- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #5.501
Çok yemek.yiyince sondirene kadar hissetmemek bence normalKuzular 25.hafyada bebek hareketleri nasıl olmalı bi kaç saat olmayınca korkuyorum
Evet bugün bayağı yemek yedim canımdeneyeceğimmm
Hem koku hem bulantı hem tiksinme hersey oyle karıştı ki bende kuzum şanslısın senHiç bulantısı olmayan ikiz annesiyim:)) neden yok diye baya sorguladım ama olmayana olmuyor. Sadece koku hassasiyeti oldu o kadar. Hayırlı olsun
saol canım iyi geçti şükür benimde uzun sürdü okadar saat sırt üstü yatmak yoruyor insanı şükür birşey demedi doktor sonuçları kendi doktorumuza götürcez ama birşey olsaydı bizede söylerdiBenimde detayli ultrasonum vardi. Cok uzun surdu. Totom oyle bi agridi ki kimildamadan yatmaktansenin nasil gecti cnm. Bizi fetal eko icin cocuk kardiyolojiye yolladi
Invaziv olmayan hicbir goruntuleme/test vb. %100 kesin sonuc olmadigindan bilgilendirmek zorundalar. Hata payinin az olmasi yok olmasi anlamina gelmiyor, ozel olarak kaygilanmaniza gerek yok.kızlar günaydın ben dün detaylı ultrasona girdim herhangi birşey çıkmadı şükür ama doktor genetik yapılan testlerden bahsetti ve amniyosentezden kendi doktorum gerek duymamıştı bu doktorda birşey görmedi ama neden söyledi anlamadım
Canım her doktor söylüyor sanırım prosedür gereği ben hatta dedim neden yaptırayım ki bi sorun çıkmamış... biz söylüyoruz herkese dedikızlar günaydın ben dün detaylı ultrasona girdim herhangi birşey çıkmadı şükür ama doktor genetik yapılan testlerden bahsetti ve amniyosentezden kendi doktorum gerek duymamıştı bu doktorda birşey görmedi ama neden söyledi anlamadım
yaa tşk ederim cevabınız için detaylı güzel geçti diye seviniyordum ama aklıma takıldı neden testlerden bahsetti falan diye demekkki herkese söylüyolarInvaziv olmayan hicbir goruntuleme/test vb. %100 kesin sonuc olmadigindan bilgilendirmek zorundalar. Hata payinin az olmasi yok olmasi anlamina gelmiyor, ozel olarak kaygilanmaniza gerek yok.
Bu konu ile ilgili bilgilendirildigime dair form imzalamistim iki gebeligimde de.
benim doktorumda bebeklerde sıkıntı görmediği için hiç bahsetmemişti bu doktor söyleyince ben tabi hemen panik yaptımCanım her doktor söylüyor sanırım prosedür gereği ben hatta dedim neden yaptırayım ki bi sorun çıkmamış... biz söylüyoruz herkese dedi
Standarttır canim herkeze veriyordur bu bilgiyi hele ikizlerde daha bir dikkatli olunuyor tabii riskleri bir daha fazla diye sen takılma buna bence bise olsa zaten çıkardı detaylı bir şekilde organlarını falan olcmustur benim de olctu bise yok dedi ama kendi doktorum bobreginde büyüme saptanmisti perinatolog bunu dikkate bile almadı kendi doktorunu dinle bencekızlar günaydın ben dün detaylı ultrasona girdim herhangi birşey çıkmadı şükür ama doktor genetik yapılan testlerden bahsetti ve amniyosentezden kendi doktorum gerek duymamıştı bu doktorda birşey görmedi ama neden söyledi anlamadım
o kadar sıkı takip etmiyorum ben sabah aksam hareket etse hi iyiler demek ki diyorumKuzular 25.hafyada bebek hareketleri nasıl olmalı bi kaç saat olmayınca korkuyorum
Evet bugün bayağı yemek yedim canımdeneyeceğimmm
Anladım kuzummo kadar sıkı takip etmiyorum ben sabah aksam hareket etse hi iyiler demek ki diyorum
Hahahaha bekleme salonundaki herkes de beni öyle sanıyorduselam herkese iki günlük uğraş sonucu üniversite hastanesinde kan uyusmazligi ignesi vurdurabildim. kadim dogum servisini de görmüş oldum suni sanci takılan bir gebe vardi odamda. icime bir korku dustu cok az kaldi yaservisteki hemsireler sezaryen icin geldim sanmis karnimin buyuklugunden
korkma kuzum e çocuklar uyusun arada annesi :)Kuzular 25.hafyada bebek hareketleri nasıl olmalı bi kaç saat olmayınca korkuyorum
selam herkese iki günlük uğraş sonucu üniversite hastanesinde kan uyusmazligi ignesi vurdurabildim. kadim dogum servisini de görmüş oldum suni sanci takılan bir gebe vardi odamda. icime bir korku dustu cok az kaldi yaservisteki hemsireler sezaryen icin geldim sanmis karnimin buyuklugunden
Bende hastanede kaldigim surece herkes dogumami geldin diyorlardi yok diyordum durdurulmasi icin yatiyorum dedigimde tuhaf tuhaf bakiyorlardiHahahaha bekleme salonundaki herkes de beni öyle sanıyordugözünün içine bakıyolar
Çok korkuyordum ama ikiz olmasına rağmen neden yok diye:)Hem koku hem bulantı hem tiksinme hersey oyle karıştı ki bende kuzum şanslısın sen
Merhaba canım çok şükür iyiyiz aynen devam :) sende iyisin şükür okuyorum mesajlarını eve geçtin inşallah bir dahaki hastaneye yatışın zamanında doğum için olsunHanimlar merhaba nasilsiniz umarim herkes iyidir ve hersey yolundadireve gelince eksik ne var bakayim dedim ben hala bebek sampuam seti almamisim mustela dusunuyordum sagolsunlar iyi fiyat artirmislar araba alacagim sanki onun disinda sizler ne aldiniz ne almayi dusunuyorsunuz ne onerirsiniz acaba ?
Canım ben de mustelanın o çantada gelen avokadolu setinden almıştım ama sonra bakarken mustelanın bir de konak önleyici köpük şampuanı var konağa iyi geliyormuş ilk zamanlar onu kullansak daha iyi olur diye bir tane de ondan aldım. Hatta onun bir kremi de varmış olmaz inşallah ama olursa onu da alırım diyorum şimdiden gözüme kestirdimHanimlar merhaba nasilsiniz umarim herkes iyidir ve hersey yolundadireve gelince eksik ne var bakayim dedim ben hala bebek sampuam seti almamisim mustela dusunuyordum sagolsunlar iyi fiyat artirmislar araba alacagim sanki onun disinda sizler ne aldiniz ne almayi dusunuyorsunuz ne onerirsiniz acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?