2022 ikiz annesi olacaklar

Kavgalar kacinilmaz ama simdi eli degse cocugun basiyor cigligi cadi azicik oynayin birbirinizle ama henuz hazir degiller sanirim ozellikle kizim
Cadı kızlar cadı oluyor evt biraz büyüdükçe oynarlar daha minnaklar benimkiler şuan cok güzel oynuyorlar mesela kimseye ihtiyaç duymadan ikisi birbiriyle arkadaş kardeş

Canim benm sen haftanı az kalmış maşallah doldurmuşsun darısı bize inşallah tedirginlik korku stres başladı bende sanki yetemiyecek korkusu sütüm yeter mi uyuyakalır miyim ac kalırlar mi nasil olur falan dye

Soyle bir listemize baktim, herkesler yesil ) uyku tutmuyor kimseyi herhalde...
Nasilsiniz iyi misiniz
Gunaydin canm bnm bugun dr a gidicez inşallah bende smdi den başlıyor stres ve heyecan uyuyamıyorum malum her gittiğimde ayrı bir korku serüveni olduğu için:) sen nasılsın ve ben gece 1 de uyusam da 7 de ayaktayım tabi gece 2 3 kere lavaboya kalkmalarimi saymıyorum bile :)

Soyle bir listemize baktim, herkesler yesil ) uyku tutmuyor kimseyi herhalde...
Nasilsiniz iyi misiniz
İyiyiz çok sağ Kemiklerim batıyor yatmaktan belim de ağrıyor artık kendim de kalkamıyorum eşim de benimle bir kalkıp duruyor sürekli uyanıyorum karnım yamulmuş oluyor ama idare ediyoruz analık zor biz de zoru severiz onun dışında haftaiçi annemler geliyor yardıma dün beşiği kurduk uyku setini yıkadık giydirdik yarın ya da ptesi de bebek odası yani dolap şifonyer ve montessori karyolalar gelecek kıyafetler yıkanıp ütülenmişti yerleşecek az bir iş kaldı bana bir şey yaptırmıyorlar oturup onu şöyle yapın bunu böyle yapın derken zaman geçiyor. Görmediniz galiba ben yazmıştım rahim ağzı biraz kısalmış ptesi detaylıyı yapan perinatologa birdaha gidicem uzayana kadar yatıştayım siz nasılsınız?

O korkularını sil kafandan onlara en guzel sen bakarsin onlai enn guzel sen emzirirsin, hepimiz emzirmede ilk etapta sorun yasicas onemli olan bol su, bol aşk, bolca da sütüm olacak inanci, sonra saril saril geliyor, strese girince süt geri cekiliyor. Mama takviyesi yapariz en kotu ne olacak sanki, onlar yeter ki doysun. Uyku konusu zaten en tedirgin edicisi ama zaten oyle bisey ki vucudun seni ona da hazirliyor, mesela ben bebeler aurekli karnimda hareketli diye belki 3 4 kere uyaniyorum, 2 3 kere de tuvalete uyanıyorum derken bu rutin oldu.

Seni haftan gelmis ne güzel sağlıkla kucağına al kuzunun ne güzel anlatmışsın sana ciger gelistirici vuruldu mu

Yanlarim agriyor ifadesini hep kaburga sanardim, meger popomun yanlariymis onlar, yan yatmaktan oluyormus
Oh baslamak bitirmenin yarisi, oda da halloldu mu geriye oturup beklemek kaliyor.
Arkadaslar yatmaktan fayda gormustu, insallah sizde de oyle olur rahim agzi. Karnim buyuyor, buyuyor otururken bile hafif hafif zorluyor.
Arada diger anneler gruplarina bakiyorum, hep agrilar, sancilar, asiri kilolar, asermeler vb. pek bi dertliler, bir de bize donup bakiyorum, cok sukur rabbim dagina gore kar vermis, iyiyiz biz masallah :))

Seni haftan gelmis ne güzel sağlıkla kucağına al kuzunun ne güzel anlatmışsın sana ciger gelistirici vuruldu mu
Ben 34 haftalikken sordum ciger gelistirici olacak mıyım diye, ama 34 haftadan sonra cigerler gelismis oluyor onu riskli hastalara vuruyoruz sende risk olmadi hic dedi o yuzden vurmadim dedi.

Buhar makinesi aldın mı canım? ben de düşünüyorum hangi marka model önerirsin ?

Hahaha evet yanlar kesinlikle popomuzun yanları inşallah çok sağ olun Evet valla geçen gün uygulamada yazıyordu 30 haftalık ikiz gebelik doğumu yaklaşmış tekil gebeliğe eşdeğermiş o kadar da şikayet edilcek bir şey yok aslında şuan doğursam son bir iki haftadır zorlanıyor olurdum tekil gebelikler böyle mi doğuruyormuş biz daha neler yaşıcaz kimbilir durabildikleri kadar dursunlar da katlanırız uykusuzluğa alışmak lazım zaten yakında bizi uyutmucak minnoşlar

Tekil gebelikler yaşadıklarını ağrı sancı sanıyordur.kilo aşerme bulanti en büyük dertleri, bizim kadar zorluk çekenlere reflü yaşamak bile en basit normal şey haline geldi. Keşke bizim de tek derdimiz onlar gibi aay şuna aş eriyorum ay çok kilo aldım filan olsa...

Buhar makinesi aldın mı canım? ben de düşünüyorum hangi marka model önerirsin ?
Buhar makinesi aldım e bebekte indirim vardı geçen gün. Ordaki çalışan weewell önerdi biz de onu aldık. Pek bir fikrim yoktu açıkçası. Bugün de süt pompaları indirimde 100 tl falan indirim oluyor yine iyi bence şimdi onlara bakıcam canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…