Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸
Canlar vallahi erkenden oldum yaaa! Bakalım cuma dr gidicem hormonlarıma bakılacak bir daha haftaya da dr kontrolüm olacak büyük ihtimalle 1 2 ay yumurtlama takibi yaptırıp olmuyorsa da tüp bebeğe yönelmek istiyorum kışa kadar
Canlar vallahi erkenden oldum yaaa! Bakalım cuma dr gidicem hormonlarıma bakılacak bir daha haftaya da dr kontrolüm olacak büyük ihtimalle 1 2 ay yumurtlama takibi yaptırıp olmuyorsa da tüp bebeğe yönelmek istiyorum kışa kadar
aşılama denemedik aslında ben aşılama pek istemiyorum tutma oranı çok düşük genelde erkekte sperm ile alakalı problem olunca yararlı oluyor. Benim gibi olanlar için oran çok düşük maalesef
Doktor pek artisa onem vermedi gebelik var dedi zaten ama cok erken daha biraz zamanin gecsin ondan sonra belli olur hersey dedi ama cuma gunu hersey belli olur diye düşünüyorum baska bir doktora randevu aldim doktor da muayene etmem lazim o zaman belli olur hersey dedi ay dua edin kizlar ya cok bekledik bu bebegi
Çok teşekkürler canım benim..İnşallah hayırlısıyla..Benim riskim.cok aslında ama inşallah sağ salim kucağıma almayı nasip eder Rabbim..Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.
Doktor pek artisa onem vermedi gebelik var dedi zaten ama cok erken daha biraz zamanin gecsin ondan sonra belli olur hersey dedi ama cuma gunu hersey belli olur diye düşünüyorum baska bir doktora randevu aldim doktor da muayene etmem lazim o zaman belli olur hersey dedi ay dua edin kizlar ya cok bekledik bu bebegi
Ben sabah kan vericen ona rağmen duramadim prodoctor gelmişti kargodan denedim negatif sabah yine yapıp gidicem kana yemin ediyorum akıllı adam isi değil yaptığım bir de ben bu ay istemiyordum diye geziniyorum, insanın içine direkt aslında bir istek doğuyor inc den inceden