2022 ikiz annesi olacaklar

Bunu resim olarak ekleyebilir msn kuzu

Yavrum 4 tane 10lu hastane çıkışı çok olabilir ben 1er tane aldım ve içerisinde gereksiz parca çok bana 5liler daha kullanışlı geldi.
Ekstra burada olmayıp benim aldıklarımi yazayım ben sana. Göğüs pedi, avent kalkan, ben 2 gecelik 1 pijama takimi olarak alacagim kanama kontrolu falan yaptiklari icin gecelik daha rahat oluyor dediler, sut saklama poseti, mochi sut toplama aparatı, puset örtüsü, anne bebek çantası, şampuan, bebek yağı, reflu yatagi, burun aspiratoru, emzik, emzik kutusu, biberon fırçası, emzirme örtüsü, yikama filesi, Organik çamaşır deterjanı, biberon temizleyici ekstra bunları aldım. Başka varsa eksik kalan gördükçe yazarım

Sut saklama kabı ikizler için bilmem lazım olur mu :) ondan dolayı yazmadım can diğerlerini kendi listeme ekleyeyim kuzum

Bu hafta o kadar ciğer geliştirici iğne konuştuk. Bugünkü özeldeki perinatolog muayenemde bebeklerin suyu artmış (şekerim normal çıkmıştı ama bu hafta tatliyi meyveyi bol yemiştim), çat diye muayenede ciğer geliştiriciyi vurdular bana. Hâlbuki rahim ağzı uzunluğu kısalması yok ve kapalı. Her ihtimale karşı yaptim dedi. Yarin da ikinci dozu yaptir bi klinikte dedi.Ama şöyle bir şey var ben doğumu özel çok pahalı olduğu için üniversitesi hastanesinde yaptıracağım. Üni hastanesinde de doktorum var benim. İnşallah gel sana ciğer geliştirici iğne yapalim demez o da. Başka doktora gittiğimi bilmiyor. Yani onlar da haklı aslında, birine güvenmiyor da diğerine de gidiyor gibi oluyor ama içimiz anca rahat ediyor...

Kızlar bende hastane çantamı hazırladım eksik varsa soylerseniz sevinirim canlar
Bebekler için
6 tane 5 li hastane çıkışı
4 adet tulum
2 adet takım
10 tane ağız mendili
4 adet muslin battaniye
2 adet penye battaniye
2 adet kalın nohut battaniye
50 adet sleepy bez
1 adet yeni doğan sleepy ıslak mendil
2 adet avent biberon
2 adet emzik
6 adet çorap
Pişik kremi
Aptamil mama
Anne için
2 tane pijama takımı
1 tane hırka
1 paket depend
1 paket orkid
1 tane emzirme atleti
2 tane emzirme sütyeni
3 adet alt bel üstü çamaşır
Terlik
Göğüs kremi
Göğüs pedi
Diş fırçası macun
Havlu kağıt
Havlu
Göğüs pompası

ben de cok çekiniyorum oyle seylerden anliyorum seni ama bir sekilde soylemen lazim igne yapıldı diye. benim doktorum ciger gelistirici ignenin maksimum bir sayisi oldugunu o yuzden mumkun olduguncs erteledigini söylemişti

ben de cok çekiniyorum oyle seylerden anliyorum seni ama bir sekilde soylemen lazim igne yapıldı diye. benim doktorum ciger gelistirici ignenin maksimum bir sayisi oldugunu o yuzden mumkun olduguncs erteledigini söylemişti

Yarına da Celeston 2ampul aynı anda yapilacak. Daha sonrasında 1ay içinde doğum olacak olursa hatirlatma dozu yapılması lazımmış. Ocakta filan ciğer geliştirici yapmaya çalışan olursa üni hastanesinde hemen söylerim.
Bana geçtiğimiz haftalardaki muayenelerde söylenen rahim ağzı uzunluğu kisalmadan rahim agzi açılma yapmaz, onun da kısalması filan derken en az iki hafta kazandırır şeklindeydi. Ona güveniyorum şuan. Sen de bu şekilde biliyorsun değil mi? Yanlış bildiğim varsa düzelt lütfen

