2022 ikiz annesi olacaklar

Kızlar bir de göğüs pedi de aldım ama ne işe yaradığını bile bilmiyorum sonuçta bebişler habire emecek onu habire tak çıkar mı yapacağız ne işe yarar bunlar :)
Goguslerin ilk baslarda alismamis oldugu icin sut geldikce akitacak, o pedler o sutleri emecek, ama 1 aya kalmaz alisiyor memeler emzirmeye akma falan olmuyor

Kızlar bir de göğüs pedi de aldım ama ne işe yaradığını bile bilmiyorum sonuçta bebişler habire emecek onu habire tak çıkar mı yapacağız ne işe yarar bunlar :)
Canim akan sütun disina tasmasın diye kullanılıyor ama kullananlar bebeklerinde pamuklu olduğunu söylüyor bazen

Teşekkürler canımm inşallah yara olmazzz ayva çekirdeği çok iyi diyolar biriktirdim biraz

Ben de aldım çok işe yarıyor oğlumu 14 ay emzirdim sütyenimin içine hep koydum göğüs pedi çünkü süt geliyor durup dururken de:)

Kızlar 10 yıl önceki bir kaç deneyimimi topluca yazayım buraya. Göğüs gümüş kapak bilmiyorum ona hiç girmedim. Göğüs pedi hep kullanmıştım çıkarıp atıyor yenisini koyuyorsun bana iyi geliyordu. Göğüs ucu yara mevzusu çok duymuştum. Ilk günden beri lansinoh her emzirme öncesi sonrası kullanmıştım. Hiç yara olmadan atlatmıştım o dönemi bir daha zaten yara olmadı bebek düzgün kavrayınca. Yine aynı marka aldım attım çantaya. Sütüm olmasına rağmen humana stil tee içmiştim. Sütüm her zaman fazlaca vardı. Yine öyle yapıcam .Oğlumu her anlamda o kadar rahat düzenli büyüttüm ki yine öyle olmasını temenni ediyorum . Bu arada buhar makinesi de ihtiyaç. Kış bebekleri bunlar:) Her şeyde önlemli olmak taraftarıyım birşey olmadan önce tedbirli olmak. Umarım sağlıkla doğurur büyütürüz bebeklerimizi

Suan kizim oglumla vakit gecirmeyi hic sevmiyor bu ne zaman birlikte oyun oynamaya donusuyor
Büyüdükçe daha iyi anlaşırlar tabi yine kavgalarımız oluyor cnm da ama birbirlerine cok bağlılar kavga edip sonra birine kızınca savunmaya geçmeleri kardeşime öle deme şöle deme

Can hergun ayni yer yani karından olduğum için hiç bise ise yaramıyor ki
Ben de hala karnimdan yapiyorum en etkili bolge ora baska yerden yapma dedi dr diye. Bastira bastıra dagitiyorum eger ödem olursa hemen yayiliyor. Bi de karnimda 2 bölge kesfettim asla morarmiyor kanamiyor (gobek deligimin capraz sag ve sol altlari) bir gun bir tarafa bir gun bir tarafa vuruyorum. Kizima gebeyken her yerimi karis karis morartmisligim cok

Büyüdükçe daha iyi anlaşırlar tabi yine kavgalarımız oluyor cnm da ama birbirlerine cok bağlılar kavga edip sonra birine kızınca savunmaya geçmeleri kardeşime öle deme şöle deme
Kavgalar kacinilmaz ama simdi eli degse cocugun basiyor cigligi cadi azicik oynayin birbirinizle ama henuz hazir degiller sanirim ozellikle kizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…