- 14 Mart 2021
- 900
- 2.880
- 63
- 27
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #5.601
Maaşallah Sağlıkla alın kucağınıza inşaallah kiloları ne kadar pekiAmin muhtemelen ocağı göremedik biz gerçi 38 olacaklar yeter abartmaya gerek yok
3 civarı pazartesi son kontrolümüz var inşallah orda öğrenecez son kilolarını ama ultrasonla tam tutmuyormuşMaaşallah Sağlıkla alın kucağınıza inşaallah kiloları ne kadar peki
Sağlıkla gelsinler canım benim sen kaç kilo aldın peki3 civarı pazartesi son kontrolümüz var inşallah orda öğrenecez son kilolarını ama ultrasonla tam tutmuyormuş
Vallahi ya doktorum ilk 3 ocak dedi yeniyilda dogsunlar diye bu hafta dedi ki seni riske atamam 30unda alicamDurduk durduk yıl sonuna sıkıştırdık bebelerioldun sağlıkla gelsinlerde
İnşallahhh kuzummm yaDoğum tarihleri peş peşe geliyor. Güzel haberleriniZi de peş peşe alalım inşallah
Nasılsın canim bebisler nasıl ben korkuyorum grip salgını ve corona var diye doktora bile eskisi gbi gitmez oldum son anlattığım gripten snraDoğum tarihleri peş peşe geliyor. Güzel haberleriniZi de peş peşe alalım inşallah
Tabi ki gönül isterki 39 a kadar dursunlar. Ama benim için şimdi bile çok zor 37-38 ler eminim daha fenadır. Neyse siz atlattınız sayılır birşey kalmadı darısı bizlere inşallahNe kadar dururlarsa o kadar iyi aslında ama işte son zamanlar bende o moda girdim hoca bitir diye gözüne bakıyorum
İyiyiz kuzum çok şükür pazartesi kontrolüm var heyecanla onu bekliyorum. Evet çok fena hastalık salgını var. Sen evde korkuyorsun. Biz çalışanlar ne yapalım. Elimden geldiğince korumaya çalışıyorum bende kendimi. Siz nasılsınız herşey yolunda mı ?Nasılsın canim bebisler nasıl ben korkuyorum grip salgını ve corona var diye doktora bile eskisi gbi gitmez oldum son anlattığım gripten snra
Evet siz biZe öncülük edeceksinizİnşallahhh kuzummm yaheyecan verici.. Burda tecrubelerimizi paylasicaz birbirimizle, 2021 ikiz anneleri 4 5 aylik yaptilar bile bebislerini, darisi bize
Kızlar iki bebişi aynı anda mı emzireceğiz yoksa sırayla mımevcut sıkıntılar yetmedi bir de bunu dert edeyim dedim kendime
22 ile bitecek inşallahSağlıkla gelsinler canım benim sen kaç kilo aldın pekiay benim 25. Hafta artı 14
Ağrı sancı oluyor mu sende benim garip garip alıntılar geldi gittim baktı bişey çıkmadı yumuşama var açılma yok dedi nst de de sancı çıkmadı ama izinli ay sonu oda başka doktora bırakmak istemedi o yüzden 29 benim deVallahi ya doktorum ilk 3 ocak dedi yeniyilda dogsunlar diye bu hafta dedi ki seni riske atamam 30unda alicam
Amin inşallah çok emek veriyoruz zorlanıyoruz sağlıkla gelsin bebişlerimizTabi ki gönül isterki 39 a kadar dursunlar. Ama benim için şimdi bile çok zor 37-38 ler eminim daha fenadır. Neyse siz atlattınız sayılır birşey kalmadı darısı bizlere inşallah
Ben 14 kilo aldim ama minik bi de kizim var peşinde kosmaktan kilo alma olayi olmadiSağlıkla gelsinler canım benim sen kaç kilo aldın pekiay benim 25. Hafta artı 14
Sanci nstde cikmadi son gidisimde ama bebekler kilo almis diye galiba strese sokmak istemiyor, bi de ben nefes alamiyorum riske atmicam seni dedi. Ama simdi bile cok kotuyum 2 gundur kemiklerimi kiracak gibi bebekler, sag bacagim kalcamdan dizime agrimaya basladi bugun bacagimi suruye suruye yurudumAğrı sancı oluyor mu sende benim garip garip alıntılar geldi gittim baktı bişey çıkmadı yumuşama var açılma yok dedi nst de de sancı çıkmadı ama izinli ay sonu oda başka doktora bırakmak istemedi o yüzden 29 benim de
Ayni anda emzirirsen ayni anda gaz cikarmak gerek yaninda biri daha olacaksa zamandan tasarruf olur ama yoksa bebekler mahvolur gazdan beklerken gaz cikarma sirasiniikisini aynı anda emzirmek zaman anlamında çok avantajlı oluyormuş ama becerebilirmiyiz bilmiyorum
İyice iniyorlar zaten aşağıya son zaman ama şükür çok kötü değilim ben seninkiler kaçar kilo olmuş ?Sanci nstde cikmadi son gidisimde ama bebekler kilo almis diye galiba strese sokmak istemiyor, bi de ben nefes alamiyorum riske atmicam seni dedi. Ama simdi bile cok kotuyum 2 gundur kemiklerimi kiracak gibi bebekler, sag bacagim kalcamdan dizime agrimaya basladi bugun bacagimi suruye suruye yurudum
Biri 2800 olmus biri 2600 olmus atak yapip buyumusler bu hafta. Seninkilerin kilosu ne kuzum?İyice iniyorlar zaten aşağıya son zaman ama şükür çok kötü değilim ben seninkiler kaçar kilo olmuş ?
3 civarı benimkilerde de ama 200 gram oynama olur dedi ultrasonla bakalım tutacak mı bende merak ediyorum bide hiç o kadar varmış gibi gelmiyorBiri 2800 olmus biri 2600 olmus atak yapip buyumusler bu hafta. Seninkilerin kilosu ne kuzum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?