Aman Allahim hicbisey almadim , listem bile yok sizinkiler cok isime yarayacak

yok bu söylediklerini hic bilmiyorum ciğer geliştirici ile ilgili de tek bildigim az önce soyledigim sey. arastirmaktan düşünmekten cok yoruldum kendimi biraktim doktora ne bilgi verirse kabul ediyorum baska kimseye de sormuyorum. soyledigin mantikli bir daha igne yapılacak olursa o zaman soylesen de olur.

Kanama neredeyse hepimiz yaşadık canm gecmis olsun bol bol su ve yatak istirahati etmende fayda var ikinma kabiz olmamaya dikkat et kanama artırıcı baharat tarzı şeyler bitki çayları tüketme
Canım çok sağol teşekkür ederim çok dikkat ediyorum bende zaten şimdi geçti kanama alanı kalmadı ama önlem olarak devam ediyorum tabii bende sadece kilo alımım hızlı zayıf başladım gebeliğe o yüzden sanırım

Çat diye vurması biraz garip ama o iğne ikiz gebe olanlara vurulmaliymis canm kac kişiye sordum oyle dediler sebebi de erken doğum olursa bebegi kuvezde kısa süre tutmak yada ciğerleri geliştirip doğumda sıkıntı yaşamamak olan herkez memnun kalmış sadece bebek hareketlerinde azalma oluyormus bende cok taktım oyle ki baya yapmasam falan dedm ama yapmam daha iyi olacak gibi

Kac haftalik oldunuz bu arada

Yok kuzum ya ben azalma falan hissetmedim kaldiki azalsa bile bir iki gun sonra tekrar doner bide soyle dusun erkn dogum olsa cigerlerinden yana icin rahat olacak ins hayirlisiyla esin gelsin bence dr yaptiralim derse mutlaka yaptir faydasi daha cok bana kalirsa valla kuzum zor tabi tek olmak hastanede tektim refakatci almiyorlardi bana cok kotuydu suanda sadece yatiyorum bana dus falan da yasak idare ediyorum ne yapalim hersey bebislerimiz icin ins onlar sag saglim dogsun kucagimiza alalim herseyi unutacagiz sesiz olan hayatin suan cıvıl cıvıl olacak bunlari hep dusun kuzum benim hersry hayirlisiyal gecip gidecek ins

merhaba kızlar bende bir soru sormak istiyorum doktora gittim ultrasyon ile muayene etti iki ayrı ustrasyon kagıdı verdi birinde 4+5 9.1 mm birinde 4+6 9.8mm yazıyordu bu ne anlama geliyor kan degerinde 5355 cıkmıstı doktor bi acıklama yapmadı ikiz olma durumu varmıdır size nasıl kahıt vermişlerdi hatırlıyormusunuz

Eklentiler

• 10CD99E4-3A54-4632-98DE-1A85F88BB2C6.jpeg
    103,1 KB · Görüntüleme: 45
  • 1762DD74-CAA0-45BC-812E-B62B5C03851A.jpeg
    104,8 KB · Görüntüleme: 47
Yok kuzum distan acilmayla icten rahim kisalmasi cok baska seyler bazen kisalma olmaz ama distan acilan olur ve onuda elle hatta olcerek anlarlar ama her iki durumdada acilma ne kadar oldugu onemlidir ben 4m acilik olup hafta ilerleten biliyorum suan bunlari hic dusunme suan gittigin dr sulari fazla olmasindan biraz endise duyup onlem amacli yapmistir biliyorsun fazlada eksikde pek iyi degil ama sen cok meyve sekerden oldugunu biloyorsun azaltirsin tekrar duzelir canim benim sorun etme kendine suan guzel guzel hafta tamamlamaya bakalim ins

Ben hic perinatologa gitmedim canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…