2022 ikiz annesi olacaklar

Benim daha 3 ay olmadı ama doğumdan sonra olurum artık 3.dozu heralde canım. 2.de biraz hasta olmuştum tekrar olursam bu rahim ağzı hapşurmaya öksürmeye dayanmaz böyle olmasa olurdum ama kesin Senin haftan iyi bence olsan süper olur doktorlar olun diyor artık. Eşin çalışıyor mu? Sen evde olsan bile o getirebilir allah korusun

Beyaz_lale_ kuzum sen naptın çıkabildin mi hastaneden, en son ilacı kestik sancılı takip ediyoruz demistin sanki. Yazamadım bu ara ama okuyorum hep dua ediyorum sana bak çok şükür 30 olmak üzeresin
Masalim01 canim benim sordugun icin tesekkur ederim ve duanizda olmak ne guzel ne mutluluk sagolun bugun ciktik hastaden cok sukur allahima dr ilaclada veya ilacsizda da durumumun suan ayni gittigini soyledi ilaci o yuzden kesti muayanedede bebisler iyiydi tabi rahim agzim ayni ama allahtan idare ediyoruz ki ins daha da ederiz haftada birgun muayaneye gidecegim simdilik evde surekli yatista olacakmisim ne yapalim iyi olalimda herhalde haftalar allahin izniyle tamamlanir gunler guzel guzel gecip soyle ocak sonunu ins gorurum

Çok sevindim canım evine kavuşuyorsun daha iyi olacaksın evde inşallah ileri haftalara kadar dayanıcaksın

Çok sevindim canım evine kavuşuyorsun daha iyi olacaksın evde inşallah ileri haftalara kadar dayanıcaksın
Ins kuzum benim ins hayirlisiyla ileri haftalari gorelim sende guzel sonuclar almissin gozun aydin cok sevindim canim benim nidicard gunde kac kere kullanacaksin sancin falan varmiydi ?

Ins kuzum benim ins hayirlisiyla ileri haftalari gorelim sende guzel sonuclar almissin gozun aydin cok sevindim canim benim nidicard gunde kac kere kullanacaksin sancin falan varmiydi ?
Çok sağ ol kuzum en azından içim rahatladı Düzenli sancım yok ama ara ara yokluyor karnım tuhaf şekiller alıyor taş gibi oluyor onu söyledim. Bir zararı yokmuş zaten en fazla baş ağrısı yapabilir dedi. Günde 3 kere kullanıcam ama ilk doz yükleme dozu oluyormuş 20 dakika arayla 3 tane içicem sonra 8 saatte bir. Sen de bu tarz bir şey kullanmıştın dimi canım? Benim tansiyonum düşük normalde bakalım işe yarıcak mı

Ben olmadım çünkü gebelik ve ikiz gebelik çok riskli asi karşıtı değilim ama olmayı düşünmüyorum sonucta özel bir durumdayız suan doktorum da sen bilirsin dedi

Eve cikmana cok sevindim kuzum evde olmak sana ayri bir enerji katacak insallah benim kuzular subat dogumlu insallah seninkiler de subat olur

Düşündüğümüz gibi olmuş cok sukur çok sevindim. Evet bencede bu haftalarda dusuyor hele ikiz gebelerde kesin dusuyor. Kaldi ki baski vs yoksa daha iyi. Zaten cogu kisi nidicard kullaniyor. 2021 ikiz annelerinde de cok vardi bu ilaci kullanan okumuştum. Ilk bir iki gün biraz çarpıntı vs yapabiliyormuş ama sonra vücut hemen alışıyormuş korkma sende

Medical park konusunda bende galiba ısrarcı olacağım doktoruma. Doğumu orada yapmak istiyorum. Hemen hemen herkes hem fikir bu konuda.

Maşallah haftalarına göre kiloları gayet güzel zaten. Bence de kiz belki iri olabilir. Benim doktorumda her seferinde bir bebegin kemik yapisinin daha iri oldugunu soyluyor. Saglikli olsunlar da kilolarina hic takilma sen.
Esim çalışıyor evet. Annemde kemoterapi hastası sürekli hastanede. Onların hepsi oldu 3.Dozu. Ama ben biraz tedirgin oldum nedense.

