- 11 Aralık 2020
- 621
- 720
- 33
- 35
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #5.521
Sagol canim benim cok sukur iyiyim suan seninde iyi olmana sevindimMerhaba canım çok şükür iyiyiz aynen devam :) sende iyisin şükür okuyorum mesajlarını eve geçtin inşallah bir dahaki hastaneye yatışın zamanında doğum için olsunşampuan konusunda bende mustela düşünmüştüm ama 2 bebek ayrıca zamlar çok etkiler alıştırıp başka bir şeye geçmeyeyim diye Sebamed aldım yeğenlerimden biliyorum kokusuna bayılıyorum kendime bile losyonlarını kullanmıştım çocuklarım da kullansın istedim :)
Maşşallah canım hep böyle devam etsin dediği gibi 37’leri gör inşallahhhKızlar bugün kontrole gittim. Her ay muayene fiyatını arttırıyorlar300 lira oldu kontrol. Her Hafta gidiyorum bir hafta veriyorum bir hafta vermiyorum ayda iki defa Neyse rahim ağzı uzunluğu 27 den 35 e yükselmiş çok sevindim bebekler iyiler 1900 gr lar sancı yok nst de. Inşallah 37 yi görücez dedi doktor çok sevindim:) dedim genelde dinleniyorum çok ayakta durmuyorum. Iyi yapıyorsun aynen devam dedi. Kilo alsınlar diye yiyorum dedim öyle yapma kiloyla alakası yok ciğerleri önemli kuvoze girmemek için 3. 500 kilo bebek bile kuvoze girebiliyor dedi. Yani ben genel olarak çok keyifliyim inş böyle devam eder
Canim bendr hep ondan dusunuyordum canta hediyli olandan suan baktim 400 diyor trendyol yani fazla pahalanmis ne yapayim sasirdim hadi alsam ama bir ay bitmeden biterse iki bebek maliyeti cok olurmu nasil yapariz bilemedim hersey bu kadar pahalanmisken kafam karisti benimdeCanım ben de mustelanın o çantada gelen avokadolu setinden almıştım ama sonra bakarken mustelanın bir de konak önleyici köpük şampuanı var konağa iyi geliyormuş ilk zamanlar onu kullansak daha iyi olur diye bir tane de ondan aldım. Hatta onun bir kremi de varmış olmaz inşallah ama olursa onu da alırım diyorum şimdiden gözüme kestirdimya şöyle olursa ya böyle olursa diye diye herşeyi şimdiden düşünüyorum iki bebekle aklım giderse diye
Hepimiz Inşallah canımMaşşallah canım hep böyle devam etsin dediği gibi 37’leri gör inşallahhh
Mustela set aldim ama losyonsuz olani. (Gunluk bakim seti diye mi ne oyle birseydi) Losyonu da sebamed aldim kizimda cok memnun kalmistimHanimlar merhaba nasilsiniz umarim herkes iyidir ve hersey yolundadireve gelince eksik ne var bakayim dedim ben hala bebek sampuam seti almamisim mustela dusunuyordum sagolsunlar iyi fiyat artirmislar araba alacagim sanki onun disinda sizler ne aldiniz ne almayi dusunuyorsunuz ne onerirsiniz acaba ?
Ben daha uyguna almıştım tabi pahalılanmıştır canım her şey pahalılandıCanim bendr hep ondan dusunuyordum canta hediyli olandan suan baktim 400 diyor trendyol yani fazla pahalanmis ne yapayim sasirdim hadi alsam ama bir ay bitmeden biterse iki bebek maliyeti cok olurmu nasil yapariz bilemedim hersey bu kadar pahalanmisken kafam karisti benimdebu arada bide mustelanin temizlemeye ihtiyac olmayan urunude varmis disari yada hastanede falan temizlemek cok kolay diyorlar anneler canim onda bak istersen
rica ederim canım :) sebamed'den daha temiz içerikli ürünler de var diyorlar ama kokuları bebek gibi gelmiyor bana tercih meselesi benim koku takıntım var :) ürünlere bakarken satıcı bir bey bana dedi ki Mustela çok iyi reklam yaptı pazarlaması iyi yoksa Sebamed ,Bübchen gibi ürünler yıllardır var kullanılıyor :) birde fazla almamak lazım her ürün her cilde uyum sağlamıyormuş bir arkadaşım mustela almış alerji yapmış bir diğeri sebamed almış alerji yapmış deneyip görmek lazım :)Sagol canim benim cok sukur iyiyim suan seninde iyi olmana sevindimamin canim ya ins guzel bir haftada dogum icin hastanede yatarim benimde duam o aslinda sebamed temiz icerikli bir urundur onuda biliyorum dusunebilirim tesekkur ederim bilgi icin kuzum
