2022 ikiz annesi olacaklar

İlaç verdi mi sana kasılmayı azaltmak için? Bana adalat crono verdi yatmadan bi tane alıyorum. Bir de kabız olunca artıyormuş bilgin olsun

Gunaydin kizlar,
Dun recep hocaya muayeneye gittim. 13 haftalik oldum artık. Doktor cinsiyetleri de soyledi. Ikisi de kizmis.
22. Haftaya tekrar kontrole gideceğim.
Maşşallah canım ikiz kızlar çok tatlı oluyorlar inşallah çok iyi anlaşırlar

Gunaydin kizlar,
Dun recep hocaya muayeneye gittim. 13 haftalik oldum artık. Doktor cinsiyetleri de soyledi. Ikisi de kizmis.
22. Haftaya tekrar kontrole gideceğim.
Recep hocayla muayene nasıl geçti peki. Nasıl bir hoca canım. Kaç dk sürdü muayene esnasında konuşuyor mu

Gece gece bez stoklamisimdir, hic adetim olmamasina ragmen bu devirde bool hesap kitap yapiyoruz iste :)) Bugunku E-bebek %15 indirimi ile prima anneler klubu 25TL çekini birlestirdim, pesin fiyatina da 5 taksit yaptim.
Gördün mü bilmiyorum ben de onu yazmıştım bugün canım çok iyi bir fırsat aslında 0 ve 1 almıştım ama bu indirimi görünce 2 de aldım kullanılır illa ki Baksana her şeye zam geliyor böyle fırsatlar varken kullanmak lazım ordan arttırır başka bir şey alırsın bebişlere

Kart kampanyasi, market kampanyasi hep pesindeyiz
Bezde çesit yaptim ;
1 numara Prima Aqua Pure 140lik aylik paket (feci pahali, 0-1 numara haric bunu almaya devam etmek zor)
2 numara 2 tane prima premium care 60lik
3 numara 3 tane Sleepy Natural

Bebek alisverislerinden de bu ay 250-300 civari maxipuan birikti, bir tur da onu harcarim artik

Ben bez sleepy ikincisi 1 TL kampanyasında almıştım biraz herkes bana aman bez stoklama bebeğine iyi gelmezse hepsi elinde kalır dediler. Öyle olunca daha da almıyorum bugünde e bebekte ıslak mendiller indirimde ben pamukla birlikte baya stokladım. almak isterseniz aklınızda olsun.

Tüh ya ben bakmamıştım buraya akşam görsem yazdığını alırdım

Aaa evet puanlar da birikmiştir kullanmak lazım iyi ki söyledin Ben de çeşit yaptım ya bir ara sleepy çok çok uygundu 1 numaraları sleepy bio naturel aldım sonra 0 ve 2 numaraları prima premium care aldım. Ondan memnun olmayan yok zaten sadece pahalı indirimsiz alınmaz hep takip edicez mecbur 1 numarayı da başlarda sadece anne sütü olduğu için pek pişik olmuyor dediler ona güvendim bakalım neler olacak elimizde kalırsa birilerine veririz
Tüh ya ben bakmamıştım buraya akşam görsem yazdığını alırdım
Yaa üzüldüm canım keşke direkt ulaşabilseydim size Bu hafta her gün ebebekte indirimler olacak bugün de bütün ıslak mendillerde indirim varmış ona bak istersen. Ben kaynamış ılımış su ve pamuk kullanmayı düşünüyorum zorlanmazsam ama illa ki dışarıda falan mecbur kalırız diye prima pampers aqua pure almıştım daha önce indirimden. Bunlar temiz içerikli oluyor diye biliyorum. Bak istersen. Coconut olanı da var ama parfümlü gibi çok kokulu dediler hindistan cevizi yağı varmış onda ben aqua olanı tercih ettim o yüzden.

Kızlar migros sanal markette de bazı bebek ürünlerinde güzel indirim var bu dediğim prima pampers aqua pure ıslak mendil 12 tl ye düşmüş mesela. Ebebekte sadece 9’lusu var kalmamış sanırım daha az almak isteyen olursa bu daha mantıklı bence.

Canlar günaydın bebek hareketlerini genelde karnın neresinde hissediyorsunuz ben alt karında hissediyorum da bu arada normal mii

Canim benim bu haftalarmizda kasilma bizlerde cok normalmis ikiz oldugumuzdan sadece bendeki kasilmadan fazlasi dun hatta nst dogum sancisi gibi iki dakka bir cikti agrim coktu ilacla rahatladim ama ac bekletiliyorum ne olur ne olmaz diye biliyorsun selvikse kisa bende oda bu cok kasilmalardan oluyormus ne bileyim rabbim yardimcimiz olsun ins bebislerimle bende 30 hatta 32 gorurum fazlasinda gozum yok artik ama dr cok iyi yapmis her hafta nts yapacak olmasi ikizlerde ne olur ne olmaz cunku ins guzel haftalara hayirlisiyla gidersin canim

Son düzenleme:
karnin yaklaşık 1 dakikaligina sertlesiyor veya yamuluyor o sirada kasikta batma da hissedebilirsin. en net nstye girdigin zaman anliyorsun aa bu yasadigim kasilma miydi diye

Canım bende araştırıyorum. Ya lansinoh alacağım ya mamajoo fakat tekli mi çiftli mi karar vermedim. Tekli olanlar güç anlamında daha iyi diyorlar
muhtemelen teklilerin performansi daha iyidir ama ilk cocugumdan tecrubem memeleri tek tek sagmak cok büyük zaman istiyor. ikizler eger aktif emmez her gun bir kac defa sagmak zorunda kalirsaniz cok zorlanirsiniz. lansinoh 2li aldim ben insallah iyi cikar. elektronik de sans isi

İlaç verdi mi sana kasılmayı azaltmak için? Bana adalat crono verdi yatmadan bi tane alıyorum. Bir de kabız olunca artıyormuş bilgin olsun
Vermedi yalnızca magnezyum verdi. Kabız olmuyorum ben de farkettim akşamları daha çok oluyor bir de sırt üstü yatınca. Doktorda akşama doğru magnezyumun azalıyor ondan akşam saatleri daha çok oluyordur dedi.

karnin yaklaşık 1 dakikaligina sertlesiyor veya yamuluyor o sirada kasikta batma da hissedebilirsin. en net nstye girdigin zaman anliyorsun aa bu yasadigim kasilma miydi diye
Bu taş gibi olmayı önceden ay sırtlarını döndüler ayaklarını da kasıklarıma bastırıyorlar diyordum bir aydır öğrendim kasılma olduğunu.

Sağol canım geçen hafta iki tane kasılma çıktı nst de doktor birşey yok dedi. Sık kontrol bence de cok iyi doktorum hep tedbirli gitmekten yana bir doktor kendisine şükrediyorum

Vermedi yalnızca magnezyum verdi. Kabız olmuyorum ben de farkettim akşamları daha çok oluyor bir de sırt üstü yatınca. Doktorda akşama doğru magnezyumun azalıyor ondan akşam saatleri daha çok oluyordur dedi.
Mantıklıymış gerçi senden her hafta nst alınıyor değil mi? Bi sorun olsa yazardı ilacını da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…