- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #5.841
Bunu resim olarak ekleyebilir msn kuzuKuzlar listeme bakın eksik var mı
2 tane buyuyebilen beşik
Beşik içine yatak
Nevresim takımı
4 tane kalın battaniye bebek
4 tane Müslin bez
2 tane portbebe
2 tane yenidogan uyumlu puset
Puset içi minderi
Puset kapatıcı set
1 tane kıyafet dolabı
1 tane ikiz erkek bebek arabası
2 tane bebek bornoz
Banyo bakım seti
Tırnak makası
Tarak
Banyo küveti seti giderli olandan
Bolca uzun kollu zibin
Alt acma beni 4 paket en az
1 paket hastaneye 3 paket eve yenidogan bebek bezi prima premium
Alt silmek için temizlik alkolsüz ben (ıslak mendil değil)
Pişik kremi sudocrem
Ateş ölçer
Yenidogan anne memesine en yakın biberon 2 tane avent
Ağız bezi en az 6 paket
Çorap yeni doğan
Eldiven
Pamuk bere
Patik yenidogan
Ana kucağı 2 tane elektronik olandan
Tulum astronot yeni doğan için 2 tane
4 tane 10 lu
4 tane 5 li hastane çıkışı seti
Yeni doğan için mama
Anne için
2 tane pijama
Kilot
Emzirme atleti 2 tane
Hasta bezi 1 paket
1 paket ped
Gogus ucu yara olmaması için krem
Gogus pompası
Korse
Peçete islak mendil
Sut yapıcı cay
Rezene
Terlik
Bunu resim olarak ekleyebilir msn kuzu
Bunu resim olarak ekleyebilir msn kuzu
Yavrum 4 tane 10lu hastane çıkışı çok olabilir ben 1er tane aldım ve içerisinde gereksiz parca çok bana 5liler daha kullanışlı geldi.Kuzlar listeme bakın eksik var mı
2 tane buyuyebilen beşik
Beşik içine yatak
Nevresim takımı
4 tane kalın battaniye bebek
4 tane Müslin bez
2 tane portbebe
2 tane yenidogan uyumlu puset
Puset içi minderi
Puset kapatıcı set
1 tane kıyafet dolabı
1 tane ikiz erkek bebek arabası
2 tane bebek bornoz
Banyo bakım seti
Tırnak makası
Tarak
Banyo küveti seti giderli olandan
Bolca uzun kollu zibin
Alt acma beni 4 paket en az
1 paket hastaneye 3 paket eve yenidogan bebek bezi prima premium
Alt silmek için temizlik alkolsüz ben (ıslak mendil değil)
Pişik kremi sudocrem
Ateş ölçer
Yenidogan anne memesine en yakın biberon 2 tane avent
Ağız bezi en az 6 paket
Çorap yeni doğan
Eldiven
Pamuk bere
Patik yenidogan
Ana kucağı 2 tane elektronik olandan
Tulum astronot yeni doğan için 2 tane
4 tane 10 lu
4 tane 5 li hastane çıkışı seti
Yeni doğan için mama
Anne için
2 tane pijama
Kilot
Emzirme atleti 2 tane
Hasta bezi 1 paket
1 paket ped
Gogus ucu yara olmaması için krem
Gogus pompası
Korse
Peçete islak mendil
Sut yapıcı cay
Rezene
Terlik
Sut saklama kabı ikizler için bilmem lazım olur mu :) ondan dolayı yazmadım can diğerlerini kendi listeme ekleyeyim kuzumYavrum 4 tane 10lu hastane çıkışı çok olabilir ben 1er tane aldım ve içerisinde gereksiz parca çok bana 5liler daha kullanışlı geldi.
Ekstra burada olmayıp benim aldıklarımi yazayım ben sana. Göğüs pedi, avent kalkan, ben 2 gecelik 1 pijama takimi olarak alacagim kanama kontrolu falan yaptiklari icin gecelik daha rahat oluyor dediler, sut saklama poseti, mochi sut toplama aparatı, puset örtüsü, anne bebek çantası, şampuan, bebek yağı, reflu yatagi, burun aspiratoru, emzik, emzik kutusu, biberon fırçası, emzirme örtüsü, yikama filesi, Organik çamaşır deterjanı, biberon temizleyici ekstra bunları aldım. Başka varsa eksik kalan gördükçe yazarım
Ondan bende emin değilim kuzum ama allah korusun kuveze girerlerse galiba evde o poşetlere sağıp götürüyoruzSut saklama kabı ikizler için bilmem lazım olur mu :) ondan dolayı yazmadım can diğerlerini kendi listeme ekleyeyim kuzum
ben de cok çekiniyorum oyle seylerden anliyorum seni ama bir sekilde soylemen lazim igne yapıldı diye. benim doktorum ciger gelistirici ignenin maksimum bir sayisi oldugunu o yuzden mumkun olduguncs erteledigini söylemiştiBu hafta o kadar ciğer geliştirici iğne konuştuk. Bugünkü özeldeki perinatolog muayenemde bebeklerin suyu artmış (şekerim normal çıkmıştı ama bu hafta tatliyi meyveyi bol yemiştim), çat diye muayenede ciğer geliştiriciyi vurdular bana. Hâlbuki rahim ağzı uzunluğu kısalması yok ve kapalı. Her ihtimale karşı yaptim dedi. Yarin da ikinci dozu yaptir bi klinikte dedi.Ama şöyle bir şey var ben doğumu özel çok pahalı olduğu için üniversitesi hastanesinde yaptıracağım. Üni hastanesinde de doktorum var benim. İnşallah gel sana ciğer geliştirici iğne yapalim demez o da. Başka doktora gittiğimi bilmiyor. Yani onlar da haklı aslında, birine güvenmiyor da diğerine de gidiyor gibi oluyor ama içimiz anca rahat ediyor...
