2022 ikiz annesi olacaklar

gözün aydın canım çok sevindim bebekler de sen de iyisiniz şükür, darısı bizim başımıza

İnşallah canım benim çok sağ ol beslenemiyorlar mı diye üzülüyorum bir de haftaya olsa olsa 1buçuk kilo olurlar heralde doğacakları zaman en azından 2 olurlar inşallah
uyku setlerini özel mi diktiriyorsun canım? nereye yaptırıyorsun bana da fikir olsun :))))
Evet canım benim montessoriler özel ölçü yapıldı o yüzden standartlar uymuyor. Ebebisler diye bir hesap var instagramda denk geldim güzel görünüyordu umarım kötü çıkmaz gelmediği için daha bilemiyorum
Haftaya tekrar gidicem duruma bakıcak canım işte hiç beslenemezlerse problem oluyor. Oğlanın FL de geride kız normale daha yakın. Gelişimi de çok iyi değil bence. Bir gün bile fazla dursa bizim için iyi dedi durduğu kadar durcaklar beslenebilirlerse tabi. Hatta ben yanlış yere bakmışım oğlan 170 gram almış iki haftada sadece
Canım çok geçmiş olsun doktor gelişimleri hakkında bir şey demedi mii
Oğlan hep küçük canım şimdi daha da küçük 30 haftayla alakası yok FL 27+5 çıktı kızın 29+3 mesela baya fark var. Tek kilo da değil yani onu da yanlış bakmışım zaten oğlan iki hafta 170 gr almış sadece
Kız küçük olsa bir şey yok dicem de erkeğin küçük olması bir de gelişimi de geri sadece kilo olsa neyse. Benim bu direnç yüzünden oluyor ecopirin içiyorum ama fazladan da içilmiyor kan sulandırıcı olduğu için. Muz ceviz yiyorum canım benim çok sağ ol Kayınpederim de balıkesirden tahin helvası getirdi onu yiyorum kaşar yumurta süt yoğurt ne bulursam ama öyle çok çok yiyemiyorum mideme yer kalmadı zaten bilemedim canım

Gelişmedikten sonra o haftalara kadar dayansalar da haftaları geri kalmıyor mu bilemiyorum şuan 30 haftalık gibi değil ki bebeler küçük yani ciğer geliştirici haftaya bakıp ona göre doğum olacaksa yapacak. Ciğer geliştiricinin etkisi 2.gün pik yapıp 6.gün geçiyormuş perinatolog da öyle dedi doğum olacaksa yapacak o yüzden. Ecopirin kullanıyorum başından beri oksapar değil zaten böyle bile arada burnum kanıyor. Fazladan içebilir miyim dedim olmaz dedi.

Çok geçmiş olsun canım neden o kadar sürdü atoni falan mı oldu? Bebişlerin çok şükür sağlıklıymış maşşallah kuzulara allah sağlıklı mutlu uzun ömürler versin analı babalı

Ilki normal yaptım çocuk kiloluydu çok zor oldu ama şimdi de sezaryenin korkusu sardı beni. Herkes yapıyor tabi ama bilmiyorum yani nasıl birşey ne yaşıycam diye korku var.
sen bisey yapmıyorsun ki. damar yolu aciyolar suraya yat diyolar yatip bekliyosun. basinda 6-7 kişi pirpir dönüyo ama sen oldugun gibi yatıyorsun orda sonra bir ciglik kopuyo yanagina koyup götürüyorlar yine sen oyle yatip islemin bitmesini bekliyosun. odana gecirilince de daha once herhangi bir ameliyat olduysan aynisi gibi yara yeri aciyor bir sure sonra ayağa kalkman gerekiyor falan acılı zahmetli bir süreç acikcasi toz pembe de değil

Çok geçmiş olsun, gözünüz aydın. Sağlıklı, mutlu, huzurlu, sevgi dolu bir ömürleri olsun kuzuların

Ben sadece kendimden biliyorum tabi. Benim coraspin oksapar meselem şöyle oldu. Ilk zamanlar kanamam olduğunda burnumda kanıyordu koraspini bıraktırdılar. Oksapar a hep devam ettim. Şu sıralar da her gittiğimde kan sulandırıcı kullanmıyorsun degil mi coraspin gibi diyor hayır kullanmıyorum diyorum. Oksaparı söylüyorum ona devam edicez kan akışı önemli diyor. O ilk zamanda bir doktor bana koraspinle oksaparın farklı olduğunu söylemişti. Ben bilemem tabi ama benim süreç böyle işliyor yani.

