- 9 Şubat 2022
- 160
- 137
- 33
- 29
- Konu Sahibi Childdevelopment
-
- #6.861
Ay çok teşekkür ederim canımHamilesin canım kan testi versağlıkla da kucağına alırsın inşallah.
Eşimde bende görmemize rağmen tereddüt ettim çok istiyoruz diye mi goruyoruz acaba diye. Sizin de görüyor olmanız beni nasıl mutlu etti anlatamamAy resmne goruyorum gozlerim acildi yaa
Hayirli olsun balim insallah bnce kan ver netlessinEşimde bende görmemize rağmen tereddüt ettim çok istiyoruz diye mi goruyoruz acaba diye. Sizin de görüyor olmanız beni nasıl mutlu etti anlatamam
Tmm kuzumm ve tutmusCanım döngünün 12. Günü sıvı alımına dikkat etmeden yaptım çok koyuydu. Ogün ilişki oldu. 13. Test yaptım silikti o gün de ilişki oldu 28 mayıs ve 29 mayısa denk geliyor ben ilk testi 6 haziranda yaptım bebişim
Hala resmiyete dökülmedi ama tuttu inşallahTmm kuzumm ve tutmus
Sağlıkla kucağına al canım tebrik ederimMerhaba kızlar , ben 31 mayısta çatlatma iğnesi oldum. Doktor 12-14 gün sonra test yapabilirsin demişti. Testine bir bakar mısınız silik çizgi çıktı resimde pek belli olmasa da daha önce hiçbir testim de bu kadar belirgin bir çizgi olmamıştı açık pembe sizce var mıdır ?Eki Görüntüle 3082564
İnşallah bebeğin seninledir kuzum keşke erken gebelik testi yapsaydın belki geç döllenmedir ❤Okadar hafif bir cizgi varki anlatamam bendr yok saydim o cizgiyi ama bi regl belitruside yok suanlik
Sonuç hala çıkmadı dimi ya dokuz doğurduk burdaHala resmiyete dökülmedi ama tuttu inşallah
Bı kaç günü tekrarla canım bence inşallah vardırEvet abla çok erken yaptım ya içimde kurt var bırakmıyo rahat test varken evdeşuan yok ya öyle rahatım ki
İnşallah bebiş vardır kuzumBen nisan ayında geçirmiştim. Bat dündü normalde ama mayıs ayında hiç Sekmedi tarih düzenli adet gördüm
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin canım kan testi ver yarın bize de haber etSaol canim ama iki yerden de yükleyemedim telefonum desteklemiyor olabilir diye düşünüyorum
4 gun kala yapmistim cikmadi surelab yaptim 10 hcg algiliyormus ama olsaydi cikardi diyorum kendimce hayirlisi olsun insallahİnşallah bebeğin seninledir kuzum keşke erken gebelik testi yapsaydın belki geç döllenmedir ❤
Valla 3 kat artti şuan zatenHala resmiyete dökülmedi ama tuttu inşallah
Yarın yapsam çıkar mı acaba ki 3 gün kalıyo regliye yarın artık zaten yarın da çıkmazsa daha da yapmam (yalaaann)Bı kaç günü tekrarla canım bence inşallah vardır
İnşallah bebiş vardır kuzum
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin canım kan testi ver yarın bize de haber et
Yaa belkide kuzum halbuki çizgiyi görmüştük üzüldümKızlar geldi adet oldum. Çizgi yalancı çıktı net görmek gerekiyor anlaşılan.süreç aynı kimyasaldaki gibi oldu acaba diyorum yine mi kimyasal oldu.
Mucizemmm16 bitliKedi G Gzmyts53 M Mavimiresl miraclebeyb
Canım kimyasal mı değil mi diye düşünüp kafanı yorma. Boşver, üzülme de lütfen. Yeni ay yeni umutlar diyoruzKızlar geldi adet oldum. Çizgi yalancı çıktı net görmek gerekiyor anlaşılan.süreç aynı kimyasaldaki gibi oldu acaba diyorum yine mi kimyasal oldu.
Mucizemmm16 bitliKedi G Gzmyts53 M Mavimiresl miraclebeyb
Hayırlısı kuzum regl gelene kadar umut var ❤4 gun kala yapmistim cikmadi surelab yaptim 10 hcg algiliyormus ama olsaydi cikardi diyorum kendimce hayirlisi olsun insallah
Evet kesinlikle öyle zaten hamile olduğumuz zaman her gün test yapalım çift çizgi görelim intikam içinCanım kimyasal mı değil mi diye düşünüp kafanı yorma. Boşver, üzülme de lütfen. Yeni ay yeni umutlar diyoruzbu testler de kimisinde doğru kimisinde yanlış çıkarıyor. Hiç birine güvenesim gelmiyor ya
Amin insallah gelmezzHayırlısı kuzum regl gelene kadar umut var ❤
Yaa belkide kuzum halbuki çizgiyi görmüştük üzüldüminşallah bi dahaki ay bebeğine kavuşursun kuzum daha fazla beklemeden bebişin gelsin ❤
Yok yok üzülmedim şimdi 7 günüm var sonra başlasın çalışmalar Mart ayında gelecek bize yıl dönümü hediyesi inşallahCanım kimyasal mı değil mi diye düşünüp kafanı yorma. Boşver, üzülme de lütfen. Yeni ay yeni umutlar diyoruzbu testler de kimisinde doğru kimisinde yanlış çıkarıyor. Hiç birine güvenesim gelmiyor ya
Yaaaa inşallahhh❤❤Yok yok üzülmedim şimdi 7 günüm var sonra başlasın çalışmalar Mart ayında gelecek bize yıl dönümü hediyesi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?