Cok sevindim, gözün aydın merak etme annesi sen konuş onlarla duracak onlar daha. Yorma sakın kendini evde. Bol bol yat dinlen, keyfini çıkar bu gunlerin. Yatmak zorundaymışsın gibi düşünme kendine tatil verdin dinlemiyorsun öyle düşün. Dizi izle kitap oku ne kadar güzel bi fırsat kendime vakit ayırmak için diye düşün

Çok sağ ol canım çok destek oldun bana işte bize de tecrübe oluyor her gün yeni bir şey öğreniyoruz. Doktoruma da sordum nidicardı için benim için de uygun dedi hemen reçete yazmış atmış raporu istedi ona da attım. Kilolara takılmıcam bundan sonra zaten yeşim hoca 100 gram ne ki yarım kilo farkla doğan ikizler var çok fazla dedi eşim de beni şikayet ediyor internetten bakıyor evham yapıyor diye azar yedim ayak üstü bakma dedi iltihap da görünmüyormuş bu arada genelde ondan oluyor kısalmalar zaten bakılmıştı yoktu benim öyle bir akıntım kaşıntım yanma da yok
Sende hiç böyle problemler olmasın sonuna kadar sorunsuz git inşallah eşin çalışıyor mu derken kimisi evden çalışıyor bu süreçte ya ondan dedim yanlış anlatmışım canım Annene acil şifalar diliyorum çok zor tabi bu zamanda sürekli hastanede olmak sen bilirsin tabi düne kadar 2 doz yeterli diyorlardı sürekli artıyor Eşim de olacak onun 3 ayı geçmiş benim zor ihtimal istiyordum aslında doğumdan sonra kol ağrısıyla bebekleri emzir falan zor olur diye. Sen kötü mü oldun 2.dozda kaça çıktı ateşin?

Ah o internet gerçekten hepimizin sorunu bende yapıyorum o hatayı. Benim doktorumda her seferinde bizi dinle sen diyor aynen ikizler için bu fark gerçekten az aynı doğan hiç duymadım ki ben zaten
Eşim normalde evdeydi herşey çok güzeldi bende rahattım baya yardım da ediyordu sag olsun ama artık gitmeye başladı ofise
Annem içinde çok teşekkür ederim geçecek inşallah güzel gidiyor tedavisi
Ateşim aşıdan sonra 38,5lari gördü benim. Kol ağrım çok sürmedi ama eklem ağrım oldu. Şimdi biraz okuyorum da gebelikte vurulursa bebeklerde antikoru doğuyormuş. Aslında onlar açısından da iyi olabilir. Iyice kafam karıştı

Aynen yaa kendimi tutamıyorum bakıyorum dedim bakma dedi direkt benim de eşim eskiden 2 gün evden 2 gün işten çalışıyordu çok iyiydi bayadır full ofiste evde olsalar ne güzel olur hele bebişler doğunca. Benim bi arkadaşıma öyle denk geldi çok güzeldi bebiş analı büyüdü tam manasıyla evet ateş yapmış sende canım valla bilemedim ben de parol içebilirsin ama benim de kafam karıştı şimdi bak biz de internetteyiz sen doktorunu dinle en iyisi

Bende covid geçirdim diğer ay biontek oldum 2. Aşı yeni çıktı ama hamileyim. Neye karar verdiniz aşı da

Ayni durumdayiz canim. Benimde 5.5 ay gecti. Ben aşimi olacagim , Allah korusun nereden gelecegi belli olmayan bir virus

Bence yaptır ihmal etme bu hastalık giderek güçleniyor omicron falan da çıktı şimdi, doktoruna katılıyorum. Aşı olduğun gün grip gibi bol meyve ye bol su iç ve yat mis gibi oluyorsun, ben öyle yapmıştım iğneden sonraki iki gün sonra zaten düzeliyor. Eğer ateşin düşündüğünden çok çıkarsa da al bi parol geçer gider. Covide yakalansan Allah korusun daha tedirgin olursun

Aynen canim benim bende kullandim en son gunde 6 kere kullandim daha sonra dr kesincr sanci durumlarim ilacla ayni cikinca alma dedi bu hafta kullanmauacagim bakalim ne olacak sende icince canim tansiyon sorunun varsa ara ara olc durumunu basta zaten bi tansiyon etkilenen oluyormus sonra geciyormus dendi umarim sorun falan olmaz sende ins

Eve cikmana cok sevindim kuzum evde olmak sana ayri bir enerji katacak insallah benim kuzular subat dogumlu insallah seninkiler de subat olur
Aynen canim benim insanin evinde olmasi cok baska ins sorun olmadan haftalarim ilerler yaaa seninkinler subat dogumlu allahim onlara guzel omur versin ins benimkilerde oyle olur umarim daha ne isterim ben bu arada nidicardi kesti onsuzsa sanci durumlarin ayni dedi kullanma bakalim dedi biraz tedirginim ama umarim sorun olmaz

Ne guzel moral vermissin canim ya cok tesekkur ederim cok sagol guzel yuregin icin boyle dusunmemistim hic ama bunu dusunecegim dinlenme tatili verdim yogun tempoya girmeden tesekkur ederim kuzum

Ben hamileyken 2 doz biontech oldum. Kol ağrısı,halsizlik,hafif ateş gibi belirti yaşadım. Doktorum çok ısrarcıydı olmam konusunda. Tek şartı 20.haftayı beklememdi. Herkesin kendi kararı tabiki ama bilmenizi istedim herhagi bir problemim olmadı çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…