- 26 Mayıs 2011
- 626
- 1.560
- 313
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #4.761
progestan fitil günde 4 tane, haftada bir proluton depot, her gun bir magnezyum ilaclarim bunlar. ben wc haric hic kalkmadim diyebilirim yardimci tutmustum yemekleri bile cogunlukla yatağıma getirttim. başucuma su koydurdum. cok bunalirsam mutfaktaki masaya kadar yürüdüm. kabiz olmamak icin yag ictim activya yedim her gun. yatar pozisyonum da tam yatiyorum gogsumden asagisi dümdüz oluyor. bazen ayaklarimin altina yastik da koyuyorum. yemek yerken birazcik daha arkaya kaykilarak oturur gibi yiyorum. 2 hafta bunlari uyguladim canim ama bunlardan dolayi mi uzadi serviks bebekler pozisyon degisti ondan mi baska biseyden mi bilmiyorum. insallah senin de uzayacakKuzum sana ne soracagim ben kasilmalarin var rahim agzinda bir ara dusuktu hani evde uzandin biliyorum ama yemeklere falan kalktinmi ne yaptin neye dikkat ettin nasil uzandin hani bende eve cikarilirsam nasil davranayim bilmiyorum evimde asansor yok merdivenli bide allahtan kati azbide senin kullandigin ilaclar nedir ne kullaniyorsun suan acaba
Benim şahsi fikrimi sorarsan kesme. Zararından çok faydası olur. Ben hem hap hemde haftada 1 Kere iğne devam ediyorumGünaydın canm hamisler rabbim kuzucuklarimizi ins zamaninda doğurmayı nasip etsin ins
Kizlar sizlere sorum olacak lutfen aynı durumda olanlar bilgi verirse cok sevinirim.
Benim dun perinatalojide kontrolüm vardı 17+2 idi geçen hafta normal kadin dogum dr uma gittim vitaminlerede demir i de ekledi
Gece de 2 adet progestan fitil kullaniyrm dedigim de devam demisti bu hafta perinatoloji de neden kullanuyrsun dedi bende oncesinde icerde kanama alani vardi o yüzden 2 ye çıkarılmıştı dedim yok keselim gerek yok dedi 2 sinide mi diye sordum evet dedi. Sonragittigim kadın dogumcuya msj attm boyke oldu diyesadece bu isareti yollamis acikcasi bizde eşimle bilemedik sizlerden de kullananlar var hala sanırım napacagimizi bilemedik bizim gibi olup kullanan varmi hala bazilariniz igneye geçmiş sanırım.
Birde tedavi ile olan kuzular bunlar insan endiselniyr yoksa dr a guvenip inaniyrz
Güzel haberlerle gelin inşallahBiz detaylimizi yaptirmaya gidiyoruz, aksamustu gorusuruz
Insallah hersey yolunda olur
Cok guzel aciklamissin kuzum benim verdigin tum bilgiler icin tesekkur ederimprogestan fitil günde 4 tane, haftada bir proluton depot, her gun bir magnezyum ilaclarim bunlar. ben wc haric hic kalkmadim diyebilirim yardimci tutmustum yemekleri bile cogunlukla yatağıma getirttim. başucuma su koydurdum. cok bunalirsam mutfaktaki masaya kadar yürüdüm. kabiz olmamak icin yag ictim activya yedim her gun. yatar pozisyonum da tam yatiyorum gogsumden asagisi dümdüz oluyor. bazen ayaklarimin altina yastik da koyuyorum. yemek yerken birazcik daha arkaya kaykilarak oturur gibi yiyorum. 2 hafta bunlari uyguladim canim ama bunlardan dolayi mi uzadi serviks bebekler pozisyon degisti ondan mi baska biseyden mi bilmiyorum. insallah senin de uzayacak
bu hafta cok sikintidayim oglum gine 5 gündür hasta bu anlattigim sekilde yatamiyorum maalesef sinirden ve çaresizlikten aglicam. bakici da var ama huysuzlugu bana ben kalkana kadar bagiriyor
Ben başından beri progestan günde 1 kere hap olarak alıyorum canım. Kanamam olunca da değiştirmemiştik. Erken doğum riskini azaltıyormuş o yüzden hala kullanıyorum. Bende çift rahim var zaten bu tekil gebelikte bile erken doğum riskini arttırıyor ikiz gebelikle birlikte daha da artıyor.Günaydın canm hamisler rabbim kuzucuklarimizi ins zamaninda doğurmayı nasip etsin ins
Kizlar sizlere sorum olacak lutfen aynı durumda olanlar bilgi verirse cok sevinirim.
