Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çizgilerin hemen belirdiyse kimyasal olmuş olabilirsin canım. Neyse rahatladın en azından temmuz hepimize güzellikleriyle gelsin inşallah
bitliKedi de o testlerle ogrendi gebeligini ama bariz bi cizgi vardi yalanci olan cizgiler çok soluk cikiyor

Benimkide dün ovulasyon testini görmüş kaset test almistim diyoki hatun bunda iki kirmizi cizgi cikmis bak dedim o ovulasyon testi oyle cikmasi normal

Kız bizim günümüz aynı hadi inşallah diyelimm
Evet aynı hadi inşallah abla benim bacaklarım karnım cok ağrıyo ya oldum olcam gibi hiç umudum kalmadı yarına olmamış cıkarsam şükür uzun zamandır bacaklarım ağrımıyodu bugün felaket ağrıyo bide önceki gün çok ağrıdı Kemal Sunal'ın ki gibi romatizma değilse kesin adet ağrısı bu

Benim hiç belirtim yok şuan bekliyorum hafif göğüslerim ağrıyor sadece. Bugün alışverişe çıktım oldum zannettim de akintiymis

Benim hiç belirtim yok şuan bekliyorum hafif göğüslerim ağrıyor sadece. Bugün alışverişe çıktım oldum zannettim de akintiymis
İnşallah bebişin seninledir ablacım ❤ benimde dün akıntım vardı sarı kokusuz o gelince ertesi güne regli oluyorum zaten daha da dünden beri bişey yok akıntı falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…