Iste o ameliyat yarası mevzusunu bilmiyorum. Neyse o olacak tabi. Belki normal doğum daha da zor bende alt tarafta dünyanın dikişi vardı bir hafta oturamadım . Insan bilmediğinden korkuyor işte

Allah bagislasin, vardir bir hayir bunda da cok sevindim hepiniz iyiyseniz. Uzun surmus cikmaniz, iyisiniz degil mi??

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar.Allah nasip ederse bende 2022 de ikiz annesi olacağım.Rabbim hepimize sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah. Beni de listeye eklerseniz sevinirim Inquisitive
Tahmini doğum tarihi: 17.06.2022
Kaçıncı çocuk : 1.
İsim : Armina-Armağan

Ilki normal yaptım çocuk kiloluydu çok zor oldu ama şimdi de sezaryenin korkusu sardı beni. Herkes yapıyor tabi ama bilmiyorum yani nasıl birşey ne yaşıycam diye korku var.
Genel anestezi ile sezeryan oldum. Uyudum uyandim, bebegim ile odamdaydim.
Ilk ayaya kalkis/dogrulmak zor, bir de uzun suren aclik susuzluk zordu.
Hastanede acim olmadi, evde biraz yara yeri agriyor. İlk kontrole taksiyle giderken sofore "ameliyatliyim, istersen 5 katini, 10 katini oderim, ne olur yavas git" demistim, sag olsun tam tersini yaparak ahirette ciddi miktarda borclandi bana

Iste o ameliyat yarası mevzusunu bilmiyorum. Neyse o olacak tabi. Belki normal doğum daha da zor bende alt tarafta dünyanın dikişi vardı bir hafta oturamadım . Insan bilmediğinden korkuyor işte
herkesin bünyesi ve ameliyatinin zorlugu başkadir elbet. benim yaşadığım ilk 3-4 gün yürümek kalkmak cok zordu aciliydi ama sonra yavas yavas azaldi 1 haftada bütün işlerimi yapabilecek kivama geldim. normal dogum da öyle oluyor kimisi doğumhaneden cikinca sanki muayeneden cikmis gibi kimisi de sen gibi dikişli acili oluyor. eninde sonunda hepsi bir iki hafta icinde epeyce gecmis oluyor. sadece ameliyat aninda bisey hissetmiyorsun onu soyleyebilirim acı yok.

Hayirli olsun

evet eve ilk gidiş ve hastaneye kontrole gidişte eşimi yiyecektim niye taşın ustunden geciyosun diye insanin uğraşı olunca unutuluyor ama. bebek olmasa cok daha nazlanir da insan...

Kızlar sanırımm benim şeker yüksek çıkmış 1. Saat 207 2. Saat 192 75 gr dı yükleme
Evet canım maalesef 75 gram için benim sonuçlarda hedef değerler
açlık <92
1saat sonra <180
2saat sonra <153
şeklinde yazıyor. Diyetisyene gönderir seni muhtemelen yediklerine dikkat edersen sorun olmaz benim bi arkadaşım tatlı yemeye devam etti pek dikkat etmedi 38.haftada 3800 gr doğdu bebeği ama maşşallah hiçbir sorunu yok sen dikkat edersin daha iyi olur canım

Anladım canım tüp bebekte başlıyorlar direk oksapara sanırım benim doğal yolla olduğu için kan pıhtılaşmam da olmadığı için oksapar hiç kullanmadım onun amacı farklı dediğin gibi. Bu rahim damarlarındaki direncin prosedürü 150lik ecopirin perinatolog da aynı şeyi dedi onu da başından biri kullanıyorum. Bugünlere o şekilde geldik. Zaten sezaryenden olacağı için onu da bir süre önceden bıraktırıyorlarmış. Bakalım ne olacak. Haftaya tekrar baksın şekillenir. Çok sağ ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…