2022 ikiz annesi olacaklar

Aynen benim doktorum da öyle demişti kuzum.. evet bu ara meyve peynir muz kestim hatta şeker tahlilinde bi şey çıkmazsa tam gaz devamm

Canım ben 3. doz biontech aşımı oldum:) Bünyeden bünyeye etkisi belki değişiyordur ama bende sadece çok hafif kol ağrısı oldu. Bilime inanmak zorundayız diye düşünüyorum. Üstelik omicron varyantı riski gerçekten çok yüksek korkutmak istemem ama Avrupa'dan gelen haberleri takip edebilirsin bu konuda. Ülkeler bu zamana kadarki en yüksek vaka sayılarını açıklıyor. Kar zarar dengesi gözetildiğinde kuşkusuz aşı olmak hastalığı kapmaktan çok daha mantıklı geldi bana.

Canım bebeklerin ve senin iyi olmanıza çok sevindim, inşallah sağlıkla zamanında gelecek bebişler.

Bende covid geçirdim diğer ay biontek oldum 2. Aşı yeni çıktı ama hamileyim. Neye karar verdiniz aşı da

Ayni durumdayiz canim. Benimde 5.5 ay gecti. Ben aşimi olacagim , Allah korusun nereden gelecegi belli olmayan bir virus

Öncelikle herkese çok teşekkür ederim. Söylediklerinizi düşününce çok haklısınız. Ateşim çıkarsa en fazla ilaç alırım geçer. Ama covid olursam neyle karsilasacagimi bilmiyorum. Yarın akşama randevumu aldım, aşımı olacağım

İnşallah çok sağ ol Bakalım bana faydası olacak mı canım Tansiyonum 10’a 6 civarı yüksek olmasın iyi dediler. Senin rahim ağzı uzunluğun kaç çıktı en son kuzum?

Canım bebeklerin ve senin iyi olmanıza çok sevindim, inşallah sağlıkla zamanında gelecek bebişler.
Çok sağ ol kuzum inşallah hepimizin zamanında gelsin
Şifa olsun sana da bebişlerine de

İnşallah çok sağ ol Bakalım bana faydası olacak mı canım Tansiyonum 10’a 6 civarı yüksek olmasın iyi dediler. Senin rahim ağzı uzunluğun kaç çıktı en son kuzum?
Olmaz ins canim benim icersin hayirlisiyla sifanda olsun benim rahim agzim 17 kuzum iki haftadir hep boyle ama tabi baya dusuk bir ara 13 oldu tekrar 17 oldu ama daha yukselmedi hani biraz tedirginlik var iyice duserse diyede ins haftalar ilerlerde sorun cikmaz atlatiriz hayirlisiyla

Aynı kaldığı sürece sorun yok bence kuzum aramızda 3 milimetrecik varmış İnşallah canım benim

Mrb canlar bende inş iki erkek annesi olacağım ben iki doz biontek aşım varken tedavi ile hamile kaldım aşının üzerinden beş ay geçti üçüncü doz tanımlanınca bu hafta onu da oldum ve hiç bir sıkıntı yaşamadım sadece ilk gün kolum agrıdı biraz o kadar ama ilkinde ve ikincisinde de aynı şekilde olmuştu

Amin amin teyzesi hepimizin yavrularina insallah
Darisi seninkilere subat dogumu
Fark yoksa bosa kullanmami olursun canim ben ödemden patliyodum nidicard yuzunden

Ben bu ara ölü gibi uyuyorum. Senin haftalarda uyuyamıyordum. Yediklerimize dikkat edicez mecbur

Evet tatlı çikolata poğaça falan yapıyor:) ben de dikkat ediyorum

Bende ikiz annesi adayiyim 7.haftaya girdim usgde kalp atislarini cuma gunu duyduk ama hic bir belirti yok bulanti falan sadece bugun asiri duygusalim herseye aglayasim geliyor bu durum normal mi?
Hiç bulantısı olmayan ikiz annesiyim:)) neden yok diye baya sorguladım ama olmayana olmuyor. Sadece koku hassasiyeti oldu o kadar. Hayırlı olsun

Amin amin teyzesi hepimizin yavrularina insallah
Darisi seninkilere subat dogumu
Fark yoksa bosa kullanmami olursun canim ben ödemden patliyodum nidicard yuzunden
Aminnn canim benim aminnn ins hayirlisiyla aynen fark yoktu icme dedi bakalim artik demek odemide artiriyor ne diyelim artik ins sorunsuz ilerlesin haftalarimiz ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…