Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım çok hassas bi dönem gebelik isteyip olmaması hepimiz bu durumu yaşıyoruz o yüzden yanlış anlama ama çok çok erken yapıyorsun testleri. Neredeyse ilişki yaşayıp ertesi gün test yapacaksın. Bu şekilde kendini çok yıpratırsın. Biraz daha sabretmeye çalış en azından adet gününe 2 gün bari kalsın. Zaten adet başlayınca o hayal kırıklığı illa yaşanıyor bari bu kadar erkenden yaşama.
2 aydır yumurtlama gördükten sonra 12. Gün yaptım hep. Ama bu ay bi sabırsızlık oldu bilmiyorum erken olduğunu bile bile yaptım. Saçma sapan hallere düştüm ya, adet günümde yaparım varsa paylaşırım sizlerle.
 
Kızlar selam 🌸 ben ilk kez ovülasyon testi aldım. 20-26 Mayıs arası reglim devam etti. Bugün başlamam uygun olur mu test yapmaya?
 

Eklentiler

  • 56008779-879E-440C-8558-AA5BCBEC5A0C.jpeg
    56008779-879E-440C-8558-AA5BCBEC5A0C.jpeg
    44,4 KB · Görüntüleme: 25
Kuzum sen aslında ilk çatlatma basarırızdan sonra bırakmıcaktın devam edicektin hala kırmızılar gelmedi ama pes etme hemen kuzum
Ya işte kuzum Ramazan araya girdi Ramazan da ilac içmek zor olurdu üstüne bayram da adet oldum doktor yoktu gidicem ama artık akıllandım kız olmadım bakalım ihtimal vermiyorum diyemem cunku korunmuyoruz hersey olabılır :)
 
Kızlar Merhaba buraya bakmayı unutuyorum hep bildirimler her zaman gelmiyo nabersiniz? Benimde reglim yeni bitti 2 gün oluyo sabahtan beri kasıklarımda ağrı var alt kısma doğru da vuruyo midem de bulanıyo sanırım idrar yolu enfeksiyonu olmuşum 😒 hiç hoş değil ya var mı öneriniz napsam geçer😕
 
İnşallah gebeliktir ya o zaman☺️ anladım canım bir kaç gün daha böyle çıkarsa mı gebelik çıkıyor genelde hep kendimi soruyorum sen ne durumdasın ilk gebelik mi olacak senin de ☺️
Beklemedeyim benim ikinci olacak Allah'ın izniyle :)
 
Kizlar bugun butun gun karin agrisiyla gecti adet agrisina benzer daha hafif ama sanki rahmim cekiliyomus gibi bi tuhaf ara sira bas donmesi var biraz bel agrisida eslik ediyo yumurtlamanin 8.gunu 3 gundur boyleyim yaklasik olarak. Bu kadar erken belirti vermez ya noluyo acaba benzer seyler yasayan bati yakin olan var mi??
 
X