mı canlar

Ben kullanıyorum kan tahlilim sonrasında vermişti doktorum canım faydasını gördüm

Bakalim bizimkiler ne isteyecek simdiden pek hizlilarda umarim garip seyler yasamadan hayirlisiyla buyuturux bizde
En iyi olani bebek kendisi belirliyor ve anne de en iyi olani uyguluyor hic kasma kendini mesela emzik harika birsey aman emzik verme diyenlere bakmadim ben asla kendim de 5 yasina kadar emzik emen bir cocuk olarak dislerim de gayet de dumduz

Merhaba kızlar,19+1günlük olduk, 18+1de lekelenme ile doktora gittim rahım agzı uzunlugu 35 ten 30.7 ye dusmus, bıraz moralımm bozuldu acikcasi, 1 haftadır yatiyorum, haftaya pazartesi de detaylı var, artmıs mıdır dıye stres sardı beni. Sanırım rahım agzı uzunlugu artan arkadas vardı burada, nelere dikkat etmem gerekiyor, benı bı aydınlatsa cok makbule gecer

Canım onuda kullanıyorum bende çok düşük d vitaminim ocean damlada kullanıyorum 2 damla osteocare 2 güne bir alıyorum hapını hatta baya iyi geliyor bana
Iste bende suan korka korka ictim can bir sürü ilac kullandigim için oksapar coraspin gynoferon decavit imom korktum bir de bu olunca ama iç dedi doktor

Bol.bol yat dinlen canim cok ayakta kalma dus mecbur kalmadıkça almamaya çalış kabiz olup ikinmq tarzı şeyler yapma bildiklerim.bunlar

Bol.bol yat dinlen canim cok ayakta kalma dus mecbur kalmadıkça almamaya çalış kabiz olup ikinmq tarzı şeyler yapma bildiklerim.bunlar
Progestan vajinal al dedı gunde 3 e cıkardım, o da boyle lekelenme yapınca tekrardan agızdan almaya basladım, sürekli uyuyorum gunun yarıdan fazlası uyuyarak gecıyor
Kabızlık başıma bela valla, hergun zeytinyağı ıcıyorum, bır de magnezyum ıctıgım gunler rahatım,

Bebeklerin pozisyonu bile rahim agzini etkiliyor icin ferah olsun allahin izniyle tabi ki ama 30 mm oldukca iyi diger kontrolde mutlaka daha uzun cikacaktir

Kabızlık cogumuzda var canim sorma yaa kayisi suyu yap bak çok işe yarıyor progestan kanamayı keser ama yan etkisi kabızlık iste o yüzde fitil de yan etki olmadığı için bende hep fitil kullandım

Bebeklerin pozisyonu bile rahim agzini etkiliyor icin ferah olsun allahin izniyle tabi ki ama 30 mm oldukca iyi diger kontrolde mutlaka daha uzun cikacaktir
İnşallah canım, düşme olunca korktum daha 18 de bır de, lekelenme ile gıtmıstım, doktor kasılma da etkiler dedı ama, gel de bana anlat bunu. Bısey olcak dıye aklım cıkıyor
Aslında asagı tarafta Hıc baskı hissetmiyorum aksine bebeklerın yukarı cıktıgını dusunuyorum ama mm oyle cıkınca telas yaptım

Kabızlık cogumuzda var canim sorma yaa kayisi suyu yap bak çok işe yarıyor progestan kanamayı keser ama yan etkisi kabızlık iste o yüzde fitil de yan etki olmadığı için bende hep fitil kullandım
Bana yaramıyor fıtıl maalesef yaa, cok afedersin, akıntıya bırlıkte renkli lekeler de geliyor, o yuzden agızdan al dedı tekrar, brokoli ıspanak rahatlatıyor bıraz ama onlardan da midem bulanmaya basladı artık

Bana yaramıyor fıtıl maalesef yaa, cok afedersin, akıntıya bırlıkte renkli lekeler de geliyor, o yuzden agızdan al dedı tekrar, brokoli ıspanak rahatlatıyor bıraz ama onlardan da midem bulanmaya basladı artık
Geçmiş olsun canım benim çoğu kişi burada kanama sorunu yaşadı inan cogul gebelikte cok oluyor. Ben kabizlik bir kere yasadim onda da duphalac diye surup verdi doktorum hemen gecti. Sen kabizlik sorununu doktora bi sor. Cunku bana kabiz olunca ic hemen bu surubu demişti. Bir de dediğin gibi magnezyum gun de 2 kere alıyorum o da rahatlattı sanırım bir daha olmadi şükür.

Haftaya detaylı ya gıdıcem o zaman sorayım cnm, magnezyumu ben gun asırı kullanıyorum, haftam kucuk diye mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…