Tesekkur ederim bitanem insallahYaa ne güzel ne anlamlıymış
Ağustos ayı bizim de evlilik yıldönümümüz
Ağustos ayı şans getirsin sana yine
Hep dualarımdasınız. Rabbim isteyen , sabırla bekleyen , iyi anne olacağından şüphem olmayan sizlere en hayırlı zamanda sizlere de bu güzel haberi tattırsın
Insallah tesekkur ederim canim ❣İnşallah bu ay da uğurlu gelir
Normal adet şişginligimden daha farklıydı.Göğüslerim birden şişti zaten biraz pembe kanama oldu ama hemen kesildi.O da Rahime tutulması yani üstüne görme diyorlar.2hafta geçsin kadın doğum doktoruna gidelimTebrik ederim çok sevindimkarındaki ağrı nasıldı acaba adet sancisi gibi mi vuruyordu her zaman var mıydı?? Ben bugün temizlik yaptım karın ağrım arttı bir defa da sol tarafıma batma oldu birkaç saniyelik. Sizin belirtiler neydi ??
Hayirli olsunTeşekkür ederim canım
Sagol canım benim.İnşallah tez vakitte rabbim size de nasip eder.Yumurtlama tarihine göre değerlendirildim ama hadi hayırlısı.Hayirli olsun gebeligin canim Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallah bize de cok dua et
Sagol kuzum benim.hadi hayırlı olsuuuun :) maşallah
Teşekkür ederim canım benim.Hayırlı olsun
Tam aksine rahmi temizledigi icin hamile kalmayi kolaylastiriyor. Uzun sure kullanilmamasi gerekiyor ama.Yumurtlamaya veya döllenmeye engel olur mu acaba ovulasyon döneminde yapsak
Rabbim herkesin gönlüne göre versin.Yumurtlamw gününü sapladım.Son adetim 22 Haziran.6 Temmuzda yumurtlama günüm.1 Temmuz,2 Temmuz,3 Temmuz değerlendirdik./Sizlerden edindiğim bilgiye göre uyarlandım.Yumurtlama tarihinde boş geçti.Bakalım cinsiyeti ne olacak.2 oglum var kızı inşallah tuttururum kızlar.En başı eli ayağı düzgün olsun.Hayırlı evlat olsun gönlümde de kız var.Guguuu hamişimiz var koş gel
Olmaz olmaz iyi dusun iyi olsun.Ya eminim ama ispatlayamam derler ya öyleyim şuan. Geçen ay ne yasadiysam aynısını yaşıyorm. Bel kasık ağrısı var. Dun uyusmam vardı. Geçen ay düşük yaptm umarim bu ay olmaz
İnşallahOlmaz olmaz iyi dusun iyi olsun.
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsunRabbim herkesin gönlüne göre versin.Yumurtlamw gününü sapladım.Son adetim 22 Haziran.6 Temmuzda yumurtlama günüm.1 Temmuz,2 Temmuz,3 Temmuz değerlendirdik./Sizlerden edindiğim bilgiye göre uyarlandım.Yumurtlama tarihinde boş geçti.Bakalım cinsiyeti ne olacak.2 oglum var kızı inşallah tuttururum kızlar.En başı eli ayağı düzgün olsun.Hayırlı evlat olsun gönlümde de kız var.
Yaa bu ay hamile kalamazsam denerim o zamanTam aksine rahmi temizledigi icin hamile kalmayi kolaylastiriyor. Uzun sure kullanilmamasi gerekiyor ama.
İnşallah bebeiştendir kuzumKızçelerrrr bu gün çok yoruldum ondan mıdır bilmiyorum sağ kasığımda çok ağrı var ve bacağıma vuruyor artık. Öldüm gayrıı
Valla geçen ayda böyle olmuştu ama bu defa fena ağrıyorİnşallah bebeiştendir kuzum
İnşallah bebiştirValla geçen ayda böyle olmuştu ama bu defa fena ağrıyor
evet canım ama benim 3000 olması gereken değer o gün 8300lerdeydi baya ikizim ben diye bağırıyormuş ama devletteki doktor detaylı bakmadığı için o dönem tek kese gördüm demişti :) bu arada ikiz olması durumuna alıştım artık keyif veriyor bebeklerim sağlıkla gelsinKuzum farklı kurumlarda sonuçlar farklı çıkabiliyor . Hatta o nedenle aynı yerde hemen hemen aynı saatlerde kan verin diyorlarBelki ondan farklıdır belki de ikizler geliyordur kim bilir
Yanlış hatırlamıyorsamolmadibe nin de böyle betası yüksek yüksek gidiyordu sonra ikizlere hamile olduğunu öğrendi
Yaa ne güzel biz de temmuz ayında 2. Yıldönümümüzde öğrendik hamile olduğumu 218 değerle mütiş bi duyguBu ayki 9.hamilelik haberimiz bu masallah. Darisi biz isteyenlere olsun hamilelerin duasi kabul olurmus bize de dualarinizda yer verin hanimlar. Burada bekleyen isteyen herkes saglicakla yavrularini kucaklasin insallah hepimiz guzel haberler verelim.
Agustos ayi benim icin cok cok onemli bir ay. Esimle tanisma ayimiz ayni zamanda evlendigimiz ay. Evlilik yildönümünde ogluma hamile kaldigimi ogrenip esime surpriz yapmistim.
26 agustosta tanistik ve ayni tarihte evlendik. Yine 26 agustosta yil donumunde ogrendigim beta degerim de 26 idi. Icimden anlatmak geldi duygulandimkismet olur insallah yine
Hadi bakalim kuzum bi ikiz haberi de senden gelir belkiValla geçen ayda böyle olmuştu ama bu defa fena ağrıyor
Ne guzel daha da anlamli olmus sizin deYaa ne güzel biz de temmuz ayında 2. Yıldönümümüzde öğrendik hamile olduğumu 218 değerle mütiş bi duyguRabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin hepimizin. İsteyen herkese de nasip etsin en kısa vakitte hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?