ben de cok çekiniyorum oyle seylerden anliyorum seni ama bir sekilde soylemen lazim igne yapıldı diye. benim doktorum ciger gelistirici ignenin maksimum bir sayisi oldugunu o yuzden mumkun olduguncs erteledigini söylemişti
Aman Allahim hicbisey almadim , listem bile yokYavrum 4 tane 10lu hastane çıkışı çok olabilir ben 1er tane aldım ve içerisinde gereksiz parca çok bana 5liler daha kullanışlı geldi.
Ekstra burada olmayıp benim aldıklarımi yazayım ben sana. Göğüs pedi, avent kalkan, ben 2 gecelik 1 pijama takimi olarak alacagim kanama kontrolu falan yaptiklari icin gecelik daha rahat oluyor dediler, sut saklama poseti, mochi sut toplama aparatı, puset örtüsü, anne bebek çantası, şampuan, bebek yağı, reflu yatagi, burun aspiratoru, emzik, emzik kutusu, biberon fırçası, emzirme örtüsü, yikama filesi, Organik çamaşır deterjanı, biberon temizleyici ekstra bunları aldım. Başka varsa eksik kalan gördükçe yazarım
yok bu söylediklerini hic bilmiyorum ciğer geliştirici ile ilgili de tek bildigim az önce soyledigim sey. arastirmaktan düşünmekten cok yoruldum kendimi biraktim doktora ne bilgi verirse kabul ediyorum baska kimseye de sormuyorum. soyledigin mantikli bir daha igne yapılacak olursa o zaman soylesen de olur.Yarına da Celeston 2ampul aynı anda yapilacak. Daha sonrasında 1ay içinde doğum olacak olursa hatirlatma dozu yapılması lazımmış. Ocakta filan ciğer geliştirici yapmaya çalışan olursa üni hastanesinde hemen söylerim.
Bana geçtiğimiz haftalardaki muayenelerde söylenen rahim ağzı uzunluğu kisalmadan rahim agzi açılma yapmaz, onun da kısalması filan derken en az iki hafta kazandırır şeklindeydi. Ona güveniyorum şuan. Sen de bu şekilde biliyorsun değil mi? Yanlış bildiğim varsa düzelt lütfen
Canım çok sağol teşekkür ederim çok dikkat ediyorum bende zaten şimdi geçti kanama alanı kalmadı ama önlem olarak devam ediyorum tabii bende sadece kilo alımım hızlı zayıf başladım gebeliğe o yüzden sanırımKanama neredeyse hepimiz yaşadık canm gecmis olsun bol bol su ve yatak istirahati etmende fayda var ikinma kabiz olmamaya dikkat et kanama artırıcı baharat tarzı şeyler bitki çayları tüketme
Bende almadım iste cnm sıfırdan alınacak herseyAman Allahim hicbisey almadim , listem bile yoksizinkiler cok isime yarayacak
Çat diye vurması biraz garip ama o iğne ikiz gebe olanlara vurulmaliymis canm kac kişiye sordum oyle dediler sebebi de erken doğum olursa bebegi kuvezde kısa süre tutmak yada ciğerleri geliştirip doğumda sıkıntı yaşamamak olan herkez memnun kalmış sadece bebek hareketlerinde azalma oluyormus bende cok taktım oyle ki baya yapmasam falan dedm ama yapmam daha iyi olacak gibiBu hafta o kadar ciğer geliştirici iğne konuştuk. Bugünkü özeldeki perinatolog muayenemde bebeklerin suyu artmış (şekerim normal çıkmıştı ama bu hafta tatliyi meyveyi bol yemiştim), çat diye muayenede ciğer geliştiriciyi vurdular bana. Hâlbuki rahim ağzı uzunluğu kısalması yok ve kapalı. Her ihtimale karşı yaptim dedi. Yarin da ikinci dozu yaptir bi klinikte dedi.Ama şöyle bir şey var ben doğumu özel çok pahalı olduğu için üniversitesi hastanesinde yaptıracağım. Üni hastanesinde de doktorum var benim. İnşallah gel sana ciğer geliştirici iğne yapalim demez o da. Başka doktora gittiğimi bilmiyor. Yani onlar da haklı aslında, birine güvenmiyor da diğerine de gidiyor gibi oluyor ama içimiz anca rahat ediyor...
