- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
- 63
- Konu Sahibi Childdevelopment
-
- #6.881
Yapicam valla bir hafta boyunca ben sirf o t çizgisi beliriyo ya onu gormek icin ahhahaEvet kesinlikle öyle zaten hamile olduğumuz zaman her gün test yapalım çift çizgi görelim intikam için
Bende bendeYapicam valla bir hafta boyunca ben sirf o t çizgisi beliriyo ya onu gormek icin ahhaha
Yok canım sap gibi ortadayım öyleceSonuç hala çıkmadı dimi ya dokuz doğurduk burda
Çizgilerin hemen belirdiyse kimyasal olmuş olabilirsin canım. Neyse rahatladın en azından temmuz hepimize güzellikleriyle gelsin inşallahKızlar geldi adet oldum. Çizgi yalancı çıktı net görmek gerekiyor anlaşılan.süreç aynı kimyasaldaki gibi oldu acaba diyorum yine mi kimyasal oldu.
Mucizemmm16 bitliKedi G Gzmyts53 M Mavimiresl miraclebeyb
Olabilir de ama kimyasal olsan daha cok belli olurdu cizgi bence o testin kendi çizgisiydiKızlar geldi adet oldum. Çizgi yalancı çıktı net görmek gerekiyor anlaşılan.süreç aynı kimyasaldaki gibi oldu acaba diyorum yine mi kimyasal oldu.
Çizgilerin hemen belirdiyse kimyasal olmuş olabilirsin canım. Neyse rahatladın en azından temmuz hepimize güzellikleriyle gelsin inşallah
Kızlar geldi adet oldum. Çizgi yalancı çıktı net görmek gerekiyor anlaşılan.süreç aynı kimyasaldaki gibi oldu acaba diyorum yine mi kimyasal oldu.
Töbe abla sonuç belli de tescillemek için bekliyoruz sadece tescillersek halaya başlayabilirizYok canım sap gibi ortadayım öylece
Benimkide dün ovulasyon testini görmüş kaset test almistim diyoki hatun bunda iki kirmizi cizgi cikmis bakSizce benim kocam yaptığım ovülasyon testlerini gebelik testi zannedip üzerine bir de hamile olduğumu düşünüp üç gün boyunca sürpriz yaparım diye düşündüğü için testleri gördüğünü benden saklamış ve karnım acıktı işaretimi hamileyim anlamış mıdır
Amin inşallah canım teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahSağlıkla kucağına al canım tebrik ederim❤
Amin canım inşallahAmin inşallah canım teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kucaklarımızı boş bırakmasınHayirli olsun balim insallah bnce kan ver netlessin
Artık o silik çizgilere bile guvenemiyoruzKızlar geldi adet oldum. Çizgi yalancı çıktı net görmek gerekiyor anlaşılan.süreç aynı kimyasaldaki gibi oldu acaba diyorum yine mi kimyasal oldu.
Kız bizim günümüz aynıYarın yapsam çıkar mı acaba ki 3 gün kalıyo regliye yarın artık zaten yarın da çıkmazsa daha da yapmam (yalaaann)tabi bugün hastalanmazsam üüff yine kendimi eczanedeki kızlara rezil edicem vallahi olmuyo bu işler böyle
Evet aynıKız bizim günümüz aynıhadi inşallah diyelimm
Benim hiç belirtim yok şuan bekliyorumEvet aynıhadi inşallah abla benim bacaklarım karnım cok ağrıyo ya oldum olcam gibi hiç umudum kalmadı yarına olmamış cıkarsam şükür uzun zamandır bacaklarım ağrımıyodu bugün felaket ağrıyo bide önceki gün çok ağrıdı Kemal Sunal'ın ki gibi romatizma değilse kesin adet ağrısı bu
İnşallah canımBı kaç günü tekrarla canım bence inşallah vardır
İnşallah bebiş vardır kuzum
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin canım kan testi ver yarın bize de haber et
İnşallah bebişin seninledir ablacımBenim hiç belirtim yok şuan bekliyorumhafif göğüslerim ağrıyor sadece. Bugün alışverişe çıktım oldum zannettim de akintiymis
Ya artık benim için tek kıstas hemen belirmesi yani 10 dk geçince saymamak gerek 10 bile değil 5bitliKedi de o testlerle ogrendi gebeligini ama bariz bi cizgi vardi yalanci olan cizgiler çok soluk cikiyor
Canım nettem giriyosan bazen netten resim yüklenmiyo uygulamayı indirdin miİnşallah canımtekrar bir test alayım foto atamadim bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?