2022 ikiz annesi olacaklar

Maşşallah canım hep böyle devam etsin Göbeğinin değil poponun altına mı koycan neden gerçekten o ben de merak ettim

27. Haftadayim canim doktorda randevum vardi soyledim cocuklar dönuyor bukuluyorlar felan normal dedi bu yuzden yuzumde o an kizariyorum sicak basiyor menapoz gibi dedim oda bisey sendromuymus anlamadim ismini ondan dolayi oluyormus normal dedi
O bende de oldu canim gunde en az 2 kez olurdu 20li haftlalarda baslamisti

Selam anneler cinsiyeti ne zaman öğrendiniz benimde haftaya kontrolüm var o zamana kadar belli olur mu acaba?

İnşallah canım çok teşekkür ederim
Tedavi ile oldu ondan progestanı tam azaltmıyoruz biz

Adana da kıme yaptırdınız tüp bebeği ? Doktor dan ikiz olmasını istediğim de bunun ıcın 2 embriyo yada 3 embriyo yerleştirir mi yoksa doktorun keyfine göre mi acaba ? (Yani farzedelim yerlestırme yapılacak gün 4 adet dollenmıs olduğunu yada örneğin 2 adet dollenmıs olduğunu varsayarsak ? )

Adana da kıme yaptırdınız tüp bebeği ? Doktor dan ikiz olmasını istediğim de bunun ıcın 2 embriyo yada 3 embriyo yerleştirir mi yoksa doktorun keyfine göre mi acaba ? (Yani farzedelim yerlestırme yapılacak gün 4 adet dollenmıs olduğunu yada örneğin 2 adet dollenmıs olduğunu varsayarsak ?

Selam anneler cinsiyeti ne zaman öğrendiniz benimde haftaya kontrolüm var o zamana kadar belli olur mu acaba?
Ben 11. Haftada fetal DNA testi ile öğrenmiştim. Fakat doktorum 11. Haftadan sonra uygun pozisyonda olurlarsa belli olacağını söylemişti. Haftaya inşallah bebekler uygun pozisyonda olur da öğrenirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…