- 20 Ekim 2021
- 1.435
- 2.699
- 53
- 37
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #4.361
selam benimde 10.günü 803 . 12.günü 2950 idi. :) ikizlere hamileyim. bence seninde öyle.Kızlar merhaba tüp bebek tedavisi yaptırdım 11. Günüm 845 13. 2391 sizce ikiz olma ihtimali var mı 4 kat artmadı ama
Aa ilk defa duydum gebelik kolestazini duymuştum da bunu bilmiyordum.rabbim şifa versin çoğu gitti azı kaldı inşallahMerhaba kızlar. Kaşıntılardan sonra yaraların son durumu bu şekilde. Sabah kalkınca çektim kıyafetin izide çıkmışhastalığın adı gebeliğin polimorfik erüpsiyonu. Etrafımda ne duydum ne gördüm. Tedavisi yokmuş. Doğumla birlikte geçiyormuş doğuma kadar bu derdi çekecekmişim. Kaşınmasa çekecem ya da yara olmasa sadece kaşınsa. Kaşımamaya çalışıyorum artık. Bebişlerime bir zararı yokmuş önemli olan da bu. Bu zamana kadar hamileliğim çok kolay geçmişti bazen hamile değilmişim gibi bile hissediyordum amaaaa işte bilmediğim duymadığım bir derde düştüm. Allah daha beterinden korusun ne diyelim.
Ama senin daha yüksek artmış sanki hayırlısı bakalımselam benimde 10.günü 803 . 12.günü 2950 idi. :) ikizlere hamileyim. bence seninde öyle.
evett benim hatta 14. gün 7000 lere yaklaşmıştı. O zaman dedim var bunda birşey:) sonra çift keseyi gördük işte.. kalp atışlarını da duyduk çok şükür. Allah sana da nasip etsin.Ama senin daha yüksek artmış sanki hayırlısı bakalım
Ocak ayından beri göğşen hoca ile devam ediyoruz. Gebe kalmam onun elinden. Gebeligimi de takip ediyor, başka hiçbir hekime gorunmedim dogrusu onunla tanıştıktan sonra. Güvenim tam. Sadece dogum paketi almadim cok kafama yatmadı. Sanırım herkesi de takip etmiyor gebelik takibinde seçicilik yapıyor diye anladım ben bazı konuşmalardan.Merhaba canimmm. Bende göğsen hocanın hastasiyim. Kontrollere kendisinde mi devam ettiniz acaba ? Baska birinde mi takiplisiniz
Kaçıncı haftanda kese ve kalp atışı belli olduevett benim hatta 14. gün 7000 lere yaklaşmıştı. O zaman dedim var bunda birşey:) sonra çift keseyi gördük işte.. kalp atışlarını da duyduk çok şükür. Allah sana da nasip etsin.
5+2 idi sanırım keseleri gördük. 6+2 de kalp atışlarını duyduk. Hep vajinal bakıldı. Halen de öyle bakılıyor.Kaçıncı haftanda kese ve kalp atışı belli oldu
Ya neden vajinal tehlikeli değil mi5+2 idi sanırım keseleri gördük. 6+2 de kalp atışlarını duyduk. Hep vajinal bakıldı. Halen de öyle bakılıyor.
Teşekkür ederim canım Amin inşallahM mussmutluu canım ya çok geçmiş olsun inşallah kremler fayda eder en azından kaşımazsınGöbişin ne tatlı duruyor sağlıkla gelsinler inşallah
Amin canım nasıl geçecek bakalım Rabbim sabır versin inşallahAa ilk defa duydum gebelik kolestazini duymuştum da bunu bilmiyordum.rabbim şifa versin çoğu gitti azı kaldı inşallah
Doktorun uygun gördüğü şey bana tehlikeli gelmiyor. Güvenmem gerekiyor. Vajinal olunca kanama alanları vs. varsa daha net görülüyormuş. bu ana kadar güvenerek geldim ona. çok şükür bir sorun çıkmaz inşallah da.Ya neden vajinal tehlikeli değil mi
İnşllah canımDoktorun uygun gördüğü şey bana tehlikeli gelmiyor. Güvenmem gerekiyor. Vajinal olunca kanama alanları vs. varsa daha net görülüyormuş. bu ana kadar güvenerek geldim ona. çok şükür bir sorun çıkmaz inşallah da.
