- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
- 133
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #4.941
Evet kuzum 5 sene icinde diger gebeligimde 2 doz oldugum icin bunda tek doz vurdular, istedigi kadar yirtsin kartini sistemde cikar o zaten. Deli mi ne kendini ne saniyor oevet aşıdan oldu o aksam basladi 36 saat falan sürdü agridan inledim sürekli. ben de zamanini kaçırdığım icin bu hamileliğimde ilk dozum buydu. ikinciyi olmicam ararlarsa hastanelik oldum gecen dozda dicem. aslinda internette yazana göre 5 sene icinde olduysan bi daha gerek yok e bizim 2 doz var zaten israrla onlari saymadilar hatta o asilarimin yazili oldugu karti yirtti ebe
Aminnn canim benim aminnn ins soyle guzel haftalara gelip bir dogum yapsak hayirlisiylaAynen öyle canım bundan sonra hafta bir gel deyince nasıl sevindim :) insan evde kendi kendine kuruyor böylesi iyi.umarım hepimiz güzel günlere ulaşırız
Rahim ağzını kasıktan olcuyodu 26 haftadan sonra bebekler baya aşağıda olduğu için onuda ölçemedi vajinadanda bakmadı inş kısalma falan yoktur olsa belirti olur diye düşünüyorum rabbimin izni ile bi terslik olmadan istediğimiz haftalara gideriz umarımÇok ilginç ya neden böyle keskin konuşuyorlar anlayamıyorum. Neler olabileceğini kim bilebilir ? Kısalman falan yoktur anlıyorum ne güzelama yine de böyle kestirip atmaları sinir bozucu.
yaaa valla çok zor canım sen kaçıncı haftadasınVala ben de yatakta donemiyorum, sirtustu uyku zaten uzun suredir yatamiyorum, saga yatsam sag kasigim agriyor bi sure sonra sol da keza oyle, uykular haram oldu zalım geceeeeelerrr
Ben Yeşim Bülbül’e gittim canım ama doktorumun önerdiği 3 isimden biriydi o da iyidir muhakkakKızlar aranızda detaylıya İzmirde Cenk Gezere giden var mı ayın 20 sine randevu aldım detaylı için
cnm ya çok korkuyorum ben kötü birşey duycam diyeBen Yeşim Bülbül’e gittim canım ama doktorumun önerdiği 3 isimden biriydi o da iyidir muhakkak
Öyle canım ben de bi doz oldum 2. Bekliyorum olmasam mı acabasagolun kizlar burda belki yasayan olur diye paylasiyorum suanda iyiyim şükür proluton vurdurdum onun acisi var sadece :) ilk gebeligimde iki doz tetanoz vurdurmustum ama sadece kol agrisi olmustu. bu sefer cok baska bisey yasadim. ikiz gebelikte vucut çöküyor demek ki
İnşallah güzel haberlerle döneceksin canım şimdiden korkmanın faydası yok ki pozitif düşüncnm ya çok korkuyorum ben kötü birşey duycam diye
belki sizde oyle olmaz canim benim ilk gebeliğimde de sorun olmamisti zaten tercih sizinÖyle canım ben de bi doz oldum 2. Bekliyorum olmasam mı acaba
Amnisure kolay bulunur, suruntu alinan bir cubuk ve test tupu gibi birsey.. problem yoktur insallah, haber verinInquisitive canım dün senin söylediğin pedlerden bulamadık bütün nöbetçi eczaneleri aradık turnusol da bulamadık eczane kırtasiye pazar diye seçenek azdı. Bir daha sıvı da gelmemişti ama bu sabah tekrar oldu. Doktoruma haber verdim randevunu bugüne al gelirken de amnisure test getir dedi. İnşallah problem yoktur
Ben de aynı senin gibi düşünüyorum canım bebekler için pamuklar satılıyor ondan alacağım ama dışarıda falan illa lazım olur diye aldım e bebekten ıslak mendilAaa evet puanlar da birikmiştir kullanmak lazım iyi ki söyledinBen de çeşit yaptım ya bir ara sleepy çok çok uygundu 1 numaraları sleepy bio naturel aldım sonra 0 ve 2 numaraları prima premium care aldım. Ondan memnun olmayan yok zaten sadece pahalı indirimsiz alınmaz hep takip edicez mecbur 1 numarayı da başlarda sadece anne sütü olduğu için pek pişik olmuyor dediler ona güvendim bakalım neler olacak elimizde kalırsa birilerine veririz
Yaa üzüldüm canım keşke direkt ulaşabilseydim sizeBu hafta her gün ebebekte indirimler olacak bugün de bütün ıslak mendillerde indirim varmış ona bak istersen. Ben kaynamış ılımış su ve pamuk kullanmayı düşünüyorum zorlanmazsam ama illa ki dışarıda falan mecbur kalırız diye prima pampers aqua pure almıştım daha önce indirimden. Bunlar temiz içerikli oluyor diye biliyorum. Bak istersen. Coconut olanı da var ama parfümlü gibi çok kokulu dediler hindistan cevizi yağı varmış onda ben aqua olanı tercih ettim o yüzden.
Canım bende de oluyor arada ama sen söyleyene kadar hiç önemsememiştim, inşallah bir sorun yoktur güzel haberlerini bekliyoruzInquisitive canım dün senin söylediğin pedlerden bulamadık bütün nöbetçi eczaneleri aradık turnusol da bulamadık eczane kırtasiye pazar diye seçenek azdı. Bir daha sıvı da gelmemişti ama bu sabah tekrar oldu. Doktoruma haber verdim randevunu bugüne al gelirken de amnisure test getir dedi. İnşallah problem yoktur
Haklısın canım herkesin vücudu farklı bakalımm artıkk bugün doktor kontrolüm var ne diyecek o dabelki sizde oyle olmaz canim benim ilk gebeliğimde de sorun olmamisti zaten tercih sizin
Ben de biryerde okumuştum daha sıvı olduğunu falan ondan dikkatimi çekti yoksa akıntı der geçerdim heralde kuzumCanım bende de oluyor arada ama sen söyleyene kadar hiç önemsememiştim, inşallah bir sorun yoktur güzel haberlerini bekliyoruz
İnşallah canımAminnn canim benim aminnn ins soyle guzel haftalara gelip bir dogum yapsak hayirlisiyla
35 hafta 4 gunluk canım benim minnoslaryaaa valla çok zor canım sen kaçıncı haftadasın
Inşallah canım tek isteğimiz o bu kadar geldik bundan sonrası da güzel geçsin hepimiz sağ sağlim alalım bebeklerimizi kucaklarımıza ileri güzel haftalardaRahim ağzını kasıktan olcuyodu 26 haftadan sonra bebekler baya aşağıda olduğu için onuda ölçemedi vajinadanda bakmadı inş kısalma falan yoktur olsa belirti olur diye düşünüyorum rabbimin izni ile bi terslik olmadan istediğimiz haftalara gideriz umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?