• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydınn kızlar, bugün kasık ağrısı ve artmış göğüs ucu hassasiyeti ile uyandım, inşallah gebelik belirtisidir :dua:
günaydınn kız benim de cumartesi BAT anam şimdiden midem bulanıyor başım dönüyor göğüslerimağrıyor maşallah bi doğurmadığım kaldı:KK59:

merhaba eşimden dolayı sadece çift çizgiyi gördüğümün 1 gün öncesini değerlendirebildim :KK43:
Sorun olmaz sonuçta erkek spermi 3 4 gün yasayabildigi için yine hamile olma ihtimalim olur canım sadece yumurtlamadan 3 4 gün önce ve 2 gün sonrasını değerlendirdiğinde şansın artıyor..Umarım guzel haberlerini alırız..

Sorun olmaz sonuçta erkek spermi 3 4 gün yasayabildigi için yine hamile olma ihtimalim olur canım sadece yumurtlamadan 3 4 gün önce ve 2 gün sonrasını değerlendirdiğinde şansın artıyor..Umarım guzel haberlerini alırız..
ama işte hepsini değerlendirememek beni üzüyor :(

Tüm belirtiler gitti bende geçen ayda böyle olmuştu ertesi gün olmuştum yine olmıycaj bebeii her halde

Bir şey soracagım son regl 16may. Dün kan verdim saat 23.30civarı ve bta hcg 6755,8 çıktı değerim yüksek mi yoksa normal mi

Back