- 19 Ekim 2016
- 1.985
- 2.223
- 30
Evet kuzum cok sukur nasip oldu bana da❤Yaaa sen de mi hamilesin canııım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kuzum cok sukur nasip oldu bana da❤Yaaa sen de mi hamilesin canııım
Ohh çok şükür Rabbime sağlıkla hayırla gelsin inşallahEvet kuzum cok sukur nasip oldu bana da❤
Aminn insallah cok tesekkur ederim.Rabbim isteyen herkese nasip etsin❤Ohh çok şükür Rabbime sağlıkla hayırla gelsin inşallah
Senin nasil gidiyor canim hersey yolunda mi cinsiyet ogrendiniz miOhh çok şükür Rabbime sağlıkla hayırla gelsin inşallah
Yaa çok sevindim canım.. ilk bebiş miydi buEvet kuzum cok sukur nasip oldu bana da❤
Nasip olursa ikinci olucak kuzumYaa çok sevindim canım.. ilk bebiş miydi bu
Hayırlı olsun tekrardan sağlıkla kucağınıza alın inşallahNasip olursa ikinci olucak kuzum
Amin inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşalımHayırlı olsun tekrardan sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Gugum çok sevindim Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinEvet kuzum cok sukur nasip oldu bana da❤
Amin Allah razı olsun kuzumm Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahGugum çok sevindim Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Ben de çok özlemişimYa ben özlemişim bu grubuuu görünce duygulandım
Çok şükür herşey yolunda cinsiyet henüz belli değilSenin nasil gidiyor canim hersey yolunda mi cinsiyet ogrendiniz mi
Sag salim kucaginiza almak nasip olsun insallah belli oldugunda yaz bizeÇok şükür herşey yolunda cinsiyet henüz belli değil
Belirtileriniz nelerdi acaba sanırım gebesinizBakalim artik belirti mi yoksa oyun mu hepsi merak ediyorum
Evet cok sukur. Benim en buyuk belirtim adetime 8-9 gun kala baslayan adet agrisi ve bel agrisiydi. (O kadar erken olmazdi 1-2 gun kala agrirdi.) Bacagima vuran agri ve uykusuzluk olmustu.Belirtileriniz nelerdi acaba sanırım gebesiniz
Cok sevindim adınızaEvet cok sukur. Benim en buyuk belirtim adetime 8-9 gun kala baslayan adet agrisi ve bel agrisiydi. (O kadar erken olmazdi 1-2 gun kala agrirdi.) Bacagima vuran agri ve uykusuzluk olmustu.
Cok tesekkur ederim insallah isteyen herkese hayirlisiyla nasip olur❣Cok sevindim adınıza
Canımmmm çok sevindim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin çok mutlu oldum senin adına banada dua etmeyi unutma bitanemSag salim kucaginiza almak nasip olsun insallah❤
Kuzumm amin Allah razi olsun ❣Canımmmm çok sevindim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin çok mutlu oldum senin adına banada dua etmeyi unutma bitanem