Benim dun perinatalojide kontrolüm vardı 17+2 idi geçen hafta normal kadin dogum dr uma gittim vitaminlerede demir i de ekledi
Gece de 2 adet progestan fitil kullaniyrm dedigim de devam demisti bu hafta perinatoloji de neden kullanuyrsun dedi bende oncesinde icerde kanama alani vardi o yüzden 2 ye çıkarılmıştı dedim yok keselim gerek yok dedi 2 sinide mi diye sordum evet dedi. Sonragittigim kadın dogumcuya msj attm boyke oldu diyesadece bu isareti yollamis acikcasi bizde eşimle bilemedik sizlerden de kullananlar var hala sanırım napacagimizi bilemedik bizim gibi olup kullanan varmi hala bazilariniz igneye geçmiş sanırım.
Birde tedavi ile olan kuzular bunlar insan endiselniyr yoksa dr a guvenip inaniyrz
Bizim perinatologda o haftalarda biraktirmisti. Kadin dogumcumda perinatolog ne derse onu yapalim demisti. Gerek gorurlerse ileriki haftalarda tekrar baslatiyolarGünaydın canm hamisler rabbim kuzucuklarimizi ins zamaninda doğurmayı nasip etsin ins
amin canım. 4 aylık ne kadar zor şuan ben nasıl ayrılırım 4 aylıkken düşünemiyorum, bari en azından 1 yaşında olsalar diyorum. Ama bakalım zaman gösterecek, hayırlısı olsun hakkımızdaRabbim kolaylik versin oglum 4 aylik iken calismaya başladım ben de cokk cok zor bebecikten ayrılmak baskasina emanet etmek... o zamanlar ücretsiz imkanim yoktu. ama bir sekilde o günler de geciyor büyüyorlar sonra bir bakmissin zaten gündüz artık sana değil akrana ihtiyacı var
evet canım ücretsiz izin vermeyeceğiz derlerse bu durumda en azından tazminatımı alıp ayrılırım. tabi sonra nasıl iş bulurum? 2 bebekli kadını kim işe alır? Naparım bilemiyorum ama umarım yoluna girer her şey. ben çok istedim ve bekledim bebeklerimi eminim sen de öylesindir. Şimdi onlardan daha önemli bir şey yok biliyorum fakat kendimi hiç çalışmayan bir kadın olarak da düşünemiyorum. Bir dolu ikilem işte.. öyle :)Ben de isyandayım o konuda canım ya ücretsiz izin alıcam diyorum da benimkiler de ne dicek bilemiyorumo bile az ki 1 yaşlarına gelmeden işe dönmüş oluyoruz nasıl kıyıcaz ponçiklere Bu arada ücretsiz izni vermek zorundalar normalde vermiyoruz derlerse haklı fesih oluyor tazminat alabiliyorsun tabi hiç ayrılmak istemezsen mecbur kalıyorsun resmen kılıfına uyduruyorlar…
Bak böyle yazıyor:
Eki Görüntüle 2965938
süper canım, umarım hep böyle sorunsuz ilerler. 30. haftalarda olmak çok heyecanlı :)Kızlar bugün kontrolüm vardı 29+2 yim. Bebeklerden biri 1630 diğeri 1380 gr günleri biri bir buçuk hafta diğeri 3 gün önde. Ilk defa araları bu kadar açılmış. Geri kalma yok ama biri baya ileri gitmiş hatta doğum pozisyonu almış. Rahimde kısalma yok nst de önemli birşey çıkmadı. Doktorum hiçbir sorun yok dediartık haftada bir kontrole çağırdı bu içimi çok rahatlattı. Bu arada toplam 14 kilo aldım ben de durumlar böyle bu ayı atlatsam daha da korkmam
Aynen canım ya tam olarak duygularıma tercüman oldunamin canım. 4 aylık ne kadar zor şuan ben nasıl ayrılırım 4 aylıkken düşünemiyorum, bari en azından 1 yaşında olsalar diyorum. Ama bakalım zaman gösterecek, hayırlısı olsun hakkımızda
