- 10 Nisan 2021
- 1.631
- 1.642
- 63
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #5.421
Yarın sorayım. Aslında perinatolog haftya pazartesi gel demişti. Şehir hastanesi doktor da haftay bı gün gel dedi.Yarın mı haftaya ptesi mi? Evet sor tabi ama doktora güvenmek lazım gerçekten herkesin durumuna göre değişiyor senin fark etmediğin ufak bir detayı onlar farkediyor başkasına iyi gelen sende kanama yapabilir çünkü kan sulandırıcının da fazlası zarar onlar daha iyi bilir içini ferah tut bebişleri riske atmazlar
Aslında aldım biri oksopar 0.4 kullanın dedi diğerleri de kese için çağırdıDoktoruna tekrar konus istersen canm bazı doktorlar ikiye ayrılmış kimisi kullanma diyor kimisi hem igne hem coraspin veriyor istersen başka bir doktordan da görüş al
Yan yatınca olmuyor benim senin yan yatınca da mı oluyor?Genel olarak kusamama gibi bir durumum var valla sırt üstü yatınca afedersin kusuyorum mide asidini boğazımdan geri döndürüp yutuyorum. Tam bir pis oldumBen geceleri boğularak kalkıyorum artık. Bir dün eşim diyor ki dalga gecer gibi cok dik yatiyorsun bence ondan uyuyamiyorsundik yatmadigim zaman kendi mide asidimle kesin ölürüm
Hayirla gel canim benim insBen daha oralara gelemedim, bakalim benim de oyle olacak mi??
Bende de o oluyor bence çoğu gebede oluyor bu durum kuzum yani reflü iste böyle hamilelikte hele ki yapacak bise yok ki ben biraz önüne geçtim bu günlerde narenciye tuketmiyorum tatlı mandalina sadece zaten tatlı falan yemiyorum o yüzden azaldiYan yatınca olmuyor benim senin yan yatınca da mı oluyor?Genel olarak kusamama gibi bir durumum var valla sırt üstü yatınca afedersin kusuyorum mide asidini boğazımdan geri döndürüp yutuyorum. Tam bir pis oldum
Öyle bişey yok canım ya protein ağırlıklı beslen sen. Yumurta peynir süt yoğurt yemeklerde de et tavuk balık yanına salata arada meyveni ye cevizini ye suyunu iç bitti gitti. Bulgur vs mahveder seni ben bayadır yemiyorum, yiyemiyorum. Sadece kuru fasulyeyi çok sevdiğimden ekmeksiz ve bol kimyonlu yiyorumKizlar bulgur mercimek vs kurubaklagiller bebeğe kilo aldırır yazıyor her yerde ama ben yiyince sanki patlayacak gibi oluyorum hatta öyle sisiyorum ki kalbim 9 aylık.gibi oluyor resmen çocukların hareketini hissetmekte zorlanıyorum oysa az yiyorum mesela bugün 1 bucuk kase dogmeli tarhana çorbası ictim suan patlayacak gibi oldum buna çözüm bulabilen var mi
KimyonKizlar bulgur mercimek vs kurubaklagiller bebeğe kilo aldırır yazıyor her yerde ama ben yiyince sanki patlayacak gibi oluyorum hatta öyle sisiyorum ki kalbim 9 aylık.gibi oluyor resmen çocukların hareketini hissetmekte zorlanıyorum oysa az yiyorum mesela bugün 1 bucuk kase dogmeli tarhana çorbası ictim suan patlayacak gibi oldum buna çözüm bulabilen var mi
Anladım canımm haftaya ölçüm yapacağım bakalım nasıl çıkacakkk makarna yedim75 gram şeker yüklemesinde bir saat sonra 180’den küçük 2 saat sonra da 153’den düşük olmasını istiyorlar ama yediklerin ne kadara denk geliyor onu bilmek lazım tabi canım. Normal yemek yiyince nasıl olması gerektiğini bilemedim
Valla canım bayağı yaradı en son enfeksiyonum da düşmüştü sertleşme yok artıkkMonurol tek kullanımlık şase işe yaradı mı? Daha da tekrar etmedi değil mi? Bende de başlamış enfeksiyon, dün gece monurol içtim şuan için bir değişiklik hissetmiyorum. Elma sirkesini arada salataya koyuyordum, bu hafta her hafta kahvaltıdan sonra 1yemek kaşığına yakın içeceğim. Bir umut işe yarar belki.
