- 9 Haziran 2021
- 582
- 582
- 23
- 42
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #5.561
aminnnnn inşallahhhInşallahHepimiz güzel günlerle bebeklerimize kavuşalım
rica ederim canım bildiğimiz duyduğumuz şeyleri paylaşıyoruz burada çok iyi oluyor ne kadar çok şey öğrendim ben bu platformda :)Himmm dogru dedin ya demi bu urunlerinde alerji yapma durumu olur hic dusunmedim onu deneyerek bulmak lazim desene bende oyle bakarim artik canim benim bilgiler icin cooook sagol
Rica ederim canımDogru oyle etkiside var haklisin ama bende ne bileyim yillardir ailemdeki her bebege kullandilar acikcasi herseydr insan bir kararsiz kaliyor artik sanirim zamanla ins bizde birseyleri daha iyi ogrenecegizecowell baktim organik bir urunmus begendik aklimda duracak olanlardan oldu tesekkur ederim
Haha canım inan aynı şeyi 1 saat önce ben düşünüyordum sen de yazmışsın.... hareketler hep sağdan sağdanyüklensin yüklensin kuzum iyidir :) benim de kaygım acaba hangisi hareket etti hissettiğim hareketler birine mi ait farklı yerlerden geliyor tekmeler ama yine de kaygılanmıyor değilim :)
Kızlar yokmu yorum yapabilecekEki Görüntüle 2974408
Kızlar burda iki tanemi kese var deneyimlisiniz bakabilir misiniz. Doktor söylemedi ama kimseye deme 13. Haftaya kadar dedi
Doktor ne dedi canım anlamadım ben bi tane görüyorum 2. Emin olamadımEki Görüntüle 2974408
Kızlar burda iki tanemi kese var deneyimlisiniz bakabilir misiniz. Doktor söylemedi ama kimseye deme 13. Haftaya kadar dedi
Doktor birşey demedi sadece yat dinlen dedi bol bol , kanamam var kese etrafında. Lekelenmem geliyo . İkinci kese var gibi . İkinci gebeliğimdede vardı dıktor hiç demedi kimseye söyleme 13. Haftaya kadar filan dedi. Sanki bunda iki tane var gibi kese emin olamadımDoktor ne dedi canım anlamadım ben bi tane görüyorum 2. Emin olamadım
Canım sen yat dinlen bi dahaki gittiğinde net olurDoktor birşey demedi sadece yat dinlen dedi bol bol , kanamam var kese etrafında. Lekelenmem geliyo . İkinci kese var gibi . İkinci gebeliğimdede vardı dıktor hiç demedi kimseye söyleme 13. Haftaya kadar filan dedi. Sanki bunda iki tane var gibi kese emin olamadım
benim en son kontrolde birinin kafası diğerinin omzunda gibiydi :) gündüz alt karın daha çok çalışıyor akşam yukarısı ya oturarak çalıştığım için ya da kızım gündüz aktif oğlum gece :) yer değiştirmiyorlar ise tabi :) yarın kontrol var bakalım nerdeler neler yapıyorlar :)Haha canım inan aynı şeyi 1 saat önce ben düşünüyordum sen de yazmışsın.... hareketler hep sağdan sağdanama doktorum demişti yanyana oldukları için anlayamazsın bir de solumda bebek yok sağ karın ve alt karına gitmş benim kuzular
Ben tanesi 35 liradan 3 tane hamile kilodu alfim kuzum atlet esiminkilerdeyim suanKızlar sezeryan olacağız büyük ihtimalle sizler hangi iç çamaşırlarını tercih edeceksiniz şu an düşük belleri giyiyorum ama sanırım dikişlere denk gelir yüksek bel mi almalıyız
bence yeter canım benim de 7 8 tane ancak var zaten kısa bir süre kullanılacakCanlar 7 8 tane iç zıbın yeterli olur mu sanırım göbek bağı düşene kadar kullanılan bir şeymiş
dualarımız seninle inşallah çok güzel bir doğum olur sağlıkla al kucağınaKızlar ben arada girip yazıyordum 2022 ikizlere ama benim bu ay doğum kesinleşti 29 Aralık nasipse sezeryan tarihi dualarınızı bekliyorum Rabbim herkese vakitli doğum nasip etsin
idualarımız seninle inşallah çok güzel bir doğum olur sağlıkla al kucağına
Ayyy ne güzel haber sağlıkla alın kucağınıza inşallah. grubumuzun ilk doğumu sizin olacak sanırımKızlar ben arada girip yazıyordum 2022 ikizlere ama benim bu ay doğum kesinleşti 29 Aralık nasipse sezeryan tarihi dualarınızı bekliyorum Rabbim herkese vakitli doğum nasip etsin
Canım seninkiler seni uyutmayacak desenebenim en son kontrolde birinin kafası diğerinin omzunda gibiydi :) gündüz alt karın daha çok çalışıyor akşam yukarısı ya oturarak çalıştığım için ya da kızım gündüz aktif oğlum gece :) yer değiştirmiyorlar ise tabi :) yarın kontrol var bakalım nerdeler neler yapıyorlar :)
Amin muhtemelen ocağı göremedik biz gerçi 38 olacaklar yeter abartmaya gerek yokAyyy ne güzel haber sağlıkla alın kucağınıza inşallah. grubumuzun ilk doğumu sizin olacak sanırım
Bence de yeter gobek dusunce hic kullanilmiyor bile...Canlar 7 8 tane iç zıbın yeterli olur mu sanırım göbek bağı düşene kadar kullanılan bir şeymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?