Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağlıkla kucağına al canım tebrik ederim

Evet abla çok erken yaptım ya içimde kurt var bırakmıyo rahat test varken evde şuan yok ya öyle rahatım ki
Bı kaç günü tekrarla canım bence inşallah vardır
Ben nisan ayında geçirmiştim. Bat dündü normalde ama mayıs ayında hiç Sekmedi tarih düzenli adet gördüm
İnşallah bebiş vardır kuzum
Saol canim ama iki yerden de yükleyemedim telefonum desteklemiyor olabilir diye düşünüyorum
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin canım kan testi ver yarın bize de haber et

Bı kaç günü tekrarla canım bence inşallah vardır

İnşallah bebiş vardır kuzum

Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin canım kan testi ver yarın bize de haber et
Yarın yapsam çıkar mı acaba ki 3 gün kalıyo regliye yarın artık zaten yarın da çıkmazsa daha da yapmam (yalaaann) tabi bugün hastalanmazsam üüff yine kendimi eczanedeki kızlara rezil edicem vallahi olmuyo bu işler böyle

Evet kesinlikle öyle zaten hamile olduğumuz zaman her gün test yapalım çift çizgi görelim intikam için

Yaa belkide kuzum halbuki çizgiyi görmüştük üzüldüm inşallah bi dahaki ay bebeğine kavuşursun kuzum daha fazla beklemeden bebişin gelsin
Yok yok üzülmedim şimdi 7 günüm var sonra başlasın çalışmalar Mart ayında gelecek bize yıl dönümü hediyesi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…