Kac haftalik oldunuz bu aradaBu hafta o kadar ciğer geliştirici iğne konuştuk. Bugünkü özeldeki perinatolog muayenemde bebeklerin suyu artmış (şekerim normal çıkmıştı ama bu hafta tatliyi meyveyi bol yemiştim), çat diye muayenede ciğer geliştiriciyi vurdular bana. Hâlbuki rahim ağzı uzunluğu kısalması yok ve kapalı. Her ihtimale karşı yaptim dedi. Yarin da ikinci dozu yaptir bi klinikte dedi.Ama şöyle bir şey var ben doğumu özel çok pahalı olduğu için üniversitesi hastanesinde yaptıracağım. Üni hastanesinde de doktorum var benim. İnşallah gel sana ciğer geliştirici iğne yapalim demez o da. Başka doktora gittiğimi bilmiyor. Yani onlar da haklı aslında, birine güvenmiyor da diğerine de gidiyor gibi oluyor ama içimiz anca rahat ediyor...
Yok kuzum ya ben azalma falan hissetmedim kaldiki azalsa bile bir iki gun sonra tekrar doner bide soyle dusun erkn dogum olsa cigerlerinden yana icin rahat olacak ins hayirlisiyla esin gelsin bence dr yaptiralim derse mutlaka yaptir faydasi daha cok bana kalirsa valla kuzum zor tabi tek olmak hastanede tektim refakatci almiyorlardi bana cok kotuydu suanda sadece yatiyorum bana dus falan da yasak idare ediyorum ne yapalim hersey bebislerimiz icin ins onlar sag saglim dogsun kucagimiza alalim herseyi unutacagiz sesiz olan hayatin suan cıvıl cıvıl olacak bunlari hep dusun kuzum benim hersry hayirlisiyal gecip gidecek insBana da yapacakmış gitsem yapacak da gidemedim bir türlü esim gorevde gelmesini bekliyorum gelirse gidip yaptircaz korkuyorum da bebek hareketlerinazaliyor falan diyorlar Allahim bizleri ve evlatlarımızı korusun sahiden sende çok stres yaşadın benm gibi ya ama şöyle düşün senin eşin yanında ben hep.yalnizim esim hep.gorevde yalnızım diye banyo bile o geldikçe 15 gunde 1 kere yapabiliyorum onun dışında eve temizlikçi alamam pandemi var diye o bile yasak kapiciyla sipariş veriyorum kapıya para asıyorum.adam getirip kapıya asip gidiyor yani kimseyle telefondan başka iletişimim yokhalime bak Allahim hepimizin yardımcısı ve yardımcısı olsun bol.bol.size dua ediyorum sizde beni katın dualariniza
Sagol canim benim hayirlisiyla daha da buyusunler insOh maşallah gelişimleri de çok güzel
Yok kuzum distan acilmayla icten rahim kisalmasi cok baska seyler bazen kisalma olmaz ama distan acilan olur ve onuda elle hatta olcerek anlarlar ama her iki durumdada acilma ne kadar oldugu onemlidir ben 4m acilik olup hafta ilerleten biliyorum suan bunlari hic dusunme suan gittigin dr sulari fazla olmasindan biraz endise duyup onlem amacli yapmistir biliyorsun fazlada eksikde pek iyi degil ama sen cok meyve sekerden oldugunu biloyorsun azaltirsin tekrar duzelir canim benim sorun etme kendine suan guzel guzel hafta tamamlamaya bakalim insBu hafta o kadar ciğer geliştirici iğne konuştuk. Bugünkü özeldeki perinatolog muayenemde bebeklerin suyu artmış (şekerim normal çıkmıştı ama bu hafta tatliyi meyveyi bol yemiştim), çat diye muayenede ciğer geliştiriciyi vurdular bana. Hâlbuki rahim ağzı uzunluğu kısalması yok ve kapalı. Her ihtimale karşı yaptim dedi. Yarin da ikinci dozu yaptir bi klinikte dedi.Ama şöyle bir şey var ben doğumu özel çok pahalı olduğu için üniversitesi hastanesinde yaptıracağım. Üni hastanesinde de doktorum var benim. İnşallah gel sana ciğer geliştirici iğne yapalim demez o da. Başka doktora gittiğimi bilmiyor. Yani onlar da haklı aslında, birine güvenmiyor da diğerine de gidiyor gibi oluyor ama içimiz anca rahat ediyor...
Ben hic perinatologa gitmedim canim.Kızlar merhabalar öncelikle hepimiz inşallah sağlıklı bebekler dünyaya getiririz
Kafamı karıştıran şey şu.
İkiz gebeliği illa perinatolog mu takip etmeli? Ben annemin yanına memlekete gidip doğum yapmak tercihim olur ama bulunduğum yerdeki doktorumdan hem çok memnunum hem de kendisi perinatolog.
Memleketimde de çok iyi kadın doğum doktoru biliyorum perinatolog değil ama. Siz olsanız ne yapardınız? Tavsiyelerinizi merak ediyorum hepiniz perinatolog takibinde misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?