- 29 Ekim 2021
- 1.427
- 1.437
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #6.361
Yaa sahi mi neden öyle düşündün koyulaştığı için mi10 gün mu yaptın çıkmaz ki kanda belki yeni yeni yükselme vardır idrara geçer.. en iyisi sabah ilk idrarla yap ama var gibi duruyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa sahi mi neden öyle düşündün koyulaştığı için mi10 gün mu yaptın çıkmaz ki kanda belki yeni yeni yükselme vardır idrara geçer.. en iyisi sabah ilk idrarla yap ama var gibi duruyor
Ay evet, sorma cnm. Olsun diye ugrastikca isler karisiyor. Hsg cektirdim adet olamadim. Klomen kullandim, kist oldu, dogum kontrol hapi kullandim. Bu surecte bi suru hastalik oldu, hic kullanmadigim kadar cok ilac kullanmak zorunda kaldim. Yani en son tup yapalim bari, daha profesyonel destek alalim dedik. Tupten de umutsuzum ben de elimden geleni yaptim demek icin. Hep umutsuzum yani Hakkimizda hayirlisi. Donup dolasip hayirlisi diyoruz, baska gidecek yol yok insallah senin surecin yolundadirCanim ne zamandir merak ediyordum seni cok umutsuzdun skntlydin sonki doktorun soylediklerinden sonra insallah sana iyi gelir guzel haberlerini aliriz tedavinden sonra
Hamile misin kuzum, yakalayamadim. Masallah, cok sevindim, saglicakla Ne oldu, nasil oldu, bize de anlatAmin kuzucum amin hep birlikte inşallah
Evet canımYaa sahi mi neden öyle düşündün koyulaştığı için mi
uğramıyorsun kiiii sanırım hamileyim testler öyle diyor şimdilik. Valla bu ay ovulasyon dönemi çıktım burdan sakin geçireyim dedim bir de spermlerin hızını gücünü arttıran bir de jel aldım onu da kullandık heralde onların da faydası oldu bakalım yarın kana gideceğim inşallah güzel haberler almak nasip olur. Sen nasılsın?Hamile misin kuzum, yakalayamadim. Masallah, cok sevindim, saglicakla Ne oldu, nasil oldu, bize de anlat
Inşallah güzel haberler al canım evet gördüm ben senin testlerini bence bebiş var tutunsun annişine inşallah jelin adını verebilir misin kuzumuğramıyorsun kiiii sanırım hamileyim testler öyle diyor şimdilik. Valla bu ay ovulasyon dönemi çıktım burdan sakin geçireyim dedim bir de spermlerin hızını gücünü arttıran bir de jel aldım onu da kullandık heralde onların da faydası oldu bakalım yarın kana gideceğim inşallah güzel haberler almak nasip olur. Sen nasılsın?
Ayy hadi inşallahEvet canım
Kuzum 11 pik olmus ya regl yaklasiyor ondan koyulasiyor yada bebisten
Hemen hemen ayniKızlar erken hamilelik belirtileri arasında regl ile aynı belirtiler var mı ?
Ya bence hic üzülme her ay yeni bi baslangic ben gec adet olunca sinirim bozuluyor regl gelince ilk bi üzülür gibi oluyorum sonrasi enerji doluyorumİşte negatif çıkarsa diye tırsıyorum. Bırak kaset testi ben laborantım yarım saate beta hcg 'me bile bakarım ama cesaret edemiyorum. Yaa yine yıkılacam galiba. Gülüyorum falan ama gerçekten çok üzülüyorum ilk negatifti görünce
Evet bende favoriye almistim sen dediginde sonra baktim iki kati olmusValla kuzum ben aldığımda 150 ydi sonra birden 289 TL yaptı zalımlar
Evet ya regl öncesi de koyulaşıyor bir kere daha yaptığımda koyuydu regl olmuştum. İnşallah bu sefer 2. SeçenektirKuzum 11 pik olmus ya regl yaklasiyor ondan koyulasiyor yada bebisten
Yaa neler yaşadın hissettiklerini yazabilir misin ben de daha regl olmadım yarına kadar olmazsam yarın kan vereceğimHemen hemen ayni
Negatif olduğunu düşünüyorum hiçbir umudum yok o yüzden yapmıyorum adet geçince yaparım inşallahSelam canım benimde 3 çatlatmam basarırız olmustu smdi son catlatmanın 18. Günündeyim 4 gün öncesine kadar benimde bel agrısı gögüslerim sızlıyordu suanda kayboldular sadece akıntım var benimde test yapabilirsin bence bende 11 aydır deniyorum
Kesinlikle önemli değil baksana değişiyor resmen.. önemli olan sapsağlıklı tatlış bir yumurta gerisi boşAynen ya, sonra da cok gec kalmissiniz derler Ortasi yok herhalde. Amh dusuk cikanlar cok kafaya takmasin diye yazdim aslinda. Cok da hesaba alip uzulecek bi sey degil demekki
Bana adetin 15.günü başla dedi 10 gün içtim 20 hap vardı. Kullandığım aylarda ilaç bittikten 1 hafta 10 gün sonra oluyordum. Cumartesi günü 1 hafta olacak en geç pazartesiye kadar olurum muhtemelenİlacı bıraktınmı peki bende progestan kullanıyordum ilacı bıraktıktan en geç 3 gün içinde gebelik yoksa regl oluyorsun
Bazen iki gün boşluk oluyo onda da zaten spermler 4-5 gün arası canlı kalabildiği için yakaladığımı düşünüyorum yumurtlama gerçekleşiyorsafaydası olur hadi inşallah be. Çok ciddi bi tutar ama faydası olacaksa hiç önemli değil verilir
ız yap tabi ne duruyosunn
gün aşırı ilişki varsa ve yorulmuyorsanız bu süreçten zaten dediğin gibi teste falan ihtiyaç yok