- 19 Ekim 2016
- 1.985
- 2.223
- 133
- 30
Evet kuzum cok sukur nasip oldu bana da❤Yaaa sen de mi hamilesin canııım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kuzum cok sukur nasip oldu bana da❤Yaaa sen de mi hamilesin canııım
Ohh çok şükür Rabbime sağlıkla hayırla gelsin inşallahEvet kuzum cok sukur nasip oldu bana da❤
Aminn insallah cok tesekkur ederim.Rabbim isteyen herkese nasip etsinOhh çok şükür Rabbime sağlıkla hayırla gelsin inşallah![]()
Senin nasil gidiyor canim hersey yolunda mi cinsiyet ogrendiniz miOhh çok şükür Rabbime sağlıkla hayırla gelsin inşallah![]()
Yaa çok sevindim canım.. ilk bebiş miydi buEvet kuzum cok sukur nasip oldu bana da❤
Nasip olursa ikinci olucak kuzumYaa çok sevindim canım.. ilk bebiş miydi bu
Hayırlı olsun tekrardan sağlıkla kucağınıza alın inşallahNasip olursa ikinci olucak kuzum![]()
Amin inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşalımHayırlı olsun tekrardan sağlıkla kucağınıza alın inşallah![]()
Gugum çok sevindimEvet kuzum cok sukur nasip oldu bana da❤
Amin Allah razı olsun kuzumm Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahGugum çok sevindimAllah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
![]()
Ben de çok özlemişimYa ben özlemişim bu grubuuu görünce duygulandım![]()
Çok şükür herşey yolunda cinsiyet henüz belli değilSenin nasil gidiyor canim hersey yolunda mi cinsiyet ogrendiniz mi![]()
Sag salim kucaginiza almak nasip olsun insallah belli oldugunda yaz bizeÇok şükür herşey yolunda cinsiyet henüz belli değil![]()
Belirtileriniz nelerdi acaba sanırım gebesinizBakalim artik belirti mi yoksa oyun mu hepsi merak ediyorum
Evet cok sukur. Benim en buyuk belirtim adetime 8-9 gun kala baslayan adet agrisi ve bel agrisiydi. (O kadar erken olmazdi 1-2 gun kala agrirdi.) Bacagima vuran agri ve uykusuzluk olmustu.Belirtileriniz nelerdi acaba sanırım gebesiniz
Cok sevindim adınızaEvet cok sukur. Benim en buyuk belirtim adetime 8-9 gun kala baslayan adet agrisi ve bel agrisiydi. (O kadar erken olmazdi 1-2 gun kala agrirdi.) Bacagima vuran agri ve uykusuzluk olmustu.
Cok tesekkur ederim insallah isteyen herkese hayirlisiyla nasip olur❣Cok sevindim adınıza![]()
Canımmmm çok sevindimSag salim kucaginiza almak nasip olsun insallah❤
Kuzumm amin Allah razi olsun ❣Canımmmm çok sevindimRabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin çok mutlu oldum senin adına
banada dua etmeyi unutma bitanem
![]()