2022 ikiz annesi olacaklar

Ne kadar dururlarsa o kadar iyi aslında ama işte son zamanlar bende o moda girdim hoca bitir diye gözüne bakıyorum
Tabi ki gönül isterki 39 a kadar dursunlar. Ama benim için şimdi bile çok zor 37-38 ler eminim daha fenadır. Neyse siz atlattınız sayılır birşey kalmadı darısı bizlere inşallah

Nasılsın canim bebisler nasıl ben korkuyorum grip salgını ve corona var diye doktora bile eskisi gbi gitmez oldum son anlattığım gripten snra
İyiyiz kuzum çok şükür pazartesi kontrolüm var heyecanla onu bekliyorum. Evet çok fena hastalık salgını var. Sen evde korkuyorsun. Biz çalışanlar ne yapalım. Elimden geldiğince korumaya çalışıyorum bende kendimi. Siz nasılsınız herşey yolunda mı ?

İnşallahhh kuzummm ya heyecan verici.. Burda tecrubelerimizi paylasicaz birbirimizle, 2021 ikiz anneleri 4 5 aylik yaptilar bile bebislerini, darisi bize
Evet siz biZe öncülük edeceksiniz ayy evet ya arada okuyorum orayıda bizde görür müyüz o günleri diye düşünüyorum. Bir sağlıkla alalım kucağımıza da bizde büyütürüz inşallah

Vallahi ya doktorum ilk 3 ocak dedi yeniyilda dogsunlar diye bu hafta dedi ki seni riske atamam 30unda alicam
Ağrı sancı oluyor mu sende benim garip garip alıntılar geldi gittim baktı bişey çıkmadı yumuşama var açılma yok dedi nst de de sancı çıkmadı ama izinli ay sonu oda başka doktora bırakmak istemedi o yüzden 29 benim de

Sanci nstde cikmadi son gidisimde ama bebekler kilo almis diye galiba strese sokmak istemiyor, bi de ben nefes alamiyorum riske atmicam seni dedi. Ama simdi bile cok kotuyum 2 gundur kemiklerimi kiracak gibi bebekler, sag bacagim kalcamdan dizime agrimaya basladi bugun bacagimi suruye suruye yurudum

İyice iniyorlar zaten aşağıya son zaman ama şükür çok kötü değilim ben seninkiler kaçar kilo olmuş ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…