Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hosgeldin canim Aminnn insallah Allah o gunleri hepimize de gostersin.. Nasilsin bugun ❣

ahhh hadi inşallahh :)

yaaacanımızz grubumuzun en gözdesiii inşallaahhhh.... İlerletip yüz yüze biel görüşme fırsatımız olur inşallaahhhh

Hosgeldin canim Aminnn insallah Allah o gunleri hepimize de gostersin.. Nasilsin bugun ❣
İyim kuzum doktoruma yazdım nasıl ilerleyeceğiz diye cevap bekliyorum :) bir kese bi kalp atışı duysam rahat nefes alacağım . Çünkü şu an hiç bir şey hissetmiyorum , boşlukta gibiyim :)

Tuzlugu kafaya yiyip sabaha cikamazsam ise yaramamistir ordan anlarsin artik
kız benim ki korkuyor öyle şeylerden hahahahhaahha mesela bazen evde birden koşuyorum bi bakıyorum dua etmeye başlıyor bu arada aramızda da 10 yaş var onunla belirtmek isterim

İyim kuzum doktoruma yazdım nasıl ilerleyeceğiz diye cevap bekliyorum :) bir kese bi kalp atışı duysam rahat nefes alacağım . Çünkü şu an hiç bir şey hissetmiyorum , boşlukta gibiyim :)
Vallahi içimde çok güzel hisler var ya senin bebiş ile alakalı maşallah çok iyi değer de çıkmış

Oyy o gunler de gelicek insallah bebegi ogrenince sabirsizlik daha da artiyo 5 haftalikken kese 6 7 haftalik civarinda kalp atisi duyuluyo genelde azicik sabir annesi❣

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…