2022 ikiz annesi olacaklar

Kısalma falan yok kasılma oluyor arada dedim ama ondan sokmadı. Her Hafta gireceksin bundan sonrası riskli zaman dilimi tedbirli gideceğiz diyor. Doktorun genel tavrı bu perinatolog daha 14. Haftada bütün ilaçları bırak demişti açılma kısalma kanama olmamasına rağmen progestan hiçbir kan sorunum olmamasına rağmen oksaparı devam ettiriyor. Biz önlemimizi alalım diyor hep. Böylesi benim için de iyi içim rahat ediyor. Neden bu haftalarda araları böyle açıldı acaba bebeklerin

Seninkilerde tombul maşallah biri kız biri erkek mi benimkiler genelde her kontrol bir diğeri öne geçiyordu bakalım birdahaki sefer geri kalan yetişecek mi ikisi de erkek benimkiler yarışıyorlar

Bnm ki normal doktor seninki perinatolog olduğu için daha tedbirli galiba bnde bırakmadım canm ilaçlarımi devam ediyorum hala.Beslenmemizden kaynaklı olsa erkek olan da almaz kilo kizlar genel olarak böyle galiba sıkıntı olsa doktor söylerdi kafana takma canm

Seninkilerde tombul maşallah biri kız biri erkek mi benimkiler genelde her kontrol bir diğeri öne geçiyordu bakalım birdahaki sefer geri kalan yetişecek mi ikisi de erkek benimkiler yarışıyorlar
Yaa erkeklerdede oluyo demekki böyle fark bnde seninkileri kiz erkek sanmıştım.Seninkiler yarış yapiyo galiba geride olan yetişir bence bidahaki kontrolde Tombul tombul doğuralım yavrularımızı

Yok doktorum normal doktor perinatoloğa iki kez gittim o bırak demişti. Kendi normal doktorum bıraktırmiyor adam tedbirli gidelim diyor :) ilaçlar önemli bence de:) tombul olsunlar inşallah bu arada benim bir oğlum daha var 3 erkek olacak

Benım doktorum da perınatolog, 14.haftada Pruluton kestirdi, normalde kullanılması gerekn doz haftalık 250 olması gerekiyormuş, ben haftada ıkı kere kullanıyordum kanamalar cok olunca, kanama kesilince bıraktırdı, gerekli durum olursa kullanırız dedı, progestan devam tabıkı

Benim doktorum normal o bıraktırmiyor. tam aksine perinatolog hepsini bırak ihitiyaç yok demişti. 29+2yim gerçekten hiçbir sorun yokken oksapar ve progestana devam ediyorum. Zaten sona doğru gelmişim bunca zaman kullandım 2 ay daha kullanırım ne olacak. Oksapar ı ikiz bebek kan akışında sorun olmasın güzel beslensinler devam et diyor. Progestan da zaten rahim açılmasını özlüyormuş son aylarda. Ilk aylarda da düşük önlüyordu.

Kan pıhtılasmanız var mıydı? Oksapar tüp bebek prosedurunde herkese kullandırıyolar, benım kanamalar baslayınca 6.haftada kestik onu da pıhtılasma sorunum yok dıye.. Progestanı da 12.haftadan sonra bırakıyorlar dıye duymuştum ama dedııgınız gıbı sona kadar kullanıcaz galıba..
Sizin ne guzel ılerlemıs haftanız, darısı bizlere ınsallah

Evet tüp bebek prosedüründen dolayı kullanmaya başladım ve bıraktırmadı. Ne geçmişimde ne de şimdi pıhtılaşma falan yok. Yani daha önce pıhtılaşma sebepli bebek kaybım falan da yok ama bıraktırmiyor. Umarım sağ sağlim ulaşırsınız 30 lu Haftalara insan biraz daha rahatlamış oluyor.

Bazi doktorlar cok Garantıcı, sıze oyle bı doktor denk gelmıs
Şükürler olsun 1 aydır kanamam yok, kafam cok rahatladı, ınsallah olmaz birdaha da, valla iyiyim demeye korkuyorum

Bazi doktorlar cok Garantıcı, sıze oyle bı doktor denk gelmıs
Şükürler olsun 1 aydır kanamam yok, kafam cok rahatladı, ınsallah olmaz birdaha da, valla iyiyim demeye korkuyorum
Ilk aylarda benim de olmuştu kanama umarım bundan sonra olmaz sizin de huzurlu güzel bir hamilelik geçirirsiniz

Arkadaslar aramizda benim durumumda olan varmi acaba ..
bir aydir siyatik agrisi var bende doktora gittim igne yada hap veremem dedi sicak su koymalisin ve bacaginin altina yastik dedi . Fakat gittikce dahada kötülesiyor . Bi ev süpürüyorum üc gün agri cekiyorum . Bilgisi yada ayni durumda olan varmi acaba aramizda ? Bu arada hamilelikten gelen biseymis hormonlardan ödemden.

Tarifinr bakarsan kuzum o sekildr cikabilir cunku oyle hissetigimde benim nst cikan genelde oyle oluyor ama cok sukur surekli olan birsey degil rahim agzindaki uzunlukta toparlandi ins daha iyi olacak benimde muayanem var bakalim dr ne diyecek hastanedr yatismj yoksa cikarmiyim bilmiyorum artik bizim icin nerde olmak iyiyse raziyim ben hayirlisi diyelim

Maşallah Rabbim bağışlasın Normalmi olmuştu ikizler tedavi ilemi

Kuzum sana ne soracagim ben kasilmalarin var rahim agzinda bir ara dusuktu hani evde uzandin biliyorum ama yemeklere falan kalktinmi ne yaptin neye dikkat ettin nasil uzandin hani bende eve cikarilirsam nasil davranayim bilmiyorum evimde asansor yok merdivenli bide allahtan kati az bide senin kullandigin ilaclar nedir ne kullaniyorsun suan acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…