- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
- 133
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #5.441
Ben tup bebek transferinden 1 hafta once basladim 2 genimde cikti pıhtılaşma ama 5 yil önce yaptirdim testi hic hatırlamıyorum su anNe zaman başladınız bı de geniniz neydi
Benim de iki gen heterozigot o sanki önemli değil doktor homozigot önemli dedi yanlış mı hatırlıyorum emin değilim ama bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim... ben bunun için hiçbir iğne kullanmıyorumBen tup bebek transferinden 1 hafta once basladim 2 genimde cikti pıhtılaşma ama 5 yil önce yaptirdim testi hic hatırlamıyorum su anama ikisi de heterozigottu
neden acaba? arastirayim ama taşan kaka ve cisler yataga gecsin istemem. gerçi oglumda oyle yataga geçecek kadar taşmiyordu. tuvalet aliskanligindan sonra cok lazim olduben aldım canım Çilek'den ama mağazadan aldım 07 ocak da gelecek. Bu arada yatağını da ordan aldım ben uygun bulamayabilirim aramayayim diye büyüyen beşiklerden benimkiler 80*180 olacak büyüyünce ilk halleri 70*130. Bu arada bana yataş daki müşteri temsilcisi belli bir yaşa kadar yataklar üzerinde alez önermediklerini söyledi bilgin olsun araştır istersen.
Bende ikiz annesi adayiyim 7.haftaya girdim usgde kalp atislarini cuma gunu duyduk ama hic bir belirti yok bulanti falan sadece bugun asiri duygusalim herseye aglayasim geliyor bu durum normal mi?Ayy inşallah yaa. Hayat kalitesini baya etkiliyor kendileri. Artmasın da bu şekilde razıyım
Eğer iki heterozogot varsa bu homozigot olarak değerlendirilir demişti bana doktorum. Bende kullanmıyorum da kalp atışı ile baslicaz dedi doktor oyuzden soruyorum herkes erken baslamisBenim de iki gen heterozigot o sanki önemli değil doktor homozigot önemli dedi yanlış mı hatırlıyorum emin değilim ama bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim... ben bunun için hiçbir iğne kullanmıyorum
Vallahi bana kullandiriyor cunku ilk bebegimi kaybettimBenim de iki gen heterozigot o sanki önemli değil doktor homozigot önemli dedi yanlış mı hatırlıyorum emin değilim ama bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim... ben bunun için hiçbir iğne kullanmıyorum
Çorba olarak domates çorba ve yayla çorba tüket sadece diğerleri gaz yapar. Düzelirsin yarına inşallahInan daha bu sabah yeni yeni kendime gelir oldum o derece beni mahvetti sadece tarhana çorbası o da iste yokbyok aetik çok nadir olarak yerim ya haklısın kuzum
evet bende senin gibi düşündüm ya gece birşey geçerse yatağa diye tuvalet alışkanlığından sonra daha çok oluyor o zaman kullanırsınız dedi sanırım yatagın hava alması gerekiyormuş alez hava almasına engel oluyormuş ben dedim kullanırsam haftada bir açar havalandırırım ne olacak :)neden acaba? arastirayim ama taşan kaka ve cisler yataga gecsin istemem. gerçi oglumda oyle yataga geçecek kadar taşmiyordu. tuvalet aliskanligindan sonra cok lazim oldu
Anladım canım benim doktorum kullandırmadı bir şey 25 haftalığım şu anEğer iki heterozogot varsa bu homozigot olarak değerlendirilir demişti bana doktorum. Bende kullanmıyorum da kalp atışı ile baslicaz dedi doktor oyuzden soruyorum herkes erken baslamis
Güzel haberlerle gel canım hepimiz korktuk valla ama hep güzel düşün sonucu güzel olacak inşallahKızlar merhaba saat 4 te detaylı kontrolüm var inşallah güzel şeyler duyarım sorunsux geçer en korktuğum kontrol bu
Canım benim leiden ve faktör v miydi onlar normaldi doktor iki tane önemsiz heterozigot dedi 25 haftalığım şu an inşallah bi şey olmazzz valla hiçbir şey kullanmadımVallahi bana kullandiriyor cunku ilk bebegimi kaybettim
Ya biri onemsiz diyor biri riske atamam diyor, her doktorun görüşü farkli oluyor bircok konuda. Evham yapmaCanım benim leiden ve faktör v miydi onlar normaldi doktor iki tane önemsiz heterozigot dedi 25 haftalığım şu an inşallah bi şey olmazzz valla hiçbir şey kullanmadım
Ewet anlaşılır 2 gün arayla kan testi yaptır artış iki katı ise ikizMERHABA İKİZ GEBELİK kese görünmeden beta artışıyşla anlaşılır mı?
Deniyim kuzum saolÇorba olarak domates çorba ve yayla çorba tüket sadece diğerleri gaz yapar. Düzelirsin yarına inşallah
zaten iki kat artmıyor mu iki günde birEwet anlaşılır 2 gün arayla kan testi yaptır artış iki katı ise ikiz
Benim de iki gen heterozigot o sanki önemli değil doktor homozigot önemli dedi yanlış mı hatırlıyorum emin değilim ama bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim... ben bunun için hiçbir iğne kullanmıyorum
Canım benim de düşüğüm olduğu için 6 gene bakılmıştı o iki gen mthfr a1298 ve pai ise bende de heterozigot ve genetik doktoru da kadın doğum doktorum da perinatolog da gerek yok dedi homozigot olmazsa bunlar problem yaratmıyormuş. Diğer genler heterozigot çıksa daha sıkıntılıymış. Çok içine sinmiyorsa en düşük doz ecopirin veririz demişti ama benim sol rahim damarlarımda direnç çıktığı için sadece ecopirin kullanıyorum normalde ona bile gerek yok dediler. Doktordan doktora değişiyor bazı şeyler kafana takma doktoruna güven. Ayrıca senin bebişlerin gayet iyi besleniyordu pıhtılaşmayla ilgili problem olsa bu kadar iyi olmaz bence.Canım benim leiden ve faktör v miydi onlar normaldi doktor iki tane önemsiz heterozigot dedi 25 haftalığım şu an inşallah bi şey olmazzz valla hiçbir şey kullanmadım
ben de kararsizim 3 ay geçti ustunden ama doguma az kaldigi icin olmayacagim galiba. bulunduğum çevrede cok artarsa belki düşünürüm tekrarCanım kızlar size bir sorum olacak. Benim 2 doz biontech aşım var gebelikten önce vurulmuştum. En son dozun uzerinden 5,5 ay gecti. Simdi 3.doz tanimlandi. Doktorum bence olmalisin dedi. Ama şu an evde olduğum için acab 3.doz çok elzem mi karar veremiyorum. Asi karşıtı kesinlikle değilim. Ilk ikisinde ateşim olmuştu sanırım biraz endişeleniyorum. Sizler ne yapacaksınız olacak mısınız doktorlarınız ne diyor, fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?