- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #4.881
Cok tesekkur ederim.İki kız anneleri çoğalıyorsağlıkla alın kucağınıza inşallaj
Söylediğin markalara bakayım canım çok sağ olCanım bende araştırıyorum. Ya lansinoh alacağım ya mamajoo fakat tekli mi çiftli mi karar vermedim. Tekli olanlar güç anlamında daha iyi diyorlar
İlaç verdi mi sana kasılmayı azaltmak için? Bana adalat crono verdi yatmadan bi tane alıyorum. Bir de kabız olunca artıyormuş bilgin olsunBenim de kasılmalar oluyor hatta bir buçuk aydır falan oluyor ama ilk zamanlar kasılma olduğunu anlamıyordum. Benim doktorum her hafta kontrole geleceksin her hafta nst ye baglanacaksın dedi. Dün bugun biraz artti gibi benim de salı kontrolüm var bakalım ne çıkacak.
Maşşallah canımGunaydin kizlar,
Dun recep hocaya muayeneye gittim. 13 haftalik oldum artık. Doktor cinsiyetleri de soyledi. Ikisi de kizmis.
22. Haftaya tekrar kontrole gideceğim.
Recep hocayla muayene nasıl geçti peki. Nasıl bir hoca canım. Kaç dk sürdü muayene esnasında konuşuyor muGunaydin kizlar,
Dun recep hocaya muayeneye gittim. 13 haftalik oldum artık. Doktor cinsiyetleri de soyledi. Ikisi de kizmis.
22. Haftaya tekrar kontrole gideceğim.
Gördün mü bilmiyorum ben de onu yazmıştım bugün canım çok iyi bir fırsat aslında 0 ve 1 almıştım ama bu indirimi görünce 2 de aldım kullanılır illa kiGece gece bez stoklamisimdir, hic adetim olmamasina ragmen bu devirde bool hesap kitap yapiyoruz iste :)) Bugunku E-bebek %15 indirimi ile prima anneler klubu 25TL çekini birlestirdim, pesin fiyatina da 5 taksit yaptim.
Kart kampanyasi, market kampanyasi hep pesindeyizGördün mü bilmiyorum ben de onu yazmıştım bugün canım çok iyi bir fırsat aslında 0 ve 1 almıştım ama bu indirimi görünce 2 de aldım kullanılır illa kiBaksana her şeye zam geliyor böyle fırsatlar varken kullanmak lazım ordan arttırır başka bir şey alırsın bebişlere
Tüh ya ben bakmamıştım buraya akşam görsem yazdığını alırdımGördün mü bilmiyorum ben de onu yazmıştım bugün canım çok iyi bir fırsat aslında 0 ve 1 almıştım ama bu indirimi görünce 2 de aldım kullanılır illa kiBaksana her şeye zam geliyor böyle fırsatlar varken kullanmak lazım ordan arttırır başka bir şey alırsın bebişlere
Aaa evet puanlar da birikmiştir kullanmak lazım iyi ki söyledinKart kampanyasi, market kampanyasi hep pesindeyiz
Bezde çesit yaptim ;
1 numara Prima Aqua Pure 140lik aylik paket (feci pahali, 0-1 numara haric bunu almaya devam etmek zor)
2 numara 2 tane prima premium care 60lik
3 numara 3 tane Sleepy Natural
Bebek alisverislerinden de bu ay 250-300 civari maxipuan birikti, bir tur da onu harcarim artik
Yaa üzüldüm canım keşke direkt ulaşabilseydim sizeTüh ya ben bakmamıştım buraya akşam görsem yazdığını alırdım
Canim benim bu haftalarmizda kasilma bizlerde cok normalmis ikiz oldugumuzdan sadece bendeki kasilmadan fazlasi dun hatta nst dogum sancisi gibi iki dakka bir cikti agrim coktu ilacla rahatladim ama ac bekletiliyorum ne olur ne olmaz diye biliyorsun selvikse kisa bende oda bu cok kasilmalardan oluyormus ne bileyim rabbim yardimcimiz olsun ins bebislerimle bende 30 hatta 32 gorurum fazlasinda gozum yok artikBenim de kasılmalar oluyor hatta bir buçuk aydır falan oluyor ama ilk zamanlar kasılma olduğunu anlamıyordum. Benim doktorum her hafta kontrole geleceksin her hafta nst ye baglanacaksın dedi. Dün bugun biraz artti gibi benim de salı kontrolüm var bakalım ne çıkacak.
