2022 ikiz annesi olacaklar

Yarın sorayım. Aslında perinatolog haftya pazartesi gel demişti. Şehir hastanesi doktor da haftay bı gün gel dedi.

Ben geceleri boğularak kalkıyorum artık. Bir dün eşim diyor ki dalga gecer gibi cok dik yatiyorsun bence ondan uyuyamiyorsun dik yatmadigim zaman kendi mide asidimle kesin ölürüm
Yan yatınca olmuyor benim senin yan yatınca da mı oluyor?Genel olarak kusamama gibi bir durumum var valla sırt üstü yatınca afedersin kusuyorum mide asidini boğazımdan geri döndürüp yutuyorum. Tam bir pis oldum

Kizlar bulgur mercimek vs kurubaklagiller bebeğe kilo aldırır yazıyor her yerde ama ben yiyince sanki patlayacak gibi oluyorum hatta öyle sisiyorum ki kalbim 9 aylık.gibi oluyor resmen çocukların hareketini hissetmekte zorlanıyorum oysa az yiyorum mesela bugün 1 bucuk kase dogmeli tarhana çorbası ictim suan patlayacak gibi oldum buna çözüm bulabilen var mi

Yan yatınca olmuyor benim senin yan yatınca da mı oluyor?Genel olarak kusamama gibi bir durumum var valla sırt üstü yatınca afedersin kusuyorum mide asidini boğazımdan geri döndürüp yutuyorum. Tam bir pis oldum
Bende de o oluyor bence çoğu gebede oluyor bu durum kuzum yani reflü iste böyle hamilelikte hele ki yapacak bise yok ki ben biraz önüne geçtim bu günlerde narenciye tuketmiyorum tatlı mandalina sadece zaten tatlı falan yemiyorum o yüzden azaldi

Öyle bişey yok canım ya protein ağırlıklı beslen sen. Yumurta peynir süt yoğurt yemeklerde de et tavuk balık yanına salata arada meyveni ye cevizini ye suyunu iç bitti gitti. Bulgur vs mahveder seni ben bayadır yemiyorum, yiyemiyorum. Sadece kuru fasulyeyi çok sevdiğimden ekmeksiz ve bol kimyonlu yiyorum

Kimyon ) ya pisirirken/yerken kimyon atin ya da islattiginiz suya 1 tatli kasigi karbonat koyun

Anladım canımm haftaya ölçüm yapacağım bakalım nasıl çıkacakkk makarna yedim
Valla canım bayağı yaradı en son enfeksiyonum da düşmüştü sertleşme yok artıkk

Sola yatınca fena değil kuzum ama sağa yatarsam aynı tarif ettiğin gibi oluyor. uykumda dönüyorum farkında olmadan valla bogulacagim diye korkuyorum bi gün. Hamile yastığı aldım dönmem belki diye onu da sevmedim çok konforsuz geldi bana

Tansiyon ilk belirtisiymiş zaten onu ara ara ölç sen. Zaten direncin de sınırı var bence çok büyük seviyelerde değildir seninde. Serum ıntralipid serumdu bu arada omegaven diye. Ben ilk tup bebekte kullanmıştım bağışıklık tarzı bir serum sadece onun için verildi sanıyordum. Sonra direnç çıkınca perinatolog devam ettirdi meğer onda da kullanılıyormuş. Sen varsa direnç sorarsin zaten Yeşim Hocaya o da illa ki biliyordur kuzum

Tamam canım çok sağ ol iyi ki söyledin sorayım. Seviyesini bilmiyorum tabi ben en son ne halde onu da yarın öğrenicem. Tansiyonumu ölçüyorum sık sık 9-5 ya da 10-6 anca oluyor çok hareket edince falan anca 11-7 çıkıyordu zaten artık hareket de yok. Yarın haber veririm sana da canım

Gebelikte idrar yolu enfeksiyonu oluyor ara ara korkma onlemini aldiktan sonra

Güzel haberlerle git gel inşallah kuzum, bekliyorum

Inan daha bu sabah yeni yeni kendime gelir oldum o derece beni mahvetti sadece tarhana çorbası o da iste yokbyok aetik çok nadir olarak yerim ya haklısın kuzum

ben aldım canım Çilek'den ama mağazadan aldım 07 ocak da gelecek. Bu arada yatağını da ordan aldım ben uygun bulamayabilirim aramayayim diye büyüyen beşiklerden benimkiler 80*180 olacak büyüyünce ilk halleri 70*130. Bu arada bana yataş daki müşteri temsilcisi belli bir yaşa kadar yataklar üzerinde alez önermediklerini söyledi bilgin olsun araştır istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…