Sola yatınca fena değil kuzum ama sağa yatarsam aynı tarif ettiğin gibi oluyor. uykumda dönüyorum farkında olmadan valla bogulacagim diye korkuyorum bi gün. Hamile yastığı aldım dönmem belki diye onu da sevmedim çok konforsuz geldi banaYan yatınca olmuyor benim senin yan yatınca da mı oluyor?Genel olarak kusamama gibi bir durumum var valla sırt üstü yatınca afedersin kusuyorum mide asidini boğazımdan geri döndürüp yutuyorum. Tam bir pis oldum
Tansiyon ilk belirtisiymiş zaten onu ara ara ölç sen. Zaten direncin de sınırı var bence çok büyük seviyelerde değildir seninde. Serum ıntralipid serumdu bu arada omegaven diye. Ben ilk tup bebekte kullanmıştım bağışıklık tarzı bir serum sadece onun için verildi sanıyordum. Sonra direnç çıkınca perinatolog devam ettirdi meğer onda da kullanılıyormuş. Sen varsa direnç sorarsin zaten Yeşim Hocaya o da illa ki biliyordur kuzumYastıklar da süs cidden başka şey değil heves ettik bakalım atcak yer aramayız inşallah
Aaa nasıl bir serumdu acaba kuzum onu da sorayımbenim detaylı ultrasonda 20.hafta çıkmıştı yeşim hanım bu durumda ecopirin 150 mg kan sulandırıcı veriyoruz dedi ki zaten benim normal doktorum vermişti o yeterli dedi hatta ben pıhtılaşma için sanıyordum meğerse bundan vermiş Direnç olunca gebelik zehirlenmesi ihtimali oluyor galiba ama o tarz bir şey de yok tansiyonum düşük öyle çok ödemim yok el ve ayakta oluyor çok yürürsem ya da ayağım aşağıda oturursam. İnşallah benim de geçmiştir o zaman en azından içim rahat eder bebeğin yapısı o derim
Tamam canım çok sağ ol iyi ki söyledin sorayım. Seviyesini bilmiyorum tabi ben en son ne halde onu da yarın öğrenicem. Tansiyonumu ölçüyorum sık sık 9-5 ya da 10-6 anca oluyor çok hareket edince falan anca 11-7 çıkıyordu zaten artık hareket de yok. Yarın haber veririm sana da canımTansiyon ilk belirtisiymiş zaten onu ara ara ölç sen. Zaten direncin de sınırı var bence çok büyük seviyelerde değildir seninde. Serum ıntralipid serumdu bu arada omegaven diye. Ben ilk tup bebekte kullanmıştım bağışıklık tarzı bir serum sadece onun için verildi sanıyordum. Sonra direnç çıkınca perinatolog devam ettirdi meğer onda da kullanılıyormuş. Sen varsa direnç sorarsin zaten Yeşim Hocaya o da illa ki biliyordur kuzum
Canım sağ ol 300 tl ye 150 tl indirim geldi bana da bayağı uyguna geldi.. kızlar kaçırmayınnnDostlar an itibariyle LCW'de web sayfasinda çark var, cok iyi de indirim var ihtiyac varsa kacirmayin
Ben varim, hala igne vuruyorumAranıza yeni katıldım bugün iki kesem olduğunu öğrendim. Bende pihtilasma var merak ediyorum pihtilasma olup ikizi olan var mi
Gebelikte idrar yolu enfeksiyonu oluyor ara ara korkma onlemini aldiktan sonraMonurol tek kullanımlık şase işe yaradı mı? Daha da tekrar etmedi değil mi? Bende de başlamış enfeksiyon, dün gece monurol içtim şuan için bir değişiklik hissetmiyorum. Elma sirkesini arada salataya koyuyordum, bu hafta her hafta kahvaltıdan sonra 1yemek kaşığına yakın içeceğim. Bir umut işe yarar belki.
Güzel haberlerle git gel inşallah kuzum, bekliyorumTamam canım çok sağ ol iyi ki söyledin sorayım. Seviyesini bilmiyorum tabi ben en son ne halde onu da yarın öğrenicem. Tansiyonumu ölçüyorum sık sık 9-5 ya da 10-6 anca oluyor çok hareket edince falan anca 11-7 çıkıyordu zaten artık hareket de yok. Yarın haber veririm sana da canım
Inan daha bu sabah yeni yeni kendime gelir oldum o derece beni mahvetti sadece tarhana çorbası o da iste yokbyok aetik çok nadir olarak yerim ya haklısın kuzumÖyle bişey yok canım ya protein ağırlıklı beslen sen. Yumurta peynir süt yoğurt yemeklerde de et tavuk balık yanına salata arada meyveni ye cevizini ye suyunu iç bitti gitti. Bulgur vs mahveder seni ben bayadır yemiyorum, yiyemiyorum. Sadece kuru fasulyeyi çok sevdiğimden ekmeksiz ve bol kimyonlu yiyorum
Ne zaman başladınız bı de geniniz neydiBen varim, hala igne vuruyorum
ben aldım canım Çilek'den ama mağazadan aldım 07 ocak da gelecek. Bu arada yatağını da ordan aldım ben uygun bulamayabilirim aramayayim diye büyüyen beşiklerden benimkiler 80*180 olacak büyüyünce ilk halleri 70*130. Bu arada bana yataş daki müşteri temsilcisi belli bir yaşa kadar yataklar üzerinde alez önermediklerini söyledi bilgin olsun araştır istersen.selam hanimlar bugun beşik ve dolap kuruldu. cilek mobilya alan kimdi? kurulum ekibi eve kadar getirdi kurdu online almama ragmen sorun yasatmadilar.
besikler gelince iclerinin ölçüsünü kendi elimle ölçüp teyit edio yatak arastirmasina girdim. 70x140 maalesef her yer uretmiyor babymallde kanzin falan uygun modelleri var ama olculeri uymadi bize. mecbur yataştan 1100e aldim tanesini. uzerine de alez.
biberon sterilizator dolaptan ikinci el aldim. isiticiyi da oyle yapmıştım gerekirse bir tane daha ikinci el alirim.
besikler iyi sallaniyor küçük sallanir besik almama gerek kalmadi simdilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?