evet canım ücretsiz izin vermeyeceğiz derlerse bu durumda en azından tazminatımı alıp ayrılırım. tabi sonra nasıl iş bulurum? 2 bebekli kadını kim işe alır? Naparım bilemiyorum ama umarım yoluna girer her şey. ben çok istedim ve bekledim bebeklerimi eminim sen de öylesindir. Şimdi onlardan daha önemli bir şey yok biliyorum fakat kendimi hiç çalışmayan bir kadın olarak da düşünemiyorum. Bir dolu ikilem işte.. öyle :)
Maşşallah kuzum çok sevindim gözün aydınKızlar bugün kontrolüm vardı 29+2 yim. Bebeklerden biri 1630 diğeri 1380 gr günleri biri bir buçuk hafta diğeri 3 gün önde. Ilk defa araları bu kadar açılmış. Geri kalma yok ama biri baya ileri gitmiş hatta doğum pozisyonu almış. Rahimde kısalma yok nst de önemli birşey çıkmadı. Doktorum hiçbir sorun yok dediartık haftada bir kontrole çağırdı bu içimi çok rahatlattı. Bu arada toplam 14 kilo aldım ben de durumlar böyle bu ayı atlatsam daha da korkmam
Canm ya valla dun esim de bari bir tanesine devam et dedi insan tabi guvenmek istiyir fakat aklinda da soru isareti oluyrBenim şahsi fikrimi sorarsan kesme. Zararından çok faydası olur. Ben hem hap hemde haftada 1 Kere iğne devam ediyorum
Umarım hepimiz sorunsuz ilerleriz canımsüper canım, umarım hep böyle sorunsuz ilerler. 30. haftalarda olmak çok heyecanlı :)
Sağ ol canım güzel güzel büyüsün bebişlerimizMaşşallah kuzum çok sevindim gözün aydınönde olmaları çok güzel bence
Ya soyle burada kesip ilaci daha sonra rahim ağzı kısalan tekrar başlayanlar oldu. Ne bileyim bana tedbirli gitmekte sorun yok gibi geliyor.Canm ya valla dun esim de bari bir tanesine devam et dedi insan tabi guvenmek istiyir fakat aklinda da soru isareti oluyr
Canm ya kendi kadin dogum druma msj attm aradi sağolsun o vitaminler icin tmmndemek istemis yeterli diye fakültede hocalar kesiyor evet ama ben kullanmanizi oneririm dedi devam edecegim cok şükür icim rahat ettiYa soyle burada kesip ilaci daha sonra rahim ağzı kısalan tekrar başlayanlar oldu. Ne bileyim bana tedbirli gitmekte sorun yok gibi geliyor.
Oh süper ben bile rahatladım kuzumCanm ya kendi kadin dogum druma msj attm aradi sağolsun o vitaminler icin tmmndemek istemis yeterli diye fakültede hocalar kesiyor evet ama ben kullanmanizi oneririm dedi devam edecegim cok şükür icim rahat etti
Evet canm valla bizde rahatladik cok şükürOh süper ben bile rahatladım kuzumdoktor da değilim bence içmeye devam et demek istemedim çok biliyor gibi zararı yok sonuçta iyi olmuş
Canm ya kendi kadin dogum druma msj attm aradi sağolsun o vitaminler icin tmmndemek istemis yeterli diye fakültede hocalar kesiyor evet ama ben kullanmanizi oneririm dedi devam edecegim cok şükür icim rahat etti
Gerçekten benim bile için rahat ettiOh süper ben bile rahatladım kuzumdoktor da değilim bence içmeye devam et demek istemedim çok biliyor gibi zararı yok sonuçta iyi olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?