maşallah maşallah çok şükür hep güzel haberler gelsin inşallah herkestenKızlar bugün kontrole gittim. Her ay muayene fiyatını arttırıyorlar300 lira oldu kontrol. Her Hafta gidiyorum bir hafta veriyorum bir hafta vermiyorum ayda iki defa Neyse rahim ağzı uzunluğu 27 den 35 e yükselmiş çok sevindim bebekler iyiler 1900 gr lar sancı yok nst de. Inşallah 37 yi görücez dedi doktor çok sevindim:) dedim genelde dinleniyorum çok ayakta durmuyorum. Iyi yapıyorsun aynen devam dedi. Kilo alsınlar diye yiyorum dedim öyle yapma kiloyla alakası yok ciğerleri önemli kuvoze girmemek için 3. 500 kilo bebek bile kuvoze girebiliyor dedi. Yani ben genel olarak çok keyifliyim inş böyle devam eder
Yok artışla bildi benim dr um sanırım ikiz keseyi görünce netleşir dedizaten iki kat artmıyor mu iki günde bir
Ya hahahaa teyzedeki hayal kırıklığını yaşadım şuanBende hastanede kaldigim surece herkes dogumami geldin diyorlardi yok diyordum durdurulmasi icin yatiyorum dedigimde tuhaf tuhaf bakiyorlardihatta bir yasli teyze kadin hastaliklarindam ameliyat olmus kac gundur ordaymis geldi yanima gidiyorum geliyorum bi dogurmadin kizim niye tutuyorsun dogurda gitmeden bebegini goreyim cok merak ettim dedim teyze ben daha 7 aylik bile degilim suan dogum yok dedigimde yuzume cok garip bakmisti onu hic bir zaman unutamam
Ayy ben de heyecanlandim :)) Haydi hayirlisiArkadaşlar merhaba bugün kontrolum vardı 32+2 oldukkızım 1760 gram oğlum 2000 kilo olmuş çok şükür bir sıkıntıda görünmüyo şuan 2 hafta sonra ya tekrar çağırdı 34 oluyorum nts ye ozmn girecekmişim kontrollerimde haftada bir olacakmış allahtan birşey olmazsa 37 gibi doğum gerçekleşir dedi Şimdiden heycan bastı beni
İnstada mühendisinoğlu var orda içeriği temiz ürünleri paylaşmış, ben ecowell aldım mustela muadili diye organik vegan antialerjenik vs. Şampuan ve losyonu aldım, bebe yağı olarak hindistan cevizi yağı kullanıcam masaj için.Hanimlar merhaba nasilsiniz umarim herkes iyidir ve hersey yolundadireve gelince eksik ne var bakayim dedim ben hala bebek sampuam seti almamisim mustela dusunuyordum sagolsunlar iyi fiyat artirmislar araba alacagim sanki onun disinda sizler ne aldiniz ne almayi dusunuyorsunuz ne onerirsiniz acaba ?
MaşallahArkadaşlar merhaba bugün kontrolum vardı 32+2 oldukkızım 1760 gram oğlum 2000 kilo olmuş çok şükür bir sıkıntıda görünmüyo şuan 2 hafta sonra ya tekrar çağırdı 34 oluyorum nts ye ozmn girecekmişim kontrollerimde haftada bir olacakmış allahtan birşey olmazsa 37 gibi doğum gerçekleşir dedi Şimdiden heycan bastı beni
İnşaallah Sağol canmAyy ben de heyecanlandim :)) Haydi hayirlisi
Aynen oğlum tosbik olacağa benziyorMaşallahbenim o zaman bebeler 1750-1790dı senin oğlan tosbik olacak inşallah o 34.hafta bi türlü gelmiyor ama gün saymıştım resmen şimdi 35+2yim haftalık kontrollere başladık biz de
Annelik duyguları yükleniyor sanırım kuzummmm :)korkma kuzum e çocuklar uyusun arada annesi :)
Ben Johnsons baby aldım valla canım fiyatı uygun ve yorumları da iyiydi bilemedim ama hiç kullanmadığımmm içinnHanimlar merhaba nasilsiniz umarim herkes iyidir ve hersey yolundadireve gelince eksik ne var bakayim dedim ben hala bebek sampuam seti almamisim mustela dusunuyordum sagolsunlar iyi fiyat artirmislar araba alacagim sanki onun disinda sizler ne aldiniz ne almayi dusunuyorsunuz ne onerirsiniz acaba ?
Inşallahmaşallah maşallah çok şükür hep güzel haberler gelsin inşallah herkesten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?