- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
- 133
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #5.261
Karnindan yapmaya neden korkuyorsun canim?Senin yaşadıklarının aynısı bende de var kuzum üstüne iğne yapacak yerim kalmadı karnim büyüdükçe korkar oldum kola da geçemedim tek yapamıyorum diye
Goguslerin ilk baslarda alismamis oldugu icin sut geldikce akitacak, o pedler o sutleri emecek, ama 1 aya kalmaz alisiyor memeler emzirmeye akma falan olmuyorKızlar bir de göğüs pedi de aldım ama ne işe yaradığını bile bilmiyorumsonuçta bebişler habire emecek onu habire tak çıkar mı yapacağız ne işe yarar bunlar :)
Karbim büyüdükçe korkar hale geldim canm ya biliyorum hani tamam bise olmaz ama morariyor ya beze oluyor bazen falanKarnindan yapmaya neden korkuyorsun canim?
Canim akan sütun disina tasmasın diye kullanılıyor ama kullananlar bebeklerinde pamuklu olduğunu söylüyor bazenKızlar bir de göğüs pedi de aldım ama ne işe yaradığını bile bilmiyorumsonuçta bebişler habire emecek onu habire tak çıkar mı yapacağız ne işe yarar bunlar :)
Teşekkürler canımm inşallah yara olmazzz ayva çekirdeği çok iyi diyolar biriktirdim birazbebekler emmezken göğsün akacak sutyenin islanacak. araya koyuyorsun sutyenin islanmiyor. ama kimisi kullanamamis bunlardan şans işi. yara olan memeucuna yapistigini soyleyenler var. kimisi de kalkan kullanip akan sutleri toplamaktan yana. ben gümüş kapak aldim yara olmasin nerem islanirsa islansin
Ben de aldım çok işe yarıyor oğlumu 14 ay emzirdim sütyenimin içine hep koydum göğüs pedi çünkü süt geliyor durup dururken de:)Kızlar bir de göğüs pedi de aldım ama ne işe yaradığını bile bilmiyorumsonuçta bebişler habire emecek onu habire tak çıkar mı yapacağız ne işe yarar bunlar :)
Indirimdeydi aldım kapalı dururken kuruma olmaz bence. Başka şeyler alırken de e bebekte indirim oldu falan öyle öyle birikti. Saf su yenidoğan sleepy başka markalarda oldu.Islak mendil alacağım ben de canım şimdi alsam kuruma durumu olmaz değil mi doğum 3 aya olur inşallah
Vurduktan sonra o bolgeye masaj yap beze olmaz kuzumKarbim büyüdükçe korkar hale geldim canm ya biliyorum hani tamam bise olmaz ama morariyor ya beze oluyor bazen falan
4 yasinda ikizlerle hayat nasil diye sorayim hemen2018 ocak doğumlu ikiz annesi olarakdanherkes inş sağ sağlim kucaklarına alır bebişlerini çok güzel bir duygu ikiz annesi olmakda bir ayrıcalıkmış hanımlar öle diyorlar hep
Can hergun ayni yer yani karından olduğum için hiç bise ise yaramıyor kiVurduktan sonra o bolgeye masaj yap beze olmaz kuzum
Benim ikizlerim de 10 aylik suanvala süper
MaşallahBenim ikizlerim de 10 aylik suan
Suan kizim oglumla vakit gecirmeyi hic sevmiyorMaşallahsizinde bayağı büyümüşler
Büyüdükçe daha iyi anlaşırlar tabi yine kavgalarımız oluyor cnm da ama birbirlerine cok bağlılar kavga edip sonra birine kızınca savunmaya geçmeleriSuan kizim oglumla vakit gecirmeyi hic sevmiyorbu ne zaman birlikte oyun oynamaya donusuyor
Ben de hala karnimdan yapiyorum en etkili bolge ora baska yerden yapma dedi dr diye. Bastira bastıra dagitiyorum eger ödem olursa hemen yayiliyor. Bi de karnimda 2 bölge kesfettim asla morarmiyor kanamiyor (gobek deligimin capraz sag ve sol altlari) bir gun bir tarafa bir gun bir tarafa vuruyorum. Kizima gebeyken her yerimi karis karis morartmisligim cokCan hergun ayni yer yani karından olduğum için hiç bise ise yaramıyor ki
Kavgalar kacinilmaz ama simdi eli degse cocugun basiyor cigligi cadiBüyüdükçe daha iyi anlaşırlar tabi yine kavgalarımız oluyor cnm da ama birbirlerine cok bağlılar kavga edip sonra birine kızınca savunmaya geçmelerikardeşime öle deme şöle deme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?