karnin yaklaşık 1 dakikaligina sertlesiyor veya yamuluyor o sirada kasikta batma da hissedebilirsin. en net nstye girdigin zaman anliyorsun aa bu yasadigim kasilma miydi diyeCanm kasılma nasıl oluyo ben hala anlamıyorum kasıklarıma bazen batma oluyo acıyo baya baskı oluyo bide sertleşme oluyo göbeğimde bunlar kasılma mı oluyo beni hala nts ye sokmadı doktor sancı varmi onuda anlamiyorum bnm bu yaşadıklarım Seninki gibimi beni bi aydinlatirmisin
muhtemelen teklilerin performansi daha iyidir ama ilk cocugumdan tecrubem memeleri tek tek sagmak cok büyük zaman istiyor. ikizler eger aktif emmez her gun bir kac defa sagmak zorunda kalirsaniz cok zorlanirsiniz. lansinoh 2li aldim ben insallah iyi cikar. elektronik de sans isiCanım bende araştırıyorum. Ya lansinoh alacağım ya mamajoo fakat tekli mi çiftli mi karar vermedim. Tekli olanlar güç anlamında daha iyi diyorlar
Vermedi yalnızca magnezyum verdi. Kabız olmuyorum ben de farkettim akşamları daha çok oluyor bir de sırt üstü yatınca. Doktorda akşama doğru magnezyumun azalıyor ondan akşam saatleri daha çok oluyordur dedi.İlaç verdi mi sana kasılmayı azaltmak için? Bana adalat crono verdi yatmadan bi tane alıyorum. Bir de kabız olunca artıyormuş bilgin olsun
Bu taş gibi olmayı önceden ay sırtlarını döndüler ayaklarını da kasıklarıma bastırıyorlar diyordumkarnin yaklaşık 1 dakikaligina sertlesiyor veya yamuluyor o sirada kasikta batma da hissedebilirsin. en net nstye girdigin zaman anliyorsun aa bu yasadigim kasilma miydi diye
Sağol canım geçen hafta iki tane kasılma çıktı nst de doktor birşey yok dedi. Sık kontrol bence de cok iyi doktorum hep tedbirli gitmekten yana bir doktor kendisine şükrediyorumCanim benim bu haftalarmizda kasilma bizlerde cok normalmis ikiz oldugumuzdan sadece bendeki kasilmadan fazlasi dun hatta nst dogum sancisi gibi iki dakka bir cikti agrim coktu ilacla rahatladim ama ac bekletiliyorum ne olur ne olmaz diye biliyorsun selvikse kisa bende oda bu cok kasilmalardan oluyormus ne bileyim rabbim yardimcimiz olsun ins bebislerimle bende 30 hatta 32 gorurum fazlasinda gozum yok artikama dr cok iyi yapmis her hafta nts yapacak olmasi ikizlerde ne olur ne olmaz cunku ins guzel haftalara hayirlisiyla gidersin canim
Mantıklıymış gerçi senden her hafta nst alınıyor değil mi? Bi sorun olsa yazardı ilacını da.Vermedi yalnızca magnezyum verdi. Kabız olmuyorum ben de farkettim akşamları daha çok oluyor bir de sırt üstü yatınca. Doktorda akşama doğru magnezyumun azalıyor ondan akşam saatleri daha çok oluyordur dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?