Sadece ikiz gebelikleri takip ediyormus :) bende görüştüm ama bana yinede sunu söyledi. Ben cok yoğunum acil bir durumda ulasamayabilirsiniz , takipte olduğun yinede bir doktor olsun. Onun disinda takibi ve doğumu yapariz dedi. Benimde bebislerim göğsen hocanin elinden:) dogum fiyati aldin mi ?Ocak ayından beri göğşen hoca ile devam ediyoruz. Gebe kalmam onun elinden. Gebeligimi de takip ediyor, başka hiçbir hekime gorunmedim dogrusu onunla tanıştıktan sonra. Güvenim tam. Sadece dogum paketi almadim cok kafama yatmadı. Sanırım herkesi de takip etmiyor gebelik takibinde seçicilik yapıyor diye anladım ben bazı konuşmalardan.
her yerim ağrıyor dün gece sıkıntıdan agridan uyuyamadim. bir ara dalmisim kötü rüya gördüm gebelikle ilgili uyandim. yattigim yerde bile agri cekiyorum artik
Canim dogum paketi 14500 idi. Ama 14 muayene içinde. Bizim ikiz olduğu icin 14ten fazla muayenemiz oluyor, paketi aşarım diye ekstra odemektense parça parça gittikçe ödemek daha mantıklı geldi. Benim ilk gebeligim yolunda idi, 39 haftada normal doğum yapmıştım onun icin varsayımı gebelikte sorun çıkmadığı sürece saglikla tamamlarız diyor. Ben de farklı bir hekim olarak başkentten ayrılma çağrı gülümser hoca var, aklimda duruyor çağrı hoca ama henüz iletişime geçmedim. Duruma göre hareket etmek en güzeli. Bana sana söylediği gibi birsey demedi, zaten bağımız cok guzel her sorunda empati kurup güzellikle konuştu. Insallah guzel de tamamlarız bu süreciSadece ikiz gebelikleri takip ediyormus :) bende görüştüm ama bana yinede sunu söyledi. Ben cok yoğunum acil bir durumda ulasamayabilirsiniz , takipte olduğun yinede bir doktor olsun. Onun disinda takibi ve doğumu yapariz dedi. Benimde bebislerim göğsen hocanin elinden:) dogum fiyati aldin mi ?
Göğsen hoca haricinde baska doktorlar kafama yatmiyor, güvenemiyorum bi türlü.
Yaaa herseyi cok guzel açıklamışsinn. Paket olarak degilde sadece sezaryen banada daha mantıklı geliyor. Çünkü ben zaten hastanede çalışıyorum. Tahlillerimi yaptırıp götürüyorum, pakette Tahlillerede para ödemiş olurum. Insan ikiz olunca biraz daha para hesabı yapmaya başlıyorCanim dogum paketi 14500 idi. Ama 14 muayene içinde. Bizim ikiz olduğu icin 14ten fazla muayenemiz oluyor, paketi aşarım diye ekstra odemektense parça parça gittikçe ödemek daha mantıklı geldi. Benim ilk gebeligim yolunda idi, 39 haftada normal doğum yapmıştım onun icin varsayımı gebelikte sorun çıkmadığı sürece saglikla tamamlarız diyor. Ben de farklı bir hekim olarak başkentten ayrılma çağrı gülümser hoca var, aklimda duruyor çağrı hoca ama henüz iletişime geçmedim. Duruma göre hareket etmek en güzeli. Bana sana söylediği gibi birsey demedi, zaten bağımız cok guzel her sorunda empati kurup güzellikle konuştu. Insallah guzel de tamamlarız bu sürecive de çoğu hekim( bağımsız çalışan) ikiz gebelik olunca tekil gebeliğe göre yüksek fiyat çıkarıyor. Arkadaşımın doktoru konuda dogum icin 14bin fiyat verdi. Ama başkentte tıbbi zorunluluk olarak sadece sezeryana 4500 gibi birsey demişlerdi sanırım. Bize mantikli geldi tabi herkesin kendi seçimi, kendi kararı. Mesela ben ayrıntılı usg yi dış merkezde gene göğsen hocanın önerdiği bir radyologa yaptırdım.
hiç bir tehlikesi yok merak etmeyin olsa zaten hiçbir doktor bu riski almaz belki kanama olma durumlarında bakmayabilirler bence benim nerdeyse 12 haftalık olana kadar vajinal bakıldı bende öyle istedim açıkçası daha net görünüyorlardı büyüdükçe vajinal netliği kaybetti ultrason daha iyi olmaya başladı :)Ya neden vajinal tehlikeli değil mi
kizlar omega3 ne kullaniyorsunuz hatalardir balik tuketemiyorum lokantaya gidecek halim yok balik yagi